ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, οδηγώντας τις εξελίξεις στην αγορά προϊόντων τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, είναι εδώ για να δώσει ώθηση στην επιχειρηματική σου προσπάθεια.

H αξιοποίηση της τεχνογνωσίας 40+ ετών, οδήγησε στην εξέλιξη νέων μοντέλων καταστημάτων, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών προσφέροντας υπηρεσίες και προγράμματα της Cosmote σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία, Internet και δορυφορική τηλεόραση.

Στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει, ταυτόχρονα, κατακτήσει ένα από τα υψηλότερα μερίδια αγοράς στις κατηγορίες των ψηφιακών προϊόντων, επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη, αλλά και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της αγοράς τεχνολογίας και αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα.

Η Αποστολή του είναι να είναι ο Νο1 Retailer στην Ελληνική αγορά και ONE STOP SHOP για προϊόντα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, ώστε μέσω των λύσεων συνδεσιμότητας, ο πελάτης να απολαμβάνει την τεχνολογία στο έπακρο.

Στο επίκεντρό του είναι να προσφέρει στον πελάτη τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης σε όλα τα κανάλια και σημεία επαφής του μαζί του.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ G PRIME

Τα καταστήματα G Prime, έπειτα από την ολοκλήρωση της Έρευνας και Ανάπτυξης, είναι γεγονός και θα τα βρείτε αρχικά στις περιοχές Βριλλησίων Αττικής, Αγίας Παρασκευής Αττικής, Μαρούσι - The Mall Athnes, Θεσσαλονίκη - Mediterranean Cosmos, Σέρρες και στην Καλαμάτα.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Σημαντικός παράγοντας στην ανέλιξη του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε ηγετική αλυσίδα αποτέλεσε και αποτελεί η ανάπτυξή του μέσω συστήματος franchising, με νέους αλλά και με έμπειρους επιχειρηματίες.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, οδηγώντας τις εξελίξεις στην αγορά προϊόντων τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, δίνει ώθηση στην επιχειρηματική προσπάθεια όλων των franchisees της, παρέχοντας:

  • ένα δυναμικό brand value και υψηλό βαθμό πιστότητας από το καταναλωτικό κοινό.

  • πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος.

  • συνεργασία με μία πολύ ισχυρή ομάδα, με υψηλή τεχνογνωσία, πείρα και βαθιά γνώση της αγοράς, η οποία καταρτίζει τη στρατηγική της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ.

  • συνεχή εκπαίδευση, προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, κύρος και διαφημιστική επικοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται.

Με μοναδικά χαρακτηριστικά επιχειρηματικής ανάπτυξης από την αρχή της λειτουργίας του, το μοντέλο franchising της ΓΕΡΜΑΝΟΣ διασφαλίζει αμφίδρομα οφέλη για το Συνεργάτη Franchisee και την εταιρία:

  • Entry Fees 1,500 € (αφορά στην απόκτηση αδείας για χρήση των σημάτων και των διακριτικών ΓΕΡΜΑΝΟΣ)

  • No royalties

  • No loyalties

  • Χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων με την εταιρία με 12ετή συμβόλαια.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά και η ένταξη του συνεργάτη επιχειρηματία πραγματοποιείται με πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας. Η συνεχής και συνεπής εκπαίδευση, τα προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, η ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της εταιρείας, η διαφημιστική επικοινωνία που ανανεώνεται συνεχώς, σε συνδυασμό με την δυνατότητα να διαθέτεις προϊόντα και υπηρεσίες του μεγαλύτερου δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, της COSMOTE αποτελούν δίχτυ ασφαλείας.

Οι συνεργάτες θα πρέπει να διαθέτουν κυρίως εμπορικό και επιχειρηματικό όραμα, διάθεση για αυτοαπασχόληση, κουλτούρα με επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την οικονομική δυνατότητα να επενδύσουν σε ένα κατάστημα.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 100

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 70,000 €

ENTRY FEES: 1,500 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 6

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ FRANCHISE: 265

 

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά