CANTINA DEL MAR

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της Cantina Del Mar ανταγωνίζεται ευθέως τα κορυφαία εστιατόρια που κερδίζουν αστέρια Michelin, ως All Day Premium Urban Food Bars, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας value for money επιλογές και εξαιρετική εξυπηρέτηση, σε μια σύγχρονη industrial design εταιρικής εικόνας. Με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και σε συνεχή αναζήτηση της τέλειας καταναλωτικής εμπειρίας, η Cantina Del Mar συστήνει μια μοναδική πρόταση και μια ιδιαίτερη ελκυστική επιλογή franchise στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

 Το ταξίδι της Cantina Del Mar ξεκίνησε το 2008 στο λουλούδι των Κυκλάδων, στη μαγευτική Ίο, και συνεχίζεται μέσω franchise σε όλη την Ελλάδα, με την πυξίδα της να ατενίζει προς στις παγκόσμιες μητροπόλεις.

Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, το πάθος της Cantina del Mar έγινε από όνειρο πραγματικότητα. Η επιθυμία και η δέσμευσή της για τελειότητα την ανέδειξε πέρα από τα σύνορα της Ίου, όχι απλά για την κορυφαία ποιότητα των γευστικών επιλογών που προσφέρει, αλλά και ως σημείο προορισμού και μια κοινωνική συνήθεια που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Έχει κερδίσει την αποδοχή και την αγάπη του κοινού, με βαθμολογία 4,5+ στο Tripadvisor, με tags ξεγνοιασιά, διασκέδαση, κορυφαία ποιότητα, καλές τιμές, αγνές πρώτες ύλες, πολλές επιλογές, όλη τη μέρα.

cantina del mar header cocktails

Η φιλοσοφία της Cantina Del Mar είναι ότι κάθε κατάστημα ανήκει σε μια δυνατή οικογένεια και όλα τα μέλη της έχουν ως προσωπική αποστολή την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών. Καλωσορίζουν και εξυπηρετούν όλους τους επισκέπτες ακριβώς όπως σαν να ερχόντουσαν στα σπίτια τους. Έτσι, οι πελάτες γίνονται τακτικοί, οι τακτικοί φίλοι, οι φίλοι μέλη της οικογένειας.

Η ποικιλία των επιλογών στο μενού της Cantina Del Mar καλύπτει όλες τις προτιμήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από πρωϊνό και brunch με καφέδες, healthy juices, smoothies, famous sandwitches, club sandwiches, bruschetta, pancakes, waffles, γιαούρτι & φρούτα, μέχρι γεύματα, σαλάτες, burgers, κύρια πιάτα κ.ο.κ.

Το απογευματινό μενού περιλαμβάνει matcha organic, chocolate, tea, mocha, kombucha, milk shakes, juices from the box. Για τις βραδινές ώρες, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν cocktails, wines, champagnes, daiquiris, italian aperitivo, greek apéritifs, premium beers, alcoholic shakes.

Η Cantina Del Mar δημιουργεί τον απόλυτο προορισμό που καλύπτει όλες τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών της καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και με ευελιξία προτείνει διαφορετικούς τύπους καταστημάτων από 15 – 20 τ.μ. προσανατολισμένο σε take away και delivery ή ακόμη και shop in shop, όπως και κατάστημα άνω των 35 τ.μ. που διαθέτει και brunch, μέχρι all day κατάστημα από 45 τ.μ.

Η κορυφαία εμπειρία γευσιγνωσίας για όλες τις ώρες της ημέρας και η αστείρευτη δημιουργικότητα στην κουζίνα των Cantina Del Mar, απογειώνουν την εμπειρία του πελάτη.

cantina del mar burger cantina del mar store sandwitch

cantina del mar store nikka cantina del mar table

Το franchise concept βασίζεται στο πρωταρχικό project του premium beach bar, που εξελίχθηκε με το νέο πιλοτικό κατάστημα στη Χώρα της Ίου, σε ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο και πολυδιάστατο επιχειρηματικό μοντέλο που προσφέρει υψηλής ποιότητας διασκέδαση και γαστρονομική απόλαυση σε διάφορα περιβάλλοντα, με κύρια χαρακτηριστικά:

 • All Day Premium Urban Food Bar: Με την εξέλιξη σε all day premium urban food bar, λειτουργεί καθόλη την ημέρα, σε πόλεις και αστικά περιβάλλοντα.

 • First Class Comfort Menu: Το menu διαθέτει υψηλής ποιότητας επιλογές σε εξαιρετικές τιμές και value for money, υπογραμμίζοντας την πολυτέλεια και την ποιότητα των προϊόντων.

 • Ευφάνταστες Συνταγές και Υλικά: Η διαφοροποίηση προέρχεται από τις πρωτότυπες συνταγές και την χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, που δημιουργούν μια μοναδική γευστική εμπειρία.

 • Σύγχρονο Περιβάλλον: Το περιβάλλον του καταστήματος είναι εξαιρετικά σύγχρονο, με κυρίαρχα υλικά την τσιμεντοκονία και την δρυ, που δημιουργούν μια μοντέρνα, ζεστή, μίνιμαλ και πολυτελή αισθητική.

 • Custom Διακοσμητικά: Η χρήση ειδικών διακοσμητικών στοιχείων προσθέτει την διαφορά στο περιβάλλον του καταστήματος και τονίζει τα χαρακτηριστικά του concept.

cantina del mar store inside0 cantina del mar coffee preperation

Το πλάνο της Cantina Del Mar αφορά σε επιλεκτική και στιβαρή ανάπτυξη, και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργήσει αμοιβαία επιτυχημένες συνεργασίες με τους franchisees της, παρέχοντας:

 • Δικαίωμα χρήσης του κατοχυρωμένου και υψηλής φήμης εμπορικού σήματος

 • Πρόσβαση στην κορυφαία τεχνογνωσία που διαθέτει η μητρική εταιρεία

 • Συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη, καθ’ όλα τα στάδια λειτουργίας, από την εκκίνηση έως την καθημερινή λειτουργία.

με στόχο να προσφέρει όλα τα εχέγγυα στον κάτοχο του franchise, ώστε να λειτουργεί την επιχείρησή του με επιτυχία, αξιοποιώντας την εμπειρία της μητρικής εταιρείας, επενδύοντας ουσιαστικά στην επιτυχία του και στο να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο ποιότητας και φήμης που έχει κατακτήσει.

cantina del mar whisky cantina del mar tripadvisor

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της Cantina Del Mar πρωτοστατεί στις εξελίξεις στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και αφορά σε ένα All Day Premium Urban Food Bars που ανταγωνίζεται ευθέως σε ποιότητα και εξυπηρέτηση τα πλέον πολυβραβευμένα και μισελανάτα εστιατόρια.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά συνεκτική και προορατική, παρέχοντας πληθώρα πλεονεκτημάτων στους franchisees της, που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και προσδίδουν επιτυχία:

 • Ταχεία αποδοχή από την εκάστοτε τοπική αγορά: Το concept διαθέτει ξεχωριστό design και ενιαία σύγχρονη εταιρική ταυτότητα, προσφέροντας μοναδικής ποιότητας προϊόντα με κορυφαία εξυπηρέτηση, και με τη μητρική εταιρεία να διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία.

 • Επιλογές κορυφαίας ποιότητας: Η μητρική εταιρεία συνεργάζεται με τους καλύτερους προμηθευτές και χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά, σε μια ευρεία ποικιλία από πρωτότυπες συνταγές, καλύπτοντας όλες τις διατροφικές ανάγκες, καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

 • Σύστημα λειτουργίας: Η μητρική εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της μια πλήρη σουίτα εργαλείων και διαδικασιών για να τους βοηθήσει στην λειτουργία του καταστήματός τους.

 • Υποστήριξη και συμβουλές: Η μητρική εταιρεία παρέχει πλήρη υποστήριξη και συμβουλές στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του καταστήματος, όπως η διαχείριση των αποθεμάτων, η διαχείριση του προσωπικού, οι τοπικές προωθητικές ενέργειες κ.ο.κ. διαθέτοντας τις κατάλληλες υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές.

 • Εκπαίδευση και κατάρτιση: Οι δικαιοδόχοι και το προσωπικό τους λαμβάνουν εκτεταμένη εκπαίδευση σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος franchise και των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρουν, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία κάθε καταστήματος franchise.

 • Μάρκετινγκ και διαφήμιση: Η μητρική εταιρεία παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης για τα καταστήματα franchise, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών και τοπικών καμπανιών διαφήμισης.

 • Επιλογή τοποθεσίας: Η μητρική εταιρεία υποστηρίζει τους νέους επιχειρηματίες να επιλέξουν την κατάλληλη τοποθεσία για το κατάστημά τους, βασιζόμενοι σε δεδομένα και έρευνες αγοράς.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ σε τ.μ.: από 20

ENTRY FEES: από 8,000 €

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 €

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: 2%Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά