PIZZA EXPRESS franchise

Η πρόταση franchise της PIZZA EXPRESS, με εμπειρία από το 1989, με έξι εταιρικά καταστήματα, συνεχή ανάπτυξη και  με ιδιόκτητη υπερσύγχρονη κάθετη μονάδας παραγωγής φρέσκιας ζύμης, αφορά σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο για όλους όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της Εστίασης με τη στήριξη μιας καταξιωμένης μητρικής εταιρείας.

Όλα ξεκίνησαν το 1989, με το πρώτο κατάστημα στο Ρίο, το οποίο ήταν και το πρώτο στην πόλη που έκανε διανομή πίτσας κατ’ οίκον. Από το 2004 η PIZZA EXPRESS ξεκινάει την παρουσία της και στην Αθήνα, επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας 72 και πλέον διαθέτοντας έξι (6) επιτυχημένα εταιρικά καταστήματα ξεκινά την ανάπτυξή της μέσω franchise.

Η PIZZA EXPRESS χαρακτηρίζεται με μια συνεχώς ανοδική πορεία κύκλου εργασιών και ανάπτυξης, διατηρώντας κορυφαία ποιότητα και εντυπωσιακό μενού (στρογγυλές και τετράγωνες πίτσες σε πέντε μεγέθη με 6, 8, 12, 16 ή 25 κομμάτια, box offers, chocco pizza, calzone, πεϊνιρλί,  ζυμαρικά, burgers, sandwiches κ.ά. έχοντας κατακτήσει την κορυφή στον κλάδο της.

Η συναρπαστική ιστορία της PIZZA EXPRESS και οι καινοτομίες της καταδεικνύουν τη δυναμικότητα και τη διαφοροποίησή της!

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η δομή του franchise της PIZZA EXPRESS είναι ευέλικτη και σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε διάφορες αγοραστικές ανάγκες και περιβάλλοντα. Οι τρεις βασικοί τύποι καταστημάτων επιτρέπουν στους franchisees να επιλέξουν το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες και στον διαθέσιμο χώρο, εξασφαλίζοντας πάντα την κορυφαία ποιότητα που συνδέεται με το όνομα της εταιρείας.

Το μοντέλο Take Away, με επιφάνεια από 75 τ.μ., είναι ιδανικό για καταστήματα που βρίσκονται σε πολύ κεντρικά σημεία και διαθέτουν περιορισμένο χώρο. Αυτό το μοντέλο εστιάζει στις πωλήσεις take away και περιλαμβάνει μια περιορισμένη γκάμα προϊόντων, όπως πίτσες και chocco pizza σε 6 τμχ, calzone, πεϊνιρλί.

Το μοντέλο Take Away & Delivery, με επιφάνεια από 100 τ.μ., προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και εστιάζει τόσο στις πωλήσεις take away όσο και στις παραδόσεις - delivery.

Το μοντέλο Take Away, Delivery & Dine In, με επιφάνεια από 125 τ.μ., προσφέρει την πιο εκτεταμένη γκάμα προϊόντων και περιλαμβάνει ένα μικρό σαλόνι – πρασιά για τους πελάτες που επιθυμούν να καθίσουν και να απολαύσουν τα προϊόντα μέσα στο κατάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι franchisees της PIZZA EXPRESS πρέπει να επιθυμούν να προβούν σε μια διαρκή επένδυση στην επιχείρησή τους, τόσο οικονομικά όσο και με την προσωπική αφοσίωσή τους και εργασία, δηλαδή να είναι έτοιμο να αφιερώσουν χρόνο και πόρους για να διαχειριστούν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Λαμβάνοντας, δε, πλήρη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της επιχείρησής τους δεν απαιτείται να έχουν εμπειρία στον χώρο της εστίασης και μετά το πέρας της αρχικής εκπαίδευσης είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη δική τους επιχείρηση με αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

PIZZA EXPRESS header 2

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise της PIZZA EXPRESS περιλαμβάνει ένα πλήρες δομημένο πακέτο συνεργασίας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών υποστήριξης προς τους franchisees της, που παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους επενδυτές που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυό της, εξασφαλίζοντας:

 • Αναγνωρισμένο brand name, με επιτυχημένη πολύχρονη ιστορία.

 • Κορυφαία ποιότητα προϊόντων, με μενού που διακρίνεται για την πρωτοτυπία του και το εύρος του.

 • Υψηλό περιθώριο κέρδους.

 • Δραστηριοποίηση με ένα κορυφαίο και δημοφιλέστατο προϊόν.

 • Αξιοποίηση της υπερσύγχρονη κάθετης μονάδας παραγωγής φρέσκιας ζύμης που διαθέτει η μητρική εταιρεία στην Πάτρα, τμήμα αγορών, αποθηκευτικούς χώρους και διακίνησης πρώτων και βοηθητικών υλών, από όπου γίνεται η διανομή με δικά της φορτηγά-ψυγεία.

 • Αξιοποίηση των οικονομιών κλίμακος και των κεντρικών συμφωνιών της μητρικής εταιρείας, όπως και ευελιξία για την εκμετάλλευση των τρεχουσών προσφορών.

 • Συνεχής εκπαίδευση προσωπικού και franchisees, διάρκειας 30 ημερών, από έμπειρα στελέχη σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

 • Διενέργεια κεντρικών πανελλήνιων προωθητικών ενεργειών.

 • Υποστήριξη για τις τοπικές προωθητικές ενέργειες.

 • Διασφάλιση ενιαίας τιμολογιακής πολιτικής.

 • Χρηματοοικονομικές συμβουλές και προτάσεις για την επένδυση.

 • Ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των καταστημάτων, καθώς και την online παραγγελιοληψία.

 • Καθοδήγηση για την επιλογή του κατάλληλου καταστήματος, αξιολόγηση εμπορικής θέσης, αρχιτεκτονικά σχέδια, δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

 • Ευρεία, συγκεκριμένη και προστατευμένη γεωγραφική περιοχή.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 75 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 55,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: 2%

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά