Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την επενδυτική της δραστηριότητα εγκαινιάζοντας τρία ολοκαίνουργια καταστήματα σε Πειραιά, Αργυρούπολη και Άρτα.

Το νέο ΑΒ, που βρίσκεται στην περιοχή της Κοκκινιάς και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου & Μουρούζη, είναι ανοιχτό στο καταναλωτικό κοινό από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. Διαθέτει 900 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο, 6 ταμεία, 35 θέσεις parking και απασχολεί 42 άτομα προσωπικό.

Το καινούργιο «AB Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα» στην περιοχή της Αργυρούπολης εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αργυρουπόλεως 63 και Πίνδου, διαθέτει 1.580 τ.μ. χώρο πώλησης, σε 2 επίπεδα, 9 ταμεία, 50 θέσεις parking και απασχολεί 60 άτομα προσωπικό.

Το τρίτο κατάστημα βρίσκεται στην Άρτα και συγκεκριμένα στον Κόμβο Ιονίας οδού, στον Άγιο Δημήτριο. Αποτελεί το δεύτερο ΑΒ κατάστημα στην περιοχή και άνοιξε για τους καταναλωτές την Τρίτη 21 Οκτωβρίου. Διαθέτει 1.100 τ.μ. χώρο πώλησης, σε 1 επίπεδο, 6 ταμεία, 140 θέσεις parking και απασχολεί 49 άτομα προσωπικό.

Οι επισκέπτες των τριών νέων καταστημάτων μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στους άνετους χώρους τους και να επιλέξουν από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της ΑΒ σε τιμές για κάθε πορτοφόλι. Οι ευχάριστοι και φωτεινοί χώροι, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, τα ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της θα συμβάλλουν ώστε κάθε επίσκεψη των κατοίκων των τριών περιοχών σε αυτά να είναι μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά