Το Begg for Egg αναβαθμίζει το brunch στην street εκδοχή του, με πρωταγωνιστή το αυγό – την πλέον πλήρη φυσική πηγή πολύτιμων διατροφικών στοιχείων, υιοθετώντας μια minimal και σύγχρονη pop αισθητική, προσφέροντας premium egg sandwiches, jars, αλλά και σαλάτες, πατάτες, γλυκά, καφέδες, ροφήματα και χυμούς που πλαισιώνουν το νέο θεματικό street food franchise.
Τα Begg for Egg ξεκίνησαν με το πρώτο κατάστημά τους στο κέντρο της Αθήνας, επί της Περικλέους 30-32, με τα αδέρφια Βουδούρη να έχουν εμπνευσθεί από τα δημοφιλή κορεάτικα αυγο-σαντουιτσάδικα και με στόχο να προσφέρουν μια διαφορετική, γευστική, κορυφαίας ποιότητας και value for money εναλλακτική επιλογή για brunch.
Οι γευστικές προτάσεις των Begg for Egg καλύπτουν το πρωινό, ένα ενδιάμεσο σνακ, αλλά και το βραδινό, καθώς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας παρέχουν ισορροπημένη καθημερινή και οικονομική διατροφή για όλους μας, που μπορούμε να απολαύσουμε με μια στάση στο κατάστημα ή σε πακέτο, αλλά και με διανομή σε σπίτι ή γραφείο.
Το νέο street food concept των Begg for Egg μας προδιαθέτει με τη πρώτη μας ματιά για την πρωτοτυπία του, με το επιβλητικό γκραφίτι του Αφρικανού καλλιτέχνη Ambe, με το τηγανητό αυγό με τον κρόκο που ρέει. Το, δε, κατάστημα ξεχωρίζει για την εργονομία και το design του, με την επιμέλεια της designer Πέννυς Μπαρτζώκα, που είχε τη λαμπρή ιδέα να τοποθετήσει στον τοίχο μια απλή κατασκευή από χάρτινες καρτέλες αυγών, δένοντας έξυπνα το μοντέρνο design με το βασικό αντικείμενο του concept.
Στα Begg for Egg, τα αυγά έχουν την τιμητική τους, σε sandwiches (με ψωμί μπριός) και σε jars (βαζάκια), με ένα πλούσιο κατάλογο, με αβγά σε διάφορες μορφές και άλλα υλικά που συνδυάζονται ευφάνταστα μαζί τους. Πέρα από τα αγαπημένα μας scrambled eggs, το τηγανητό αυγό και τις αυγοφέτες με ζάχαρη άχνη, θα συναντήσουμε το Mr. Egg με τα άπαντα του αβγού (αφού περιλαμβάνει scrambled eggs, μαρμελάδα φράουλα, σχοινόπρασο, Begg for Egg sauce και Egg sauce), το Sandwich Garlic (με σκορδόψωμο brioche, scrambled eggs, αβγό τηγανητό, cheddar, μπέικον, σχοινόπρασο, Begg for Egg sauce και Egg sauce), το Sandwich Teriyaki BBQ (με αβγό τηγανητό, αυγό βραστό, BBQ chicken, σχοινόπρασο, Begg for Egg sauce και Egg sauce) και πολλά ακόμη.
Ας μη ξεχνάμε ότι το αυγό είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B6, B12, D και Ε, αλλά και σε φυλλικό οξύ, χολίνη, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, αντιοξειδωτικά και Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα. Οι, δε, ειδικοί αναφέρουν ότι είναι εφάμιλλης αξίας με το μητρικό γάλα, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταρριφθεί ο μύθος που το ήθελε να συνδέεται με την αύξηση της χοληστερόλης, ενώ οι διατροφολόγοι το χαρακτηρίζουν «φυσική υπερτροφή» και του αποδίδουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή διατροφή μας.
ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE
Το street food στέκι αφιερωμένο στο αβγό μόλις έκανε την εμφάνισή του στην Αθήνα και αναπτύσσεται μέσω franchise, παρέχοντας μια σειρά από προνόμια που διασφαλίζουν την επιτυχία:
-
Πρωτότυπο και καινοτόμο concept
-
Επιτυχημένο πιλοτικό κατάστημα
-
Ολοκληρωμένη και σύγχρονη εταιρική ταυτότητα
-
Ευφάνταστες συνταγές, διαρκώς ανανεούμενες
-
Κορυφαία ποιότητα και value for money
-
Υγιεινές και θρεπτικές επιλογές
-
Πολύ υψηλές βαθμολογίες σε efood, wolt, box
-
Χαμηλό food cost, που προσδιορίζει μεγάλα περιθώρια μεικτού κέρδους
-
Εξαιρετικός καφές, που καβουρδίζεται ειδικά για τα Begg for Egg σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
-
Οικολογική συνείδηση, π.χ. χρήση βιοδιασπώμενων πιάτων για τις σαλάτες
-
Συμπιεσμένη επένδυση
-
Χαμηλά entry fees και royalties
-
Δυνατότητα εύρεσης καταστημάτων
-
Αξιολόγηση και εμπορική μελέτη καταστημάτων
-
Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι
-
Ευρεία αποκλειστικότητα γεωγραφικής περιοχής και προστασία γεωγραφικής περιοχής
-
Αρχική και συνεχής υποστήριξη, εκπαίδευση και προώθηση
FRANCHISE FACTS
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 €
ENTRY FEES: 8,000 €
ROYALTIES: 4%
MRK FEES: 2%
from the editors of FRANCHISE BUSINESS.
Proudly developed by aDa.gr in Greece.