Fpush bannnerΤο FRANCHISE BUSINESS, το νο1 περιοδικό για το franchise στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί, αυτή τη φορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (Franchise-Business.gr) δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να λαμβάνουν στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τους Franchise Push Notifications.

Όποιος επισκέπτης της διαδικτυακής πλατφόρμας Franchise-Business.gr επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία των Push Notifications, ώστε να λαμβάνει άμεσα τα σημαντικά νέα του κλάδου απευθείας στον υπολογιστή του ή στο κινητό του. Επιπλέον, μπορεί όποτε θέλει να ακυρώσει την εγγραφή του, αν και τα μηνύματα αφορούν μόνο ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες, όπως νέα συστήματα franchise, δυνατότητες επιδοτήσεων, νέα καταστήματα εκτός Ελλάδος κ.ο.κ.

Το FRANCHISE BUSINESS αποτελεί το πρώτο περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, πριν από οιοδήποτε άλλο μέσο ή φορέα και πρωτοστατεί στον κλάδο μέσω συνεχών καινοτομιών και πρωτοβουλιών, όπως η διασύνδεσή του με το Franchise.GR τη νο1 διαδικτυακή πλατφόρμα για το franchise μέσω qr codes και τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE - την κορυφαία κλαδική διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κατ’ έτος από το 2008, με αιγίδες των ΕΒΕΑ και ΕΣΕΕ. Ταυτόχρονα, η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού, το Franchise-Business.gr δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες άμεσα και δωρεάν να διαβάσουν το τρέχον τεύχος, προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές από κινητά, tablets, desktops, διαθέτει κορυφαίο και updated περιεχόμενο, εξελιγμένο comment system και όλα αυτά πριν από οποιοδήποτε άλλο franchise site. Για το λόγο αυτό άλλωστε έχει αναγνωρισθεί στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο facebook ως η νο1 διαδικτυακή πλατφόρμα.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά