westerunion

Αυξήστε εύκολα τα έσοδα της επιχείρησής σας, με την εγγύηση των 150 ετών του παγκόσμιου brand, χωρίς κόστος επένδυσης! WESTERN UNION MONEY TRANSFER από την WorldBridge A.E. Άμεση και απλή ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων από και προς την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. H υπηρεσία της Western Union μπορεί να προστεθεί στις υπάρχουσες υπηρεσίες ή προϊόντα της Επιχείρησής σας, χωρίς καμία ιδιαίτερη επένδυση, επιπλέον προσωπικό ή έξοδα τύπου «franchise».

 

Η εταιρεία: WorldBridge A.E.

Η ιστορία της Western Union στην Ελλάδα είναι εδώ και 20 χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένη με την Χριστόφορος Κ. Βαρβίας και Συνεργάτες Α.Ε., η οποία πλέον λειτουργεί με νέα επωνυμία ως WorldΒridge - Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε. Η WorldBridge έχει άδεια Ιδρύματος Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδας και είναι ο Κύριος Αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Western Union το 1992. Σκοπός της είναι η παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η Western Union αποτελεί έναν παγκοσμίας εμβέλειας Όμιλο που λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια. Τη φιλοσοφία και τις πρακτικές αυτού του μεγάλου χρηματοπιστωτικού Ομίλου μεταφέρει η WorldBridge με συνέπεια και αφοσίωση εδώ και δύο δεκαετίες στην Ελλάδα, έχοντας αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ένα σημαντικό δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και την οικονομική ανάπτυξη των συνεργατών της.

westernuinionfranchise1 westernuinionfranchise2 westernuinionfranchise3

Το brand: WESTERN UNION

H Western Union είναι η πιο γρήγορη, εύκολη, αξιόπιστη και δημοφιλής ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων που μέσα από εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες, φοιτητές, τουρίστες, μετανάστες, επιχειρηματίες, συγγενείς και φίλους να στέλνουν χρήματα παντού στον κόσμο και στην Ελλάδα μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Έτσι βάζει τέλος στις γραφειοκρατικές διαδικασίες και στο ανελαστικό ωράριο λειτουργίας προσφέροντας στο κοινό την δυνατότητα να εξυπηρετηθεί για τις συναλλαγές του μέσα από διευρυμένα ωράρια, μέχρι αργά τα απογεύματα αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

 • Η Western Union είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, στον τομέα της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Δραστηριοποιείται στην αποστολή εμβασμάτων από το 1856.

 • Έχει παρουσία σε 200 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης, με διευρυμένα ωράρια λειτουργίας (απογεύματα και Σαββατοκύριακα).

 • Προσφέρει τον πιο εύκολο, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο αποστολής και παραλαβής χρημάτων χωρίς τραπεζικό λογαριασμό.

 • Έχει πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

H υπηρεσία WESTERN UNION MONEY TRANSFER

Μεταφορά Χρημάτων από ένα σημείο εξυπηρέτησης σε ένα άλλο, με ΑΜΕΣΗ διαθεσιμότητα, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό.

Εμπιστοσύνη: Το σήμα της Western Union είναι ταυτόσημο στη συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο για την αξιοπιστία και την άμεση διαθεσιμότητα των χρημάτων τους.

Ευκολία: Χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να έχει δικό του τραπεζικό λογαριασμό, μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρονικά (να στείλει ή να λάβει) χρήματα σε περισσότερα από 1.000 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, αλλά και σε πάνω από 500.000 σημεία σε 200 χώρες στον κόσμο. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας μετά την αποστολή τους.

Ευελιξία: Ο πελάτης εξυπηρετείται με την αποστολή / παραλαβή του εμβάσματός του σε διευρυμένα ωράρια λειτουργίας (ιδίως συγκριτικά με τις τράπεζες), απογεύματα & Σαββατοκύριακα, χωρίς περιττές καθυστερήσεις και αναμονή.

Πρόταση Συνεργασίας

 • Ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά της επιχείρησης ή του καταστήματός σας, ουσιαστικά χωρίς αύξηση του κόστους λειτουργίας.

 • Ανταμείψτε την εμπιστοσύνη των πελατών σας προσφέροντάς τους επιπλέον χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

 • Κερδίστε καινούργιους πελάτες που ενδιαφέρονται να στείλουν ή να λάβουν χρήματα άμεσα.

 • Αξιοποιήστε στο έπακρο την υπάρχουσα υποδομή και το προσωπικό σας.

Δωρεάν Παροχές:

 • Πλήρες υλικό σήμανσης (φωτεινές επιγραφές, stand πεζοδρομίου κλπ).

 • Προωθητικό υλικό (φυλλάδια, αφίσες), προωθητικές ενέργειες στο κατάστημα και τη γύρω περιοχή.

 • Υποστήριξη marketing και προβολής σε Ελλάδα & εξωτερικό (έντυπα μέσα, Internet, διεθνείς κατάλογοι, κλπ.).

 • Τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης Πελατών και Συνεργατών που λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς χρέωση στο 8001002020.

 • Μηχανογραφική υποστήριξη.

Ελάχιστες Απαιτήσεις:

Ηλεκτρονικός υπολογιστής, FAX, Internet, Εκτυπωτής, Τηλέφωνο και Οικονομική Φερεγγυότητα.

Ενδεικτικές κατηγορίες επαγγελματιών που ανήκουν ήδη στο δίκτυό της WorldBridge:

Τράπεζες, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, super market & mini market, καταστήματα λιανικής, ηλεκτρονικών, τηλεφωνίας και κινητών, courier, φωτογραφείων και φωτοαντιγραφικών, internet cafe, ταξιδιωτικά, ασφαλιστικά & μεσιτικά γραφεία, ενεχυροδανειστήρια, βιβλιοπωλεία, κέντρα φωτοτυπίας και αναλωσίμων, σχολές οδηγών.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά