Όλα τα Νέα Franchise

Γνωρίστε τα Top New franchise concepts σύμφωνα με την συντακτική ομάδα του FRANCHISE BUSINESS

FsimaFB1

 • BUENO CREPA

  BUENO CREPA Franchise

  Με εμπειρία άνω των 12 ετών και με δύο άκρως επιτυχημένα καταστήματα, σε Κηφισιά και Περιστέρι, τα Bueno Crepa περηφανεύονται για την καλύτερη κρέπα σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό την εξέλιξή τους. Με καινοτομία και εξωστρέφεια, ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις από την πρώτη μέρα!

 • FEMME FATALE

  FEMME FATALE

  Η πρόταση franchise των FEMME FATALE ανατρέπει ότι γνωρίζαμε έως σήμερα στον κλάδο της ομορφιάς, διαθέτοντας επιλεγμένη γκάμα από χιλιάδες κορυφαία προϊόντα από εκατοντάδες ξεχωριστά brands, διασφαλίζοντας την επιτυχία των συνεργατών – franchisees τους, με εγγύηση την άνω των 40 ετών κορυφαία τεχνογνωσία τους.

 • FUNGHI PIZZA & PASTA

  FUNGHI PIZZA & PASTA franchise

  Το franchise της FUNGHI Pizza & Pasta αποτελεί σήμερα το πλέον πρωτοποριακό concept στον κλάδο της πίτσας, προτείνοντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με σταθερές αποδόσεις, μοναδική αισθητική, εκλεκτές γεύσεις, μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

 • JOOLIFY

  JOOLIFY franchise

  Η JOOLIFY καινοτομεί στον χώρο του κοσμήματος ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των ανθρώπων και τη βιωσιμότητα του πλανήτη και ξεκινά την ανάπτυξή της μέσω franchise, εξασφαλίζοντας μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και επαναληπτικές πωλήσεις, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα value for money κοσμημάτων, όπως δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν κ.ά. τα οποία συνδυάζουν σε κάθε βάση (Joolet) πολλά tops (Joollions) και δημιουργούν πληθώρα από ευφάνταστους και προσωπικούς συνδυασμούς.

 • MPF EXPERIENCE

  MPF EXPERIENCE franchise

  H πρόταση franchise της MPF® Experience αποτελεί μια πραγματικά νέα ιδέα στο χώρο του fitness, καθώς βασίζεται στην σύγχρονη τάση της γυμναστικής, που αξιοποιεί το βάρος του σώματος, προσφέροντας personal και small group training και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στον κλάδο.

 • NRG

  NRG franchise

  Η nrg είναι ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας που καλύπτει όλες τις ενεργειακές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση, με υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις με συνεχείς επενδύσεις και στρατηγικές συνεργασίες.

 • WORSHIP.COFFEE

  WORSHIP.COFFEE franchise καφες

  Το franchise concept των WORSHIP.COFFEE έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο στέκι λατρείας του καφέ, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, σε κορυφαία ποιότητα και σε εξαιρετικό value for money, με άριστη εξυπηρέτηση και συναρπαστικό design.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά