FUNGHI PIZZA & PASTA franchise

Το franchise της FUNGHI Pizza & Pasta αποτελεί σήμερα το πλέον πρωτοποριακό concept στον κλάδο της πίτσας, προτείνοντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με σταθερές αποδόσεις, μοναδική αισθητική, εκλεκτές γεύσεις, μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Η FUNGHI Pizza & Pasta είναι μια οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, με έδρα την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της. Το ξεκίνημα έκανε ο Μπάμπης Νικολαΐδης πριν 40 χρόνια στην Σουηδία, μεταφέροντας την εμπειρία του στην Ελλάδα. Η Ζάνα (κόρη του Μπάμπη) και ο Αποστόλης συνεχίζουν την παράδοση με αγάπη και πολλή όρεξη για δουλειά!

Το, δε, 2023 ξεκινούν την λειτουργία του πρώτου καταστήματος franchise στην περιοχή της Καμάρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

The best PIZZA & PASTA in Town

Η FUNGHI Pizza & Pasta δοκιμάζεται σε μια νευραλγικής σημασίας και έντονα ανταγωνιστική αγορά, και ξεχωρίζει από το ξεκίνημά της, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη αναγνώριση προς το σήμα της.

Έτσι, δοκιμάζεται και σε ένα νέο μοντέλο καταστήματος, delivery & take a way στο κέντρο της πόλης.

Οι αριθμοί αποτυπώνουν ξεκάθαρα το μέγεθος της επιτυχίας:

H FUNGHI Pizza & Pasta στην Θεσσαλονίκη:

  • Εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση περισσότερους από 1.000 πελάτες!

  • Παράγει με άριστη ποιότητα 500 πίτσες κάθε ημέρα, δηλαδή 15.000 πίτσες το μήνα!

Η εμπειρία FUNGHI Pizza & Pasta

H FUNGHI Pizza & Pasta είναι «κάτι παραπάνω από μια απλή πιτσαρία» γιατί ο πελάτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις δημιουργίες μας σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον δίνοντας του παράλληλα την δυνατότητα να παρακολουθήσει ολόκληρη την διαδικασία της παρασκευής.

Πρόκειται για ένα “μοναδικό” concept, που καινοτομεί μυώντας τον Έλληνα καταναλωτή στην συνολική εμπειρία της παρασκευής της πίτσας καθώς επίσης και των υπολοίπων προϊόντων, κάτι το οποίο λείπει από την Ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα στην FUNGHI Pizza & Pasta είναι τα καλύτερα της αγοράς γιατί είναι χειροποίητα χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Παρασκευάζονται την στιγμή της παραγγελίας και προσφέρονται σε ποικίλες & εκλεπτυσμένες γεύσεις, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Το αποτέλεσμα φρέσκο, απολαυστικό, γευστικό… ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Εκτός των επιτυχημένων συνταγών πίτσας, τα καταστήματα του δικτύου FUNGHI Pizza & Pasta προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε ζυμαρικά, ριζότο και σαλάτες.

Ο κατάλογος της FUNGHI Pizza & Pasta είναι δομημένος έτσι, ώστε το concept να μην γνωρίζει εποχικότητα & διακυμάνσεις στη ζήτηση και κυρίως να απευθύνεται:

  • Σε όλες τις ηλικίες

  • Όλες τις εποχές του χρόνου

  • Σε διαφορετικές αγορές

H παρασκευή της πίτσας αλλά και όλων των υπολοίπων προϊόντων γίνονται σε ανοιχτές κουζίνες, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη, ολοκληρωμένη εμπειρία στον καταναλωτή, που θέλει οπωσδήποτε να επαναλάβει. Η όλη διαδικασία παραγωγής και ψησίματος της πίτσας απευθείας επάνω στην πέτρα προσδίδει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα που κάνει τα καταστήματα του δικτύου να ξεχωρίζουν.

Πρόταση Franchise

Το επιχειρηματικό μοντέλο της FUNGHI Pizza & Pasta, βασισμένο στα δεδομένα των υφιστάμενων καταστημάτων, αναδεικνύει τις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Η μοναδική αισθητική των καταστημάτων, σε συνδυασμό με την εκλεκτή γεύση των πιάτων και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση, οδηγούν σε αυξημένες πωλήσεις, δημιουργούν πολλαπλές ροές εσόδων, και διασφαλίζουν την πιστότητα των πελατών.

Η απόσβεση και η κερδοφορία επιτυγχάνονται με προϋποθέσεις το συνεχές ενδιαφέρον σας, την απόλυτη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές της FUNGHI Pizza & Pasta, την αρμονική λειτουργία, και φυσικά, την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, με τη μητρική εταιρεία να παρέχει όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας:

Κορυφαία Τεχνογνωσία

Ανοίγοντας την δική σας FUNGHI Pizza & Pasta σας παρέχεται όλη η γνώση που έχει αποκτήσει η μητρική εταιρεία σε μια πορεία 40 ετών στον χώρο της εστίασης. Παρέχονται χρηστικά και απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις διαδικασίες αλλά και τις συνταγές που θα πρέπει να ακολουθείτε σε καθημερινό επίπεδο.

Συνεχής Υποστήριξη

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας franchise, θα έχετε την υποστήριξη της ομάδας της FUNGHI Pizza & Pasta, να επιλέξετε το κατάλληλο κατάστημα και την αρχιτεκτονική μελέτη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου κατασκευής, οι μηχανικοί της εταιρείας θα σας βοηθήσουν, εξασφαλίζοντας ότι το κατάστημά σας θα είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FUNGHI Pizza & Pasta.

Η αποκλειστικότητα περιοχής είναι ένα από τα κύρια προνόμια της συνεργασίας franchise, που σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε αποκλειστικά το εύρος που θα καθορισθεί.

Η ομάδα υποστήριξης και οι εκπαιδευτές θα είναι πάντα δίπλα σας, ώστε να υποδεχθείτε άψογα τους νέους πελάτες σας.

Πλήρης Εκπαίδευση

Παρέχεται ολοκληρωμένη και συνεχής εκπαίδευση στο προσωπικό των καταστημάτων, καλύπτοντας κάθε πτυχή της λειτουργίας, όπως οργάνωση κουζίνας, ζητήματα προϊοντικού μείγματος, διατήρηση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, πωλήσεις και προώθηση του καταστήματος στην τοπική αγορά, διαχείριση και παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων.

Πριν το άνοιγμα κάθε καταστήματος, τα μέλη της ομάδας σας και το προσωπικό εκπαιδεύονται στον χώρο της εταιρείας, και διασφαλίζεται ότι θα παραμένουν συνεχώς ενημερωμένοι. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται ότι η εμπειρία FUNGHI Pizza & Pasta παραμένει άριστης ποιότητας και ίδια σε όλα τα κατάστημά της αλυσίδας. Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας.

Αποτελεσματικό Μάρκετινγκ

Η FUNGHI Pizza & Pasta έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα από το κοινό λόγω της συνεχούς παρουσίας στον χώρο των social media, Tik Tok, Facebook, Instagram, YouTube, με καθημερινές αναρτήσεις video και post, με διαγωνισμούς και giveaways.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 70 τ.μ. + εξωτερικός χώρος 25 τ.μ.

ENTRY FEES: από 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: από 150 Ευρώ μηνιαίως, ως διαφημιστική συνεισφορά στα social mediaΘέλω να ενημερωθώ αναλυτικά