coffeehouse franchise καφε

Η COFFEEHOUSE είναι ένα smart boutique concept, εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, που υιοθετεί ένα πιο προηγμένο σύνολο επιχειρηματικών πρακτικών και παρέχει ένα αυθεντικό και καινοτόμο μοντέλο μετρημένης ανάπτυξης. Αυτό όμως που κάνει την εμπειρία COFFEEHOUSE να ξεχωρίζει είναι η επιμονή στη λεπτομέρεια και η προσαρμογή στο κάθε κατάστημα και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

 

ΤΟ 5ο ΚΥΜΑ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

COFFEEHOUSE: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE προσφέρονται ζεστοί και κρύοι καφέδες με βάση τον espresso, cold brew και φίλτρου, φρέσκοι φυσικοί και detox χυμοί, smoothies, ποικιλία από τσάι και βότανα, σοκολάτες, και σπιτικές λεμονάδες.

5th WAVE

coffeehouse 1 franchisecoffeehouse 2 franchise

ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ

Η COFFEEHOUSE έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χαρμάνι με την επιλογή ανώτερης ποιότητας κόκκων καφέ, το COFFEEHOUSE Blend, το οποίο καβουρδίζεται στην Ιταλία με την παραδοσιακή, συνταγή του αργού καβουρδίσματος.

Παράλληλα η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της COFFEEHOUSE ταξιδεύει στο δρόμο του καφέ, επιλέγει μοναδικούς κόκκους arabica και δημιουργεί εκλεκτούς μονοποικιλιακούς καφέδες, σε ένα μοναδικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων.

Εντός κάθε καταστήματος λειτουργεί COFFEEBOUTIQUE, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ψωνίσει για το σπίτι ή το γραφείο καφέ, κάψουλες, μηχανές και σκεύη παραγωγής καφέ, αλλά και μεγάλη ποικιλία από σοκολάτα, τσάι και βότανα.

GOOD FOOD! GOOD VIBES!

Καθημερινά σε όλα τα COFFEEHOUSE παρασκευάζονται υγιεινά και ολόφρεσκα σνακ με υλικά υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά με την επιμέλεια και τις συνταγές του καταξιωμένου Chef Χριστόφορου Πέσκια. Προσφέρονται εκλεκτά σάντουιτς, wraps, σαλάτες, energy bowls, μπάρες και σφολιάτες.

coffeehouse 3 franchise coffeehouse 4 franchise

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

H COFFEEHOUSE είναι μια αλυσίδα καφέ με οικολογική ευαισθησία και “πράσινη” συνείδηση και το επικοινωνεί καθημερινά στους πελάτες της και το ευρύ κοινό! Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η COFFEEHOUSE συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα προτρέπει και τους πελάτες της να χρησιμοποιούν ποτήρια και καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων με στόχο τη μείωση του οικολογικού της αποτυπώματος.

COFFEEHOUSE LOYALTY APP

Η COFFEEHOUSE καινοτομεί με τη δική της loyalty εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, επιβραβεύοντας τους καθημερινούς της πιστούς πελάτες. Μέσω του COFFEEHOUSE Loyalty App προσφέρει ανταμοιβές, προνόμια και δελεαστικές προσφορές.

coffeehouse 5 franchise coffeehouse 6 franchise

Franchise with COFFEEHOUSE

Η COFFEEHOUSE προσφέρει ένα ευέλικτο μοντέλο franchise, το οποίο προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη και της κάθε περιοχής ξεχωριστά. Πρόκειται για ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο, με χαμηλό κόστος επένδυσης και δυνατότητα απόσβεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 • Ισχυρό brand name.

 • Πράσινη φιλοσοφία.

 • Σύγχρονο design υψηλής αισθητικής.

 • Εμπορική έρευνα αγοράς, εύρεση, αξιολόγηση και επιλογή καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Συγκεκριμένο επιχειρηματικό πλάνο.

 • Σχεδιασμός καταστήματος και αρχιτεκτονική επίβλεψη.

 • Αρχική εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του.

 • Μηχανογραφημένο σύστημα πωλήσεων.

 • Loyalty εφαρμογή ανταμοιβής πελατών.

 • Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το «κλειδί στο χέρι».

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60,000 €

ENTRY FEES: 15,000 €

ROYALTIES: 3%

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 17 (4 υπό κατασκευή)

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEEHOUSE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2012

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2015

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 10 + 10

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά