FwhiteRoboto

mikel_logo

Τα café MIKEL Προκάλεσαν αίσθηση με την εμφάνιση τους στο χώρο της Λάρισας, το 2004 και κατά την εξαετία που ακολούθησε εξελίχθηκαν ραγδαία, φέρνοντας μια πραγματική επανάσταση. Σήμερα αριθμούν 6 (έξι) καταστήματα στην πόλη της Λάρισας και (1) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κατανάλωση της τάξης 10.000 καφέδων κατά μέσω όρο ημερησίως και 40 τόνους καφέ ετησίως. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 300,000 ευρώ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Μία εταιρία καφέ με ασυναγώνιστη φήμη για την τελειότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, γεγονός που επιτυγχάνεται με τον πλήρη έλεγχο της όλης διαδικασίας.

Από την επιλογή κόκκων καφέ, από το μοναδικό χαρμάνι, από την ποιότητα των μηχανών ως την τήρηση των φάσεων παρασκευής ροφημάτων, εξασφαλίζουν πως οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαύσουν την ίδια εξαιρετική ποιότητα καφέ κάθε μέρα και σε οποιοδήποτε κατάστημα MIKEL. Προκάλεσαν αίσθηση με την εμφάνιση τους στο χώρο της Λάρισας, το 2004 και κατά την εξαετία που ακολούθησε εξελίχθηκαν ραγδαία, φέρνοντας μια πραγματική επανάσταση.

Για τα MIKEL η παρασκευή καφέ δεν είναι απλή υπόθεση, είναι μια μορφή τέχνης. Απαιτεί χρόνο και ταλέντο, εκπαίδευση και μεράκι. Στην ομάδα μας συνεργάζονται άνθρωποι δυναμικοί με δημιουργική κριτική σκέψη, αξιόπιστοι και με ομαδικό πνεύμα.

Σε κάθε κατάστημα πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι που εξασφαλίζουν την συνοχή και τη διατήρηση της ποιότητας. Παράλληλα λειτουργούμε με άξονα την κοινωνική προσφορά, το οικονομικό όφελος του τόπου μας, υποστηρίζοντας ανιδιοτελώς χώρους πολιτισμού, αθλητισμού, ανθρωπισμού.

Στα MIKEL ο καφές, το ρόφημα, ο χυμός, το βούτημα με μνήμες σπιτικές, το ανάλαφρο γεύμα είναι γεύση και πολιτισμός μαζί. Είναι μια φιλοσοφία ολοκληρωμένη, ένα φλιτζάνι χρωμάτων και αρωμάτων, ένα θερμό καλωσόρισμα σ’ ένα από τα καταστήματα μας, μια επιτυχημένη συνταγή.

FACTS

Τυτπικό κατάστημα (σε τ.μ.): 1) 50 τ.μ. με εξωτερικό χώρο 2) 150 τ.μ με εξωτερικό χώρο

Entry Fees: 50,000 €

Κεφάλαιο κίνησης: 100,000 €

Συνολική επένδυση: 300,000 €

Royalties: 5%

Marketing Fees: 2%

EXTRAS

Καταστήματα: 53

Έναρξη Δραστηριότητας: 2008

Έναρξη Franchise: 2011

Προέλευση: Ελλάδα

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subjected to administrator's moderation.

  People in this conversation

  Comments (1)

  • Guest - ΜΠΛΟΥΧΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

   Υπόψη Γενικού Διευθυντού και Υπευθύνου Ανάπτυξης Δικτύου
   Καλημέρα σας
   Ονομάζομαι Μπλουχάρης Ευάγγελος και δια του παρόντος email θα ήθελα να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου για συνεργασία. Έχω διαθέσιμο ιδιόκτητο κατάστημα, εμβαδού 50 τμ συν πατάρι, το οποίο ευρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στην οδό Πέτρου Ράλλη 214, στη Νίκαια. Δίπλα από το κατάστημά μου ευρίσκονται τα ζαχαροπλαστεία MAX PERRY και το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Νίκαιας. Επίσης υπάρχουν θέσεις parking και στάσεις Λεωφορείων και τρόλευ. Για περισσότερες πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα: Σταθερό τηλ. 2104979860 και κινητό τηλ. 6975167730.

   0 Like Short URL:

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ;

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και αξιόπιστα, με εμπειρία και γνώση δεκαετιών, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Επικοινωνησε

  Fields marked with * are required  Captcha ImageReload image challenge


  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  Login