H IQ Perfumerie ξεκινά την ανάπτυξή της μέσω franchise και πρωτοπορεί με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, με το εμπόρευμα παρακαταθήκη και με αρχική επένδυση 9,980 Ευρώ!

Γίνεται και εσείς μέλος της πλέον δυναμικής αλυσίδας franchise στον κλάδο των αρωμάτων και αξιοποιείστε την επιχειρηματική πρόταση της IQ Perfumerie, χωρίς να δεσμεύετε κεφάλαιο σε εμπορεύματα, καθώς τα πληρώνετε μόνο όταν το πουλάτε!

Η IQ Perfumerie έχει σχεδιάσει ένα καινοτόμο σύστημα franchise, διαθέτοντας εμπειρία δεκαετιών τόσο στον κλάδο των αρωμάτων – καλλυντικών, όσο και στο franchising, παρέχοντας μοναδικά προνόμια που αφενός θωρακίζουν τους συνεργάτες – δικαιοδόχους της έναντι των μεταβαλλόμενων συνθηκών της αγοράς και αφετέρου διασφαλίζουν την επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχειρηματική πορείας τους:

  • Εξαιρετικά συμπιεσμένη αρχική επένδυση των 9,980 Ευρώ, που συμπεριλαμβάνει επίπλωση και εξοπλισμό καταστήματος, αποκλειστικότητα περιοχής και αρχική εκπαίδευση.

  • Εμπόρευμα παρακαταθήκη, που διασφαλίζει τη συνεχή πληρότητα του καταστήματος σε προϊόντα, εκμηδενίζει το stock και την δέσμευση κεφαλαίων σας σε εμπόρευμα, και υπεραπλουστεύει τις διαδικασίες παραγγελιών.

  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

  • Ελληνικά προϊόντα, σε υψηλή ποιότητα, που εναρμονίζονται με όλες τις διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

  • Σύγχρονα καταστήματα, με προσεγμένη αισθητική που διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό.

  • Πλήρης αρχική υποστήριξη, από την αξιολόγηση και επιλογή του χώρου, μέχρι την αρχική εκπαίδευση και τα εγκαίνια.

  • Συνεχή υποστήριξη σε λειτουργικά και διοικητικά θέματα.

  • Έντονες προωθητικές ενέργειες.

  • Μητρική εταιρεία με υποδομές, τεχνογνωσία και εμπειρία, που διαθέτουν ελάχιστες εταιρείες στον κλάδο.

Η IQ Perfumerie έχει αφοσιωθεί στην δημιουργία προϊόντων φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Πλαισιωμένη από μια μεγάλη ομάδα επιστημονικά καταξιωμένου προσωπικού και εφοδιασμένη τον πλέον σύγχρονο ερευνητικό εξοπλισμό, η παραγωγή της εξυπηρετεί αποκλειστικά τους δυο τομείς των δραστηριοτήτων της, της αρωματοποιίας και της βιοτεχνολογίας. Με ενεργή παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Απω Ανατολή και Β. Αμερική, πραγματοποιεί σημαντικό ποσοστό των πωλήσεών της σε χώρες του εξωτερικού, όπως Βιετνάμ, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ινδονησία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, FYROM.

Ενημερωθείτε αποκλειστικά από την FBS - Franchise Business Services για τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία της IQ Perfumerie στο 210 65 40 681 ή κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά