dc 02Τη δημιουργία 6 νέων καταστημάτων DUST+CREAM, σε διάστημα μόλις ενός μήνα, ανακοίνωση η ελληνική αλυσίδα καλλυντικών, κατακτώντας πλέον ηγετική θέση στην αγορά της ομορφιάς και της γυναικείας περιποίησης.

Ειδικότερα τα 6 νέα καταστήματα βρίσκονται σε Βόλο, Φλώρινα, Πύργο (Ηλείας), Μαρούσι (Αττική), Σάμο και Χίο, περιοχές «κλειδιά» για τη στρατηγική ανάπτυξη της αλυσίδας με τα ελληνικά ποιοτικά καλλυντικά.

Τα DUST+CREAM διευρύνονται συνεχώς, καθώς σήμερα διαθέτουν συνολικά 46 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η στοχευμένη στρατηγική επικοινωνίας και marketing αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand DUST+CREAM στο καταναλωτικό κοινό ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ανοδική πορεία, ενώ παράλληλα ανοίγει διαύλους για την ανάπτυξή της και στην αγορά του εξωτερικού.

Το κλειδί της επιτυχίας, είναι η απευθείας τροφοδοσία της αλυσίδας, χωρίς ενδιαμέσους, με προϊόντα που παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία των DUST+CREAM, ενισχύεται προσφέροντας στους καταναλωτές καλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών, προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος και αρώματα, σε πολύ προσιτές τιμές και σε άριστη ποιότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας.

Σύντομα ένα ακόμη κατάστημα DUST+CREAM "beauty products and more" θα βρίσκεται κοντά σας!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά