Τα 1966 προσφέρουν αυθεντικές, γευστικές, ποιοτικές και οικονομικές επιλογές και αποτελούν μια νέα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση franchise, με χαμηλή επένδυση χωρίς κουζίνες και λοιπό εξοπλισμό, με χαμηλά λειτουργικά χωρίς μάγειρες και λάντζα.
Τα 1966 διαθέτουν ένα μενού που αλλάζει καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, με γνώριμες, παραδοσιακές και ταυτόχρονα συναρπαστικές και υγιεινές γεύσεις, με όλα τα πιάτα να μαγειρεύονται με μεράκι και φροντίδα, σε μεγάλες μερίδες, με εμμονή τόσο στην ποιότητα, όσο και στην υγιεινή και ασφάλεια.
Η μητρική εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη κεντρική παραγωγική μονάδα φαγητού, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, άψογες συνθήκες παραγωγής, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και οργανωμένο δίκτυο διανομής, χαρακτηριστικά που την έχουν καθιερώσει ως μία από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές παραγωγικές μονάδες φαγητού στην Ελλάδα.
Έχοντας διακριθεί για τις δραστηριότητές της και έχοντας αποκτήσει το δικό της «φανατικό» κοινό και συνεχίζοντας την πορεία της στον εγχώριο τομέα της γαστρονομίας αποφάσισε την ανάπτυξη της αλυσίδας 1966, με σκοπό να καλύψει ποιοτικά και οικονομικά τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για σωστή διατροφή στην εργασία και στο σπίτι μας.
Το μαγειρευτό φαγητό, ως κλάδος, καλύπτει μία βασική καταναλωτική ανάγκη και χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, από μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, απευθυνόμενο σε:
-
Όσους δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν στο σπίτι τους, όπως οικογένειες όπου εργάζονται και οι δύο γονείς, εργένηδες κ.ο.κ.
-
Όσους θεωρούν ότι δεν τους συμφέρει οικονομικά να μαγειρέψουν στο σπίτι τους, όπως ηλικιωμένα ζευγάρια, εργένηδες κ.ο.κ.
-
Όσους επιθυμούν μια υγιεινή και νόστιμη διατροφή, ή τους λείπουν οι παραδοσιακές συνταγές και έχουν απηυδήσει με το γρήγορα ανθυγιεινά σνακς, τόσο στην εργασία τους, όσο και στο σπίτι τους.
Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το concept 1966, ένας πρωτότυπος χώρος μικρής εστίασης, με σύγχρονη αισθητική και με φιλική ταυτότητα, με έμφαση στην ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.
ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE
Η επιχειρηματική πρόταση των 1966 αφορά σε ένα διαχρονικό concept στον κλάδο της μικρής εστίασης, με σταθερό ρυθμό συνεχούς ανάπτυξης. Ταυτόχρονα διαφοροποιημένο και σύγχρονο, προσφέρει:
-
Ποιοτικό φαγητό σε οικονομικές τιμές.
-
Καθημερινή ανανέωση μενού.
-
Σταθερή και αξεπέραστη ποιότητα, πιστοποιημένη με ISO 22000.
-
Εξαιρετική τεχνογνωσία και εμπειρία της μητρικής εταιρείας.
-
Σύγχρονη και πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής.
-
Υψηλό περιθώριο κέρδους (σε σχέση με τον κλάδο του).
-
Χαμηλά λειτουργικά έξοδα.
-
Χαμηλή επένδυση.
-
Χωρίς απαιτήσεις σε μάγειρες και εξοπλισμό κουζίνας, αφού το φαγητό παρασκευάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της μητρικής εταιρείας σε καθημερινή βάση.
-
Μηδενικά royalties.
-
Εύρεση και αξιολόγηση υποψήφιων καταστημάτων.
-
Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.
-
Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.
-
Πλήρη αρχική και συνεχής εκπαίδευση.
-
Συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση.
-
Συστήματα αύξησης της πιστότητας των πελατών.
Τα 1966 έχουν ως στόχο να συμβάλλουν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέροντας αυθεντικά, παραδοσιακά και υγιεινά γεύματα, σε προσιτές τιμές σε εξαιρετική ποιότητα και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα της διατροφής τους.
FRANCHISE FACTS
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 25 τ.μ.
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40.000 Ευρώ
ENTRY FEES: 7.500 Ευρώ
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των 1966 ενδιαφέρουσα και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στη Μικρή Εστίαση, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise του TYCO και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.
from the editors of FRANCHISE BUSINESS.
Proudly developed by aDa.gr in Greece.