blowdrybar logo

Τα blowdrybar - Street Hair Salons φέρνουν στην Ελλάδα τη νέα τάση που κάνει πάταγο σε όλες τις μητροπόλεις του εξωτερικού, το γρήγορο και ποιοτικό χτένισμα σε οικονομικές τιμές, που ξεκινούν από τα 7 Ευρώ (!) και ανατρέπουν τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς.

 

Η φιλοσοφία των blowdrybar αφορά σε μια καινοτόμο προσέγγιση που αλλάζει όλα όσα ξέραμε για τα κομμωτήρια μέχρι σήμερα, με γρήγορες, ποιοτικές, οικονομικές και χωρίς ραντεβού υπηρεσίες, όπως κούρεμα, χτένισμα, μανικιούρ, πεντικιούρ κ.ο.κ.

Στα blowdrybar μπορείτε να επιλέξετε μέσω ενός διαρκώς ανανεούμενου hair menu προεπιλεγμένα χτενίσματα που καθιέρωσαν και αντιπροσωπεύουν διάσημες celebrities, κάνοντας έτσι την επιλογή σας γρήγορη και εύκολη, με το Look Book Spring – Summer 2016 να περιλαμβάνει hair styles των Candice Swanepoel, Dianna Agron, Gwyneth Paltrow, Pia Toscano, Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Lily Aldridge, Jessica Alba και Megan Fox.

Επίσης, τα blowdrybar προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που χρειάζεστε, όπως θεραπείες μαλλιών, hair shots και cocktails επανόρθωσης, κουρέματα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Τα blowdrybar είναι μια φρέσκια ιδέα που υπογράφουν ο Eddie και η Adda, δυο κομμωτές με πολυετή εμπειρία και πλήρη καταξίωση.

ADDA & EDDIE

Η ιστορία των blowdrybar έχει τις ρίζες της το 2007, όταν τα αδέλφια Adda και Eddie αποφάσισαν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση σε ηλικία 23 και 26 ετών αντίστοιχα, ιδρύοντας το μεγαλύτερο κομμωτήριο στα Δωδεκάνησα, 250 τετραγωνικών μέτρων, με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 500,000 Ευρώ και με 16 άτομα προσωπικό.

Ωστόσο, η ενασχόλησή τους στον κλάδο ξεκινά πριν από περίπου 22 χρόνια, όταν η Adda άρχισε την κομμωτική, στα κομμωτήρια «Άγγελος». Μετά από 2 χρόνια πήγε στην γνωστή αλυσίδα κομμωτηρίων «Maik Artistic Team» και εκεί έπεισε τον αδελφό της Εddie να ασχοληθεί και αυτός με αυτό το επάγγελμα. Συνέχισαν εκεί για 5 χρόνια συμμετέχοντας παράλληλα στην καλλιτεχνική ομάδα της αλυσίδας και λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα shows του κλάδου, όπως στη Συνάντηση Χρώματος με την Loreal Hellas, απέκτησαν εμπειρία και τεχνογνωσία σε μεγάλα stages, συμμετέχοντας επίσης σε καλλιστεία TV και fashion shows όπως των Ασλάνη και Ζήνα, με τον Eddie να συμμετέχει και στην καλλιτεχνική ομάδα της Redken.

Παράλληλα, δεν εγκατέλειψαν ποτέ το πάθος τους για ολοένα και καλύτερη κατάρτιση, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και με σεμινάρια σε ακαδημίες κορυφαίων κομμωτών ανά τον κόσμο όπως Toni & Guy, Trevor Sorbie, Aldo Coppola, Alexandre de Paris και πολλών άλλων που είχαν την τύχη να συναντήσουν από κοντά.

Έτσι, έχοντας αποκτήσει σημαντικό know how και εμπειρία, το 2002 ανέλαβαν στην Ρόδο το πρώτο υποκατάστημα εκτός έδρας, σε ηλικία 20 και 23 ετών αντίστοιχα και με μεγάλη επιτυχία έφεραν εις πέρας το φιλόδοξο project.

Το 2007, ξεκίνησαν το δικό τους κομμωτήριο, το μεγαλύτερο στα Δωδεκάνησα, τόσο σε θέσεις εξυπηρέτησης και σάλα, όσο και σε στελέχωση και κύκλο εργασιών.

Το 2012, στο πλαίσιο των οικονομικών εξελίξεων στην χώρα μας και την ανάγκη των καταναλωτών για φθηνότερες υπηρεσίες, ο Eddie και η Adda κατάλαβαν ότι οι καταναλωτικές συνήθειες της νέας εποχής άλλαξαν. Ο κόσμος αναζητούσε ποιοτικές, και ταυτόχρονα οικονομικές και γρήγορες υπηρεσίες, έτσι μετά από μια μεγάλη έρευνα και εμπνεόμενοι από διάφορα άλλα καταστήματα και concepts ανά τον κόσμο, κατέληξαν στον σχεδιασμό ενός κομμωτηρίου με εξειδικευμένο προϊόν, κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές, αλλά και με ταχύτητα στην παροχή υπηρεσιών… έτσι γεννήθηκαν τα blowdrybar.

blowdrybar IMG 6776 blowdrybar IMG 6772

CONCEPT

Το concept των blowdrybar αντιπροσωπεύει τα σύγχρονα street hair salons και καλύπτει τις ανάγκες του σημερινού έντονου ρυθμού ζωής, παρέχοντας κορυφαία χτενίσματα σε τιμές από 7 έως 15 Ευρώ, τα οποία σε ένα κλασικό καλό κομμωτήριο θα στοίχιζαν τουλάχιστον από 20 έως 30 Ευρώ και ταυτόχρονα σε πολύ συντομότερο χρόνο χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Τα blowdrybar παραπέμπουν σε ένα cocktail bar, όπου απολαμβάνοντας ένα δροσερό cocktail ή ένα γευστικό espresso που προσφέρεται δωρεάν στον χώρο αναμονής, οι πελάτες μελετούν το hair menu όπου απεικονίζονται γνωστές celebrites με τα χτενίσματα που καθιέρωσαν μέσω tablets.

Τα blowdrybar ξεκίνησαν τη νέα εποχή των κομμωτηρίων και ήρθαν για να καθιερωθούν.

blowdrybar IMG 6746 blowdrybar IMG 6744

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Με την επιλογή των blowdrybar:

 • Κερδίζετε χρόνο

 • Κερδίζετε χρήματα

 • Απολαμβάνετε ποιότητα

 • Αισθάνεστε όμορφα

 • Λαμβάνετε αξεπέραστη εμπειρία πολυτέλειας

blowdrybar IMG 6760 blowdrybar IMG 6755

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η πρόταση franchise των blowdrybar έχει σχεδιασθεί και δοκιμασθεί επιτυχημένα, ώστε να εκφράζει τον σύγχρονο καταναλωτή, που αναζητά ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, κορυφαία ποιότητα και ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου θα ξεφύγει από την καθημερινότητά του. Ταυτόχρονα, στοχεύουν σε ταχεία ανάπτυξη μέσω franchise, αναζητώντας συνεργάτες με κέφι και όραμα, διάθεση να εργασθούν και να δημιουργήσουν, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο επιχειρηματικό σύστημα, που αλλάζει τα δεδομένα στον beauty business.

blowdrybar photo1 blowdrybar photo2

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των BLOWDRYBAR ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της ομορφιάς και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των blowdrybar χαρακτηρίζεται από μια σειρά από προνόμια, τα οποία όχι απλά εκμηδενίζουν το όποιο επιχειρηματικό ρίσκο, αλλά αντίθετα θέτουν τα θεμέλια της εγγυημένης επιτυχίας, καθώς:

 • Καινοτομούν και διαφοροποιούνται έντονα

 • Προσφέρουν στον καταναλωτή, αυτό ακριβώς που θέλει, ταχύτητα, χαμηλές τιμές, κορυφαία ποιότητα

 • Διαθέτουν αξεπέραστη τεχνογνωσία και συσσωρευμένη εμπειρία δεκαετιών

 • Έχουν δοκιμάσει επιτυχημένα το επιχειρηματικό μοντέλο τους

 • Αφορούν σε μια λογική επένδυση, της τάξεως των 45,000 Ευρώ

 • Διαθέτουν πολλαπλά κέντρα εσόδων, όπως χτενίσματα, θεραπείες μαλλιών, hair shots και cocktails επανόρθωσης, κουρέματα, μανικιούρ, πεντικιούρ και πωλήσεις προϊόντων

 • Παρέχουν πλήρη εκπαίδευση πριν την έναρξη λειτουργίας του κομμωτηρίου σας, όπως και καθοδήγηση από έμπειρο προσωπικό της μητρικής εταιρείας στο κομμωτήριό σας κατά την αρχική περίοδο λειτουργίας του

 • Παρέχουν συνεχή εκπαίδευση και σεμινάρια μετεκπαίδευσης, όπως και συνεχή ανανέωση του hair menu

 • Δραστηριοποιείστε στον κλάδο της ομορφιάς, ένα δυνατό κλάδο που αντέχει περιόδους κρίσης, με εφόδια τα ισχυρά διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά των blowdrybar και το κορυφαίο value for money που προσφέρουν

 • Σας καλύπτουν αν έχετε ανάγκη από κομμωτή/τρια που απροσδόκητα θα σας εγκαταλείψει

 • Σας υποστηρίζουν στην εύρεση και αξιολόγηση, όπως και στην διαπραγμάτευση κατά την εύρεση του καταστήματός σας

 • Σας εγγυόνται τις καλύτερες τιμές αγοράς αναλωσίμων και προϊόντων

 • Απευθύνεστε σε ένα ευρύ target group πελατών, που αναζητούν ταχύτητα, ποιότητα, οικονομικές τιμές, και που θα εγκαταλείψουν το ακριβό κομμωτήριο που μέχρι σήμερα επιλέγουν ή τη συνήθεια να χτενίζονται στο σπίτι τους.

 • Δημιουργείτε όχι απλά ένα κομμωτήριο, αλλά ένα street hair salon που πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης και ευχάριστου καθημερινού διαλλείματος για όλες τις πελάτισσές του

blowdrybar photo3 blowdrybar photo4

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ σε τ.μ.: 50 – 60

ENTRY FEES: 8,000 €

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση χώρου: 25,000 €

Επίπλωση και Εξοπλισμός: 10,000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 2,000 €

ROYALTIES: Σταθερό μηνιαίο ποσό

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά