OH MY BEAUTY

Το Oh My Beauty προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς, δίνοντας βάρος στην υψηλή ολική ποιότητα και στην αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία, με κύριο στόχο τους ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους πελάτες. Με αυτή τη φιλοσοφία, δημιούργησε το πρώτο και απόλυτα επιτυχημένο πιλοτικό κατάστημα και υιοθέτησε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πλάνο μέσω franchise.

 

Το Oh My Beauty ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία, Αλέκου Παναγούλη 60 και πολύ γρήγορα απέκτησε πιστό πελατειακό κοινό, καθώς η αγορά εκτίμησε άμεσα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, την άψογη εξυπηρέτηση και την χρήση κορυφαίων προϊόντων που καλύπτουν αυστηρές προδιαγραφές.

Έχοντας δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο, από το branding μέχρι τις διαδικασίες λειτουργίας, το Oh My Beauty αποφάσισε την ανάπτυξή του μέσω franchise, προτείνοντας μία επιχειρηματική πρόταση που ξεχωρίζει στον κλάδο της ομορφιάς, καθώς έχει δομηθεί τεχνοκρατικά, δίνοντας σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

ΚΛΑΔΟΣ

Αποτελεί γεγονός ότι οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην περιποίησή τους, η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο στοιχείο στον τρόπο ζωής τους και τακτική συνήθεια. Σύμφωνα, δε, με πρόσφατες έρευνες, η σύγχρονη Ελληνίδα έχει αυξήσει τη συνολική δαπάνη της για υπηρεσίες ομορφιάς σε σημαντικά μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι για προϊόντα περιποίησης.

Η ονυχοπλαστική και η περιποίηση των άκρων έχει πάψει να θεωρείται είδος πολυτελείας, και αποτελεί πλέον την αγαπημένη συνήθεια, αλλά και ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας, κάθε ηλικίας. Ταυτόχρονα οι υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από τα καταστήματα όπως η αποτρίχωση ή το μακιγιάζ προσφέρουν στην πελάτισσα ένα ολοκληρωμένο και αναγκαίο πακέτο για κάθε γυναίκα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό των Oh My Beauty σας περιμένει να απολαύσετε υπηρεσίες περιποίησης άκρων όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο μανικιούρ, ημιμόνιμο πεντικιούρ και τεχνητά νύχια με acrygel, gel ή ακρυλικό. Οι Make Up Artists των Oh My Beauty θα σας προσφέρουν συμβουλές για το τέλειο μακιγιάζ ανάλογα με την περίστασή σας. Ο χώρος της αισθητικής είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί για υπηρεσίες καλλωπισμού, όπως αποτρίχωση χέρια, αποτρίχωση πόδια, αποτρίχωση μπικίνι και σχηματισμό φρυδιών με κλωστή. Μαγέψτε με το βλέμμα σας με την υπηρεσία extension βλεφαρίδων και την τοποθέτηση one by one. Το Oh My Beauty ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise και περιμένει να σας υποδεχθεί για μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς, σύντομα στις πιο δυνατές εμπορικές περιοχές.

Μανικιούρ

Αφεθείτε στην περιποίηση χεριών του Oh My Beauty και απολαύστε επαγγελματικό μανικιούρ.

Αισθητική

Μαγέψτε με το βλέμμα σας, αναδείξτε το πρόσωπο σας και εντυπωσιάστε με την θηλυκότητα σας.

Πεντικιούρ

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, την απόλυτη περιποίηση του spa πεντικιούρ Oh My Beauty.

Μακιγιάζ

Κατάλληλο για τη δουλειά, για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμη και για μια χαλαρή πρωινή έξοδο με τη φίλη σας.

Αποτρίχωση

Φροντίζουμε να έχετε καθημερινά αποτριχωμένες γάμπες και δεν χρειάζεται να κρύβετε τα πόδια σας.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το Oh My Beauty έχει δημιουργήσει ένα δυνατό και ολοκληρωμένο branding, ξεκινώντας από το λογότυπο και τις εφαρμογές του, την εταιρική ιστοσελίδα που προσφέρει και τη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού, το SEO optimization, την αποτελεσματική αξιοποίηση των social media, όπως και το σύγχρονο design των καταστημάτων που ακολουθεί τις τελευταίες διακοσμητικές τάσεις, με στόχο να προσφέρει μια συνολικά αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία και να ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Η πρόταση franchise των Oh My Beauty αφορά στη δημιουργία καταστημάτων – studios με κύριες υπηρεσίες αυτές της περιποίησης άκρων, αλλά και την παροχή όλων των βασικών υπηρεσιών ομορφιάς, που από τη μια μεγιστοποιούν την ικανοποίηση των πελατών και από την άλλη αυξάνουν τη μέση απόδειξη.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μια ισχυρής αλυσίδας franchise, η διοικητική ομάδα των Oh My Beauty σχεδίασε πριν ακόμη από την έναρξη λειτουργίας του πιλοτικού της καταστήματος ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο και δοκίμασε επιτυχημένα στη πράξη, το οποίο προσφέρει μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 • Δυνατό και ολοκληρωμένο branding.

 • Εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία διοικητικής ομάδας.

 • Επιτυχημένη πορεία πιλοτικού καταστήματος.

 • Δραστηριοποίηση σε ένα κλάδο που παρουσιάζει τόσο μεγάλη, όσο και αυξανόμενη ζήτηση.

 • Ευρύ πελατειακό κοινό.

 • Πλήρη εξειδίκευση, αλλά και ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών.

 • Προσιτές και ανταγωνιστικές για την αγορά τιμές λιανικής.

 • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες και εξαιρετικά καλή αξιοποίηση του internet και των social media.

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση τόσο των δικαιοδόχων, όσο και του προσωπικού τους.

 • Συνεχής υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία.

 • Στοχοποίηση και παρακολούθηση κάθε καταστήματος ξεχωριστά βάση εξειδικευμένου επιχειρηματικού πλάνου.

 • Χαμηλά λειτουργικά κόστη.

 • Υψηλή κερδοφορία.

 • Χαμηλή σε κόστος επένδυση.

 • Σύντομη απόσβεση της επένδυσης.

 • Εύρεση και αξιολόγηση υποψήφιων καταστημάτων προς ενοικίαση.

 • Δυνατότητες παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

 • Ανταγωνιστική αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Δυνατότητα διατήρησης του δικαιώματος προτίμησης για περιοχές για τις οποίες έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον, δίνοντας προτεραιότητα στους υφιστάμενους συνεργάτες.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (για τα πρώτα 5 franchise καταστήματα)

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 28,000 Ευρώ

(Διαμόρφωση / Εξοπλισμός/ Επίπλωση)

ROYALTIES: 3%

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των OH MY BEAUTY ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της ομορφιάς και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν. Ενημερωθείτε ακόμη περισσότερο στο oh my beauty official site

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά