WAXHANDS

Αξιοποιείστε τη μαγεία και τη γοητεία της Waxhands και ξεκινήστε το δικό σας πρωτοποριακό franchise, είτε κατάστημα, είτε shop-in-a-shop. Δημιουργείστε και εσείς ένα μοναδικό διαδραστικό χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να διαμορφώσουν το δικό τους «χέρι» χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κερί, και να το πάρουν στο σπίτι τους ως αναμνηστικό!

Το concept της Waxhands συναρπάζει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις και εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας τέχνη και ψυχαγωγία!

Η Waxhands Europe, με έδρα την Ολλανδία, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της πριν από 15 χρόνια από τον Erik Roosenboom και πλέον έχει εξελιχθεί και διαθέτει συνεργάτες – franchisees σε όλες τις μεγάλες πόλεις όπως Άμστερνταμ, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη, Σιγκαπούρη, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ και πολλές άλλες.

Η πρόταση franchise της Waxhands δεν αφορά απλά και μόνο σε ένα μηχάνημα… αλλά αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο concept, που περιλαμβάνει τη μηχανή, το κερί, τη βαφή, τους LED σωλήνες και όλες τις πρώτες ύλες, υλικά και εργαλεία που χρειάζεστε.

Η όλη διαδικασία αποτυπώματος και δημιουργίας ενός εξατομικευμένου «χεριού» από ειδικό, μη τοξικό, και αντιαλλεργικό κερί διαρκεί περίπου 4 λεπτά και τα καλούπια μπορούν να διαμορφωθούν σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα, καθώς και σε αστεία αξεσουάρ, όπως αυτά που βασίζονται σε ταινίες blockbuster, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και λογότυπα εταιρειών.

Η μοναδικότητα του concept της Waxhands, σε συνδυασμό με τις υποδομές και την υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία έχει οδηγήσει στην δημιουργία ενός εξαιρετικού πελατολογίου σε όλο το κόσμο, όπως τα μουσεία της Madame Tussauds, η Merlin Entertainment, τα Center Parcs, ξενοδοχεία 5 αστέρων, διοργανωτές παιδικών πάρτι και events κ.ά.

Πρόταση Franchise

H Waxhands Greece ακολουθεί τα υψηλά πρότυπα της μητρικής εταιρείας, προκειμένου να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας πλήρη αρχική και συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση στους franchisees της.

Το concept της Waxhands μπορεί να λειτουργήσει, οπουδήποτε συχνάζουν αρκετοί άνθρωποι και διασκεδάζουν, όπως:

  • σε εξωτερικό χώρο με σημαντική διέλευση πεζών, ιδανικά σε τουριστικά μέρη

  • σε εσωτερικό χώρο, δηλ. ως αυτόνομο κατάστημα

  • pop up shop σε mall ή σε χώρο που θα μισθωθεί για λίγους μήνες

  • shop-in-a-shop σε υφιστάμενο κατάστημα ή επιχείρηση, όπως σε παιδότοπους, σε Λούνα Πάρκ, σε χώρους διοργάνωσης εκδηλώσεων κ.α.

Όπου και να τοποθετηθεί ένα μηχάνημα/ κιόσκι της Waxhands, πόσο μάλλον ένα κατάστημα, όλοι το επισκέπτονται για να δουν περί τίνος πρόκειται και τελικά όχι μόνο το αγαπούν, αλλά το λατρεύουν.

Επομένως, η επιχείρηση Waxhands είναι ενδιαφέρουσα τόσο για υφιστάμενες επιχειρήσεις ως shop-in-a-shop με στόχο να αυξήσουν τον τζίρο και την κερδοφορία τους, όσο και για όσους επιθυμούν να αυτοαπασχοληθούν με μία καινοτόμο και διαφορετική επιχειρηματική ιδέα, η οποία χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους και πολύ σύντομη περίοδο απόσβεσης της όλης επένδυσης.

waxhands 297487467 waxhands hand

Μια ανάμνηση για μια ζωή!

Πέρα από το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Waxhands που αφορά στη μοναδικότητα του concept, ένα επιπλέον βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι το concept αυτοδιαφημίζεται δημιουργώντας από μόνο του νέους πελάτες.

Ειδικά τα παιδιά δεν ξεχνούν ποτέ την εμπειρία Waxhands.

Όπου τοποθετηθεί ως διακοσμητικό το «χέρι» της Waxhands δεν θα αποτελεί μόνο ένα πόλο ανάμνησης  μιας ωραίας ημέρας σε μια γιορτή, ή σε ένα Λούνα Πάρκ, αλλά θα προσελκύσει τα βλέμματα και την προσοχή φίλων από το σχολείο ή από τη γειτονιά και ο καθένας θα επιθυμεί και αυτός ένα τέλειο και μοναδικό αντίγραφο του χεριού του.

waxhands 4813 waxhands 2023 05 16

Στόχοι Ανάπτυξης

Στόχος της Waxhands είναι να δώσει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν ή να αυξήσουν το εισόδημά τους ή και να απασχοληθούν πλήρως, να δραστηριοποιηθούν με ένα αντικείμενο που κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν, παρέχοντάς τους μια υπέροχη ανάμνηση για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Παραμένοντας πιστή στις αρχές της για εξαιρετική εξυπηρέτηση, η Waxhands προσφέρει αποκλειστική και πλήρη υποστήριξη, όπως και καθοδήγηση σε όλους τους συνεργάτες της, με όραμα την δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου franchise, με στόχο να βιώσει ο καθένας τη μαγεία και τη γοητεία Waxhands!

waxhands machine1

waxhands machine2

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 1 – 3 τ.μ. (για τον εξοπλισμό/μηχανή)

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: ανάλογα με τη χρήση και το χώρο

Εξοπλισμός: 6,000 €

Επίπλωση: ανάλογα με τη χρήση και το χώρο 

Αρχικό εμπόρευμα: 8,000 €

ENTRY FEES: 2,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ: 3

EXTRAS

Γενικά:

ΧΩΡΑ ΊΔΡΥΣΗΣ: ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΈΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2008 (ΟΛΛΑΝΔΙΑ), 2023 (ΕΛΛΑΔΑ)

ΈΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2010 (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)

Εκπαίδευση:

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα:

ΕΡΕΥΝΑ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

Ικανότητες:

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISE: ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISE: ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 2

Σύμβαση:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά