TZELI REAL ESTATE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της Tzeli Real Estate αφορά στην δημιουργία κτηματομεσιτικών γραφείων με χαμηλή επένδυση και λειτουργικά και με εξαιρετικά δυνατή ανάπτυξη και κερδοφορία, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία της και παρέχοντας πλήρη υποστήριξη στους συνεργάτες της.

 

H Tzeli Real Estate δραστηριοποιείται, αξιόπιστα και υπεύθυνα, στον χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, διαθέτοντας το πλέον προηγμένο σύστημα μηχανογράφησης και την πλέον άρτια κατάρτιση των στελεχών της.

Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2017 στην Πάτρα, με τα κεντρικά γραφεία της επί της Αγίου Ανδρέου 183 σε έναν σύγχρονο χώρο 300 τ.μ. που αντανακλά στον επαγγελματισμό της.

Στόχος της Tzeli Real Estate είναι η σωστή εξυπηρέτηση, η δημιουργία εμπιστοσύνης, καθώς και η συνεχής ενίσχυση και διατήρηση του ισχυρού brand name που έχει δημιουργήσει, έπειτα από χρόνια συστηματικής, αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς.

Όραμα

Η Tzeli Real Estate έχει ως όραμα να αποτελέσει τη Νο1 αλυσίδα στην κτηματομεσιτική αγορά, όσο αφορά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, μέσω καινοτομίας και εκπαίδευσης.

Αποστολή

Να παρέχει στους franchisees, συνεργάτες και προσωπικό, συνεχή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, καθώς και την αναγκαία υποστήριξη για την επίτευξη των προσωπικών στόχων τους, η οποία θα προσδώσει τα ικανά εφόδια για την εκπλήρωση του οράματός της.

Αξίες

Να προάγει τις αξίες της προσωπικής ακεραιότητας, της συνεχούς επιμόρφωσης, του σεβασμού στους νόμους και στο άτομο, του επαγγελματισμού και της δεοντολογικής συμπεριφοράς, της περιβαλλοντικής συνείδησης, της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

tzeli 4067 tzeli 4072

Πρόταση Franchise

Σήμερα, οι αγοραπωλησίες ακινήτων εμφανίζουν σταθερή αυξητική τάση, όπως και οι ενοικιάσεις ακινήτων για διάφορες χρήσεις, όπως για φοιτητές ή επαγγελματίες, δημιουργώντας ένα ευοίωνο περιβάλλον για όποιον επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο του real estate.

Ένα μεσιτικό γραφείο Tzeli Real Estate απαιτεί χαμηλή επένδυση εκκίνησης, παρέχει υπηρεσίες, χωρίς εμπορεύματα, αποθήκες, παραγγελίες, φύρες κ.ο.κ., εισπράττει τοις μετρητοίς  και χαρακτηρίζεται από χαμηλά λειτουργικά έξοδα.

Η επιχειρηματική πρόταση της Tzeli Real Estate ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς διαθέτει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα:

 • Ισχυρό brand name και αναγνωρισιμότητα

 • Υψηλή τεχνογνωσία, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και εναρμονισμένη µε τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς

 • Κορυφαία εξειδίκευση στην υποκατηγορία της ενοικίασης ακινήτων για φοιτητές

 • Πλήρη και εκτεταμένη αρχική εκπαίδευση, franchisee και συνεργατών του, διάρκειας 8 εβδομάδων, θεωρητική και πρακτική

 • Συνεχής εκπαίδευση, franchisee και συνεργατών του

 • Κορυφαία υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει:

  • Την προώθηση των ακινήτων, τόσο με εγχώρια κάλυψη, όσο και στο εξωτερικό, σε ιστοσελίδες αναζήτησης ακινήτων, έντυπα αγγελιών, καθώς και στην κεντρική διαδικτυακή πλατφόρμα της αλυσίδας.

  • Την 360ᵒ υποστήριξη των franchisees, με αποκλειστική διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού από τα κεντρικά.

  • Νομική και οικονομοτεχνική υποστήριξη.

 • Κορυφαία μηχανογράφηση και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών

 • Κεντρική διαχείριση social media

 • Υποστήριξη στην εύρεση συνεργατών

 • Σύγχρονο design γραφείων

 • Ταχεία έναρξη δραστηριότητας

 • Εμπορική μελέτη στην περιοχή ενδιαφέροντος και καθορισμός πλάνου στοχοποίησης.

tzeli 4117 tzeli 4144

Δικτύωση

Η Tzeli Real Estate έχει ως στόχο την πλήρη κάλυψη της χώρας, μέσω γραφείων real estate franchise, τα οποία θα έχουν το προνόμιο εκτενούς γεωγραφικής αποκλειστικότητας, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες και λειτουργώντας με προσήλωση στην πρωταρχική αξία της αλυσίδας, παροχή κορυφαίων υπηρεσιών από άρτια καταρτισμένους κτηματομεσίτες. Όλα τα κτηματομεσιτικά γραφεία Tzeli Real Estate δραστηριοποιούνται στην ευρεία περιοχή που τους έχει ανατεθεί, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη διείσδυση και γνώση της τοπικής αγοράς, συνδεδεμένα και συνεργαζόμενα μεταξύ τους, ώστε να αυξάνεται η παραγωγικότητά τους, με τους πελάτες κάθε γραφείου να έχουν πρόσβαση στο σύνολο του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της αλυσίδας.

Στρατηγικές συνεργασίες

Επιπλέον, με στόχο τόσο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της, όσο και την ενδυνάμωση των εσόδων και της φήμης των franchisees της, η Tzeli Real Estate έχει συνάψει κεντρικές συμφωνίες, δίνοντας στα γραφεία franchise την δυνατότητα να παρέχουν συνδέσεις ρεύματος, αερίου, τηλεφωνίας και internet.

Οι υπηρεσίες αυτές, αφενός παρέχονται εύκολα και γίνονται άμεσα καλοδεχούμενες από τους πελάτες και αφετέρου ανανεώνονται και βελτιώνονται συνέχεια, με τη μητρική εταιρεία να διερευνά και να συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες, αξιοποιώντας το brand name της και το μέγεθος του δικτύου της.

Η Tzeli Real Estate δίνει την ευκαιρία, τόσο σε νέους επιχειρηματίες χωρίς προϋπηρεσία, όσο και σε υφιστάμενους επαγγελματίες να ενταχθούν με το δικό τους real estate γραφείο, με μικρή επένδυση, συμπιεσμένα λειτουργικά έξοδα και κυρίως με ιδιαίτερα ισχυρή δυναμική ανάπτυξης στην αλυσίδα που έρχεται να διακριθεί στον κλάδο της κτηματομεσιτικής αγοράς, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες και καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών της.

tzeli 4085

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 60 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 50 Ευρώ / τ.μ.

Εξοπλισμός: από 5,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Επόμενα Βήματα

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των TZELI REAL ESTATE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο του Real Estate και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά