COFFEE QUBES

Η Coffee Qubes μας ξανασυστήνει τον καφέ, διαθέτοντας ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς δημιούργησε παγάκια από καφέ. Μια ιδέα μοναδικά ελκυστική για τους λάτρεις του καφέ, ένα ρόφημα υψηλής ποιότητας που κρατά τα χαρακτηριστικά του και μας συντροφεύει περισσότερο από κάθε άλλον καφέ. Ένας καφές που «δεν τελειώνει» είναι αυτός που η Coffee Qubes προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της. #onlycoffeeinyourcoffee

 

Παγάκια από καφέ: Η καινοτομία που μας ξανασυστήνει τον καφέ!

Το καφέ take away και delivery είναι μια αγορά με υψηλή και αυξανόμενη ζήτηση, που έχει γίνει τρόπος ζωής. Σε αυτό το κορεσμένο και επαναλαμβανόμενο περιβάλλον… ήρθε η Coffee Qubes να ταράξει τα νερά! Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια μάς συστήνει τους «Κυβούληδες», τα παγάκια από καφέ! 

Coffee Qubes hero

Παγάκια με ψυχή: Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι καινοτομίας είναι «Ο Κυβούλης»! Τα Παγάκια με «ψυχή» έρχονται να συστήσουν και να ενισχύσουν το πρωτοπόρο concept της Coffee Qubes! Η διαδικασία παραγωγής παγοκύβων από καφέ σε μεγάλες ποσότητες είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που η Coffee Qubes ανέπτυξε για το δίκτυό της και αποτελεί ιδιαίτερο στοιχείο διαφοροποίησης της αλυσίδας… όπως άλλωστε εκφράζει και το όνομά της: Coffee Qubes.

Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο των δημιουργών της Coffee Qubes, να κάνουν έναν καφέ διαφορετικό, τόσο μοναδικό όσο εσείς – οι λάτρεις του καφέ! Για να απολαμβάνετε κάθε μέρα έναν καφέ… που δεν τελειώνει ποτέ!

Μια εμπειρία συναρμολογείται από πολλά στοιχεία. Έτσι και ο κρύος καφές έχει 2 σημαντικά στοιχεία, εκχύλισμα καφέ και πάγο. Η Coffee Qubes έδωσε σημασία και στα δύο: Καφές με γεύση και σώμα και Παγάκια από Καφέ, για μια εμπειρία που… δεν ξενερώνει. Επιτέλους, Only Coffee In Your Coffee!

Coffee Qubes: Είμαστε διαφορετικοί σε όλα

Μοναδικό Design:  Ένα περιβάλλον με νότες φουτουριστικές, λευκό καθαρό χρώμα με χάλκινες πινελιές… το νέο κύμα στο café design. Ένας χώρος διαφορετικός απ’ ότι φαντάζεστε για το café δίπλα σας. Για την Coffee Qubes, ο σχεδιασμός και η επιλογή πρώτων υλών στην κατασκευή των καταστημάτων είναι καθοριστικοί παράγοντες για τη δημιουργία μιας ευχάριστης και αξέχαστης εμπειρίας. Η χρήση του Corian στον πάγκο υποδοχής,  το οποίο είναι ένα υλικό υψηλής αισθητικής που έχει οικολογικό προφίλ,  ταιριάζει απόλυτα στο ύφος των καταστημάτων της Coffee Qubes.

Coffee Qubes εσωτΑθηνων5

Ποτήρια με διαδραστικότητα…:Ακόμη και τα ποτήρια των Coffee Qubes λένε μια ιστορία. Ανακαλύψτε τα διαφορετικά σχέδια, χαμογελάστε, ζοριστείτε, μοιραστείτε την πρόκληση του κάθε ποτηριού με τους γύρω σας. Ο σκοπός τους είναι η ενδυνάμωση της εμπειρίας του πελάτη. Είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθεί ο καταναλωτής και με το ποτήρι, να το συζητήσει, να παίξει με τους γύρω του, να σκάσει ένα χαμογελάκι παραπάνω. Γι’ αυτό, η Coffee Qubes φέρνει συνέχεια διαφορετικά σχέδια ποτηριών με γρίφους, ιστορίες και περιεχόμενο που δεν περνάει απαρατήρητο.

Coffee Qubes ποτηρι χωρες

Γιατί να επιλέξετε την Coffee Qubes

Coffee Qubes: Το Brand Name που δηλώνει την καινοτομία του!

Αναζήτηση του σωστού καταστήματος

ΜΟΝΟ Η COFFEE QUBES: Το Real Estate τμήμα της Coffee Qubes έχει δημιουργήσει την καινοτόμο μεθοδολογία «Location Dashboard» ώστε να αξιολογεί με ακρίβεια την καταλληλότητα των καταστημάτων. Στην περιοχή της επιλογής του κάθε franchisee προσφέρεται αποκλειστικότητα και εγγύηση δυναμικής ανάπτυξης.

Δυνατό FOOD PORTFOLIO για αύξηση τζίρου

Τα καταστήματα Coffee Qubes συνδυάζουν τον καλύτερο καφέ με εξαιρετικές επιλογές πρωινού και σνακ. Σκοπός είναι η αυξημένη μέση απόδειξη ανά παραγγελία, ώστε να αυξηθεί ο τζίρος και η κερδοφορία του καταστήματος. Υψηλής ποιότητας σφολιάτες, εξαιρετικά sandwiches, μπάρες, smoothies και άλλες υπέροχες καινοτόμες ιδέες που τραβούν το ενδιαφέρον του πελάτη και αυξάνουν το out of pocket. Η Τυρόπιτα του Κυβούλη είναι μια συνταγή που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για την αλυσίδα Coffee Qubes. Η καινοτομία και η προσφορά νέων προϊόντων ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποτελεί στρατηγική επιλογή.

Coffee Qubes Smoothie

Εκπαίδευση

Ξεκινώντας το δικό σας κατάστημα θα έχετε συνέχεια δίπλα σας την Coffee Qubes, με πλήρη εκπαίδευση από την ομάδα της, στο ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό κέντρο της. Αλλά η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ. Θα είναι συνέχεια μαζί σας, για να μοιράζεστε και να εξελίσσετε νέες τεχνικές και ιδέες για τη λειτουργία του καταστήματός σας.

Ποιοτικός Έλεγχος και Υποστήριξη

Για την Coffee Qubes η ποιότητα είναι πρωταρχικό της μέλημα. Έχει στην ομάδα της Head Barista με 20ετή εμπειρία και Operations Area Supervisors διαθέσιμους 24/7 να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Ξεκίνημα: Μια ένεση εμπιστοσύνης

ΜΟΝΟ Η COFFEE QUBES: Στους πρώτους μήνες λειτουργίας του καταστήματός σας, σε αυτήν τη σημαντική περίοδο, η Coffee Qubes σας προσφέρει τον δικό της έμπειρο Store Manager, αποκλειστικά για εσάς! Αυτός θα είναι καθημερινά μαζί σας για να σας καθοδηγήσει το πρώτο χρονικό διάστημα μέχρι το κατάστημά σας να μπει σε κανονική ροή λειτουργίας.

Επιχειρηματικό Mοντέλο

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το concept και το κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο της Coffee Qubes! Μέσω αποδοτικών κεντρικών συνεργασιών με προμηθευτές και διαδικασίες στοχευμένες στην υψηλή κερδοφορία των franchisees, δημιουργείτε τη δική σας επιχείρηση για μια ζωή.

MARKETING – Υποστήριξη του BRAND μας

Η Coffee Qubes έχει αναπτύξει in-house Τμήμα Marketing, το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια πανελλαδική διαφημιστική στρατηγική, ώστε να εξυπηρετεί τα μέλη του Δικτύου Franchise. Η στρατηγική που ακολουθεί έχει ως στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του Brand και την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει. Η μητρική εταιρεία δημιουργεί και εκτελεί το Marketing Plan με μοναδικές ενέργειες below και above the line.  Έντονη παρουσία με υψηλής ποιότητας υλικό στα Digital Marketing, αλλά και προσοχή στη λεπτομέρεια του τοπικού Marketing.

Ποιότητα πρώτων υλών και υλικών

Για την Coffee Qubes, η διασφάλιση της άριστης ποιότητας πρώτων υλών, υλικών και εξοπλισμού είναι υψίστης σημασίας και προτεραιότητας. Ο καφές είναι επιστήμη και τέχνη... γι’ αυτό και επέλεξε να συνεργάζετε με τον κορυφαίο καφέ σε ποιότητα και παγκόσμια εξάπλωση. Είναι ο κύριος αγοραστής καφέ Arabica παγκοσμίως, με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

  • 100% κόκκοι Arabica

  • espresso blend «developed by Italian master blender»

  • slowly roasted

  • πιστοποίηση Rainforest Alliance

  • Μηχανή παρασκευής καφέ Victoria Arduino

Το πάθος της για υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, η Coffee Qubes το μοιράζεται με την εταιρεία «Victoria Arduino», η οποία κατασκευάζει τις πιο προηγμένες μηχανές καφέ, άριστες σε ποιότητα, υλικά και επιδόσεις. Η μηχανή «Eagle Οne», την οποία προσφέρει στους franchisees, είναι η απάντηση στη νέα γενιά των μηχανών καφέ.

Coffee Qubes μηχανηκαφε

Επενδυτές

Είστε επενδυτές και επιθυμείτε να ανοίξετε περισσότερα από ένα καταστήματα Coffee Qubes; Η διοικητική ομάδα αναλαμβάνει για εσάς όλη τη διαχείριση των καταστημάτων σας. Συμβουλευτείτε την Coffee Qubes για τον μοναδικό αυτόν τρόπο συνεργασίας!

Η COFFEE QUBES είναι μοναδική

Ο καφές είναι η καθημερινή, μικρή μας απόλαυση, και όλα τα Coffee Qubes την κάνουν μοναδική με καφέ από κόκκους Arabica, διαλεγμένος να γεμίσει τη μέρα μας με αρώματα και αισθήσεις.

Ελάτε στη μοναδική γεύση της Coffee Qubes, παίξτε μαζί της, γευτείτε την κάθε μέρα. Πάρτε τον καφέ μας για συντροφιά σας!

#onlycoffeeinyourcoffee

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 25 - 50 τ.μ. + 20 τ.μ. αποθήκη

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 66.000 Ευρώ

περιλαμβάνει μελέτη και κατασκευή χώρου , εξοπλισμό και entry fees

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEE QUBES ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά