senatus franchise

Η SENATUS® αναπτύσσεται μέσω ενός ισχυρού δικτύου 35 καταστημάτων, παρουσιάζοντας στην αγορά ένα πρωτότυπο και ολοκληρωμένο σύστημα One-Stop-Shop, διαθέτοντας ολοκληρωμένη και απόλυτα εξειδικευμένη τεχνογνωσία, συνδυάζοντας μοναδικά και ολοκληρωμένα 3 επιχειρήσεις σε 1:

BROKER ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (μεσίτης ασφαλίσεων)

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (με πανελλήνιο χαρτοφυλάκιο)

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ (με αποκλειστικά πακέτα)

Σε ποιους απευθύνονται τα καταστήματα SENATUS®

Στόχος του δικτύου SENATUS®είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση µε στόχο τις επαναλαμβανόμενες και ολοκληρωμένες πωλήσεις, καλύπτοντας κάθε σπίτι, μικρή ή μεγάλη επιχείρηση ή οργανισμό.

Το τέλεια οργανωμένο A.S.S. (After Sales Service), η συνεχής ενημέρωση του κοινού και η μοναδική σχέση «Ιδιότητας Μέλους» (SENATUS® membership), κάνει τους στόχους της SENATUS® εφικτούς, διατηρώντας διαπροσωπική, διαχρονική και αξιόπιστη σχέση µε τους πελάτες της.

Η φιλοσοφία SENATUS® σύμφωνα με το πελατοκεντρικό μοντέλο που χρησιμοποιεί, βασίζεται στο να αποτελεί ο πελάτης ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα και όχι έναν ανώνυμο λογαριασμό, παρέχοντάς του έμπειρες, ανεπηρέαστες και κυρίως συμφέρουσες επιλογές σε θέματα Ασφάλισης, Ακίνητης Περιουσίας και Τραπεζικών Υπηρεσιών.

Τι προσφέρει η SENATUS® στο καταναλωτικό κοινό

Η SENATUS® προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μεγάλη ποικιλία επιλογών και λύσεων, εξειδικευμένη και υπεύθυνη ενημέρωση από έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυημένη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε όλες τις φάσεις συναλλαγής, σταθερότητα και διαχρονικότητα, το πιο σύγχρονο, ευχάριστο και συγχρόνως ζεστό και οικείο περιβάλλον με ειδικές θεματικές ζώνες εξατομικευμένης εξυπηρέτησης… και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές, που εγγυώνται το «value for money» για τον πελάτη

Λόγω του όγκου του χαρτοφυλακίου της, η SENATUS® έχει επιτύχει τους πλέον ανταγωνιστικούς όρους, όπως και οικονομίες κλίμακας, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες της να είναι, από πλευράς ποιότητας, ποικιλίας και τιμής, οι καλύτερες από εκείνες οποιασδήποτε άλλης εταιρείας.

Οι υπηρεσίες της SENATUS® είναι αναγκαίες και ευρέως αποδεκτές από την αγορά, αφού πρόκειται για τα top – sellers, ενώ μέσω κατάλληλων διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών το αγοραστικό κοινό ενημερώνεται για τη διαθεσιμότητά τους στα καταστήματα του δικτύου.

Πρόταση Franchise

Η SENATUS® έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένοΣύστημα Franchise πλήρες λειτουργικό και δοκιμασμένο με επιτυχία στην πράξη, παρέχοντας μια σειρά από υποστηρικτές υπηρεσίες προς τους συνεργάτες της, οι οποίες τους εξασφαλίζουν τόσο τζίρο συναλλαγών, όσο και αποτελεσματική διοίκηση των καταστημάτων τους.

SENATUS Software Package

Το πληροφοριακό σύστημα της SENATUS® με απλό, υπεύθυνο και φερέγγυο τρόπο υποστηρίζει όλες τις διαδικασίες λειτουργίας των καταστημάτων του δικτύου, δίχως να απαιτείται εξειδικευμένη γνώση πληροφορικής ή ειδικό hardware.

Ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών που αναβαθμίζουν κατακόρυφα τις επιχειρησιακές διαδικασίες, όπως πχ. οι υπενθυμίσεις με SMS, το ολοκληρωμένο οικονομικό κύκλωμα, οι πλήρεις εικόνες πελάτη, η αυτόματη καταχώρηση δεδομένων, η on-line σύνδεση με τα κεντρικά κ.λπ.

Ανταγωνισμός & εργαλεία προώθησης

Τα καταστήματα SENATUS® αποτελούν την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη επαγγελματική πρόταση, συνεργαζόμενα με τους πλέον επώνυμους και καταξιωμένους ομίλους απ' όλο τον κόσμο, που εκτός από την αξιοπιστία που διαθέτουν, είναι πιστοποιημένοι από διεθνείς οργανισμούς σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η παρουσία ανταγωνισμού στο επιχειρηματικό σχήμα που της SENATUS® είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο, με σημαντικό κατακερματισμό, παραμένοντας σε ξεπερασμένες και αναποτελεσματικές µμεθόδους προσέγγισης και διατήρησης πελατών.

Τα καταστήματα SENATUS®, µε την πλούσια και συνεχώς ανανεούμενη γκάμα των υπηρεσιών που διαθέτουν, με αποκλειστικά προϊόντα και τον σύγχρονο τρόπο πώλησης, επικοινωνίας, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πελατών τους, φιλοδοξούν να αποτελέσουν πρότυπο λειτουργίας και απόδοσης µέσω του project της SENATUS® όχι µόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Τα εργαλεία προώθησης για την δημιουργίας του βασικού πελατολογίου των καταστημάτων SENATUS® στην εκάστοτε περιοχή, προσφέρουν την δυνατότητα στους υποψηφίους πελάτες για ενημέρωση και αξιολόγηση της προσφοράς μέσα από την εξατομικευμένη ανάγκη τους.

Σε κάθε κατάστημα SENATUS® υπάρχει «ο Άνθρωπός μας» διαθέσιμος να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει άμεσα με τις γνώσεις του και με την συνδυασμένη συνεχή υποστήριξη της μητρικής εταιρείας. Οι ενέργειες αυτές υποστηρίζονται από έντυπες και ηλεκτρονικές παρουσιάσεις για την απλή και αποδοτική παρουσίαση των υπηρεσιών.

Το πιο σημαντικό όμως εργαλείο προώθησης και προβολής επιθυμούμε να είναι το χαμόγελο και το «ευχαριστώ» των πελατών µας, όλων εκείνων που θα έχουμε κερδίσει µε το δικό µας χαμόγελο, την έγκυρη, αξιόπιστη και αποτελεσματική πληροφόρηση και εξυπηρέτηση, αντάξιων της εμπιστοσύνης που µας έδειξαν.

Private Client Group

Οι δυνατότητες της SENATUS®, που επεκτείνονται σε παγκόσμιο επίπεδο μπορούν να ωφελήσουν τα μέλη του Private Client Group προσφέροντας μοναδικά προνόμια.

Έρευνα αγοράς

Ο κύριος σκοπός της έρευνας αυτής είναι ο προσδιορισμός των προθέσεων των καταναλωτών, για την SENATUS και τις υπηρεσίες της και βάση των αποτελεσμάτων της αποφασίζεται αν η SENATUS® θα εισέλθει στην προς μελέτη αγορά ή αν θα πρέπει να προσαρμόσει τη στρατηγική της ανάλογα, ώστε να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Site Location

Η έρευνα Site Location (SLR) κρίνει την επιτυχία ή μη μιας επένδυσης σε σημείο παρουσίας της SENATUS®.

Αφού συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ειδικός αναλυτής – στατιστικολόγος, εξάγει συμπεράσματα για τον αν η επένδυση στο συγκεκριμένο σημείο από τη SENATUS®και τον τοπικό επιχειρηματία θα είναι επιτυχημένη ή όχι. Ευνόητο είναι λοιπόν, ότι η SENATUS όπου θέλει να δημιουργήσει σημεία παρουσίας, δηλαδή κατάστημα franchise, διενεργεί πρώτα την έρευνα site location, ώστε να είναι σίγουρη πως θα κάνει ακόμα μια επιτυχημένη κίνηση.

Secret Shopping

Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται με μυστική επίσκεψη, εξειδικευμένου secret shopper, στο κάθε κατάστημα, παριστάνοντας το πελάτη. Ο μυστικός επισκέπτης βαθμολογεί όλες τις προσαρμοσμένες, κατά περίπτωση, παραμέτρους ελέγχου κάθε τομέα και αιτιολογεί τη βαθμολογία του. Η έκθεση που συντάσσει ο μυστικός επισκέπτης επεξεργάζεται από ειδικούς επιστήμονες (αναλυτές-στατιστικολόγοι), οι οποίοι αναλύουν τα συγκεντρωτικά δεδομένα, χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό και παρουσιάζουν πληροφορίες και συγκρίσιμα στοιχεία για αρκετές παραμέτρους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η έρευνα «secret shopping», δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση διαδικασία ελέγχου του προσωπικού της αλυσίδας, αφού ο σκοπός της είναι η ανάπτυξη και η αναβάθμιση της λειτουργίας του δικτύου καταστημάτων της SENATUS®.

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών

Η SENATUS έχει αναπτύξει ειδικές στρατηγικές εξυπηρέτησης πελατών. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι οι καταναλωτές γίνονται «εύκολα» πελάτες, αλλά πολύ δύσκολα οι καταναλωτές γίνονται «μόνιμοι και πιστοί» πελάτες.

Οι έρευνες ικανοποίησης πελατών διενεργούνται ανάμεσα στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της εκάστοτε επιχείρησης, έχοντας ως στόχους:

 • την διατήρηση πελατολογίου (customer loyalty).

 • την αποδοτικότερη πολιτική marketing.

 • την αναδιάρθρωση της επιχειρηματικής στρατηγικής, ώστε να καλύπτει πλήρως τους πελάτες της επιχείρησης.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η SENATUS® έχει αναπτύξει μια δομημένη και ολοκληρωμένη πρόταση, που δίνει την ευκαιρία σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες για σίγουρη επαγγελματική επιτυχία, ένα Σύστημα Franchise μέσω του οποίου:

Υποστηρίζει το εκάστοτε κατάστημα, επιθεωρώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα την εύρυθμη, ομαλή και αποδοτική λειτουργία του. Οι διαδικασίες εποπτείας επιτελούνται τόσο με παρακολούθηση μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα MIS (Management Information System), όσο και με προγραμματισμένες επισκέψεις στελεχών του Τμήματος Υποστήριξης Franchise στο κατάστημα σας, ενώ περιοδικά διεξάγονται και έρευνες αγοράς, μέτρησης ικανοποίησης πελατών, Mystery Shopping κ.λπ.

 • Συντονίζει και ελέγχει τις διαδικασίες παρουσίασης, διάθεσης και πώλησης των υπηρεσιών βάση των αρχών της εμπορικής πολιτικής.

 • Καθοδηγεί στην εφαρμογή του «τελετουργικού εξυπηρέτησης πελάτη».

 • Υποστηρίζει στον συντονισμό υλοποίησης προγραμμάτων τοπικού Marketing, διαφήμισης και προώθησης των πωλήσεων.

 • Εκπαιδεύει στους συνεργάτες της στις βασικές αρχές των πωλήσεων και σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Ασφάλισης – Ακίνητης Περιουσίας και Τραπεζικών προϊόντων.

 • Προστατεύει το brand και το διαφυλάσσει έναντι κάθε απομίμησης και έναντι κάθε κακόβουλου ανταγωνιστή.

 • Μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, προφυλάσσει τους συνεργάτες της από λάθη, και προσφέρει ελκυστικούς όρους συνεργασίας μέσα από τις κεντρικές συμφωνίες που έχει επιτύχει.

Αυτές οι παροχές αποτελούν το «πακέτο Franchise» και υποστηρίζονται από το Τμήμα Υποστήριξης Franchise. (F.S.D Franchise Support Department).

Τα καταστήματα SENATUS καλύπτουν τις βασικές αρχές επιτυχημένης εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας:

 • Χαμηλή αρχική επένδυση

 • Χαμηλό και ελεγχόμενο κόστος λειτουργίας

 • Μόνιμη Ταμειακή ροή

 • Γρήγορη απόσβεση

 • Υψηλή απόδοση επί του επενδυμένου κεφαλαίου

 • Υψηλή κερδοφορία

 • Κύρος και Αξιοπιστία στην τοπική αγορά

O Franchisee της SENATUS® έχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο (προϊόντα-υπηρεσίες, συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, διαφήμιση και υποστήριξη) θα βελτιώσει, θα διευρύνει και θα καθιερώσει την θέση του στην αγορά. Η SENATUS® πρωτοπόρος στον χώρο που η ίδια δημιούργησε, σας προτείνει την μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας και σας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να σας διασφαλίσει:

 • Υψηλή κερδοφορία

 • Δίκαιους όρους συνεργασίας, με αμοιβαία οφέλη

 • Υψηλή τεχνογνωσία και την μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα

 • Αποκλειστικά προϊόντα – υπηρεσίες

 • Υπερσύγχρονο πληροφοριακό σύστημα

 • Ολοκληρωμένη και ουσιαστική υποστήριξη

 • Άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης & υπηρεσιών

 • Δυναμική νέα φιλοσοφία παροχής υπηρεσιών

 • Την «στροφή προς τον πελάτη» στην καθημερινή πρακτική της εφαρμογή

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ:

Shop-in-Shop -> 10 τ.μ. και άνω

License -> 30 τ.μ. και άνω

Franchise -> 60 τ.μ. και άνω

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: από 30 Ευρώ / τ.μ.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΟΠΊΣΜΟΥ: 1000 Ευρώ / γραφείο

ENTRY FEES:

Shop-in-Shop: από 2,000 €

License: από 8,000 €

Franchise: ανάλογα περιοχής

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά