bnb logo

Η αλυσίδα καταστημάτων Bits and Bytes Internet Gaming stations αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα που έχει ως αντικείμενο πρωτότυπες υπηρεσίες παροχής διαδικτύου και οn line gaming.

 

Από το έτος ίδρυσής της το 1999 έως σήμερα η εταιρεία ακολουθεί μια ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καταστημάτων Internet – Gaming stations σε όλη την Ελλάδα δυναμικότητας πάνω από 3.000 Η/Υ κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου. Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξή της βασίζεται στην υψηλή τεχνογνωσία, στην τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση των στελεχών της.

Με την ψυχαγωγία να μπαίνει στο χώρο της τεχνολογίας, συγκεκριμένα των video παιχνιδιών στο σύγχρονο κλάδο των υπολογιστών, τα Bits and Bytes έκαναν το πρώτο βήμα στον ξεχωριστό κόσμο του cyber-gaming. Μέσα σε δέκα χρόνια έχουν αναπτυχθεί και εξελιχθεί στους κύριους παρόχους cyber-gaming και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, πράγμα που αποδεικνύεται από την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έχουν κερδίσει από τους πελάτες τους.

Η ημερήσια επισκεψιμότητα του συνόλου των καταστημάτων ανέρχεται σε 10.000 άτομα, ενώ η ετήσια επισκεψιμότητα ανέρχεται σε 3.650.000 άτομα. Ας σημειωθεί επίσης ότι ο μέσος χρόνος παραμονής πελατών εντός των καταστημάτων είναι 3 ώρες. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πελάτες είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου. Διαθέτουν ήδη έναν πολύ καλό υπολογιστή στο σπίτι τους αλλά επιλέγουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στα καταστήματα Bits and Bytes.

Από το έτος 1999 τα Bits and Bytes παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα για απαιτητικούς gamers. Υπηρεσίες που συνεχώς εξελίσσονται και καλύπτουν το φάσμα της σύγχρονης ψηφιακής και ηλεκτρονικής διασκέδασης: μελέτη και δημιουργία αναπτυγμένου on line δικτύου οπτικών ινών, τοπικών δικτύων (LAN) και εκτενών δικτύων (WAN), ενσύρματης και ασύρματης επικοινωνίας, H/Y με υψηλής ποιότητας hardware, ποικιλία παιχνιδιών, gaming accessories & gadgets.

Η εταιρεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, εξοπλίζει τα καταστήματα με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, επιδόσεων και προδιαγραφών ειδικών για gaming. Επιπλέον, κάθε περιφερειακό κατάστημα συνδέεται με το κεντρικό NOC με ξεχωριστή οπτική ίνα, παρέχοντας στους πελάτες της την απόλυτη ταχύτητα σε on line σύνδεση για τη διεξαγωγή παιχνιδιών FPS (First Person Shooter) και MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Games).

Η συμβολή της εταιρείας Bits and Bytes υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη του net gaming και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας στη χώρα μας. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και ψυχαγωγία του πελάτη μέσα σε ένα κόσμιο και πολιτισμένο περιβάλλον. Η ειδίκευση μας στο gaming είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία εκτός από την υψηλή ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα για το ευρύ κοινό να επεκταθεί και σε διοργανώσεις Tournament on line παιχνιδιών πανελλαδικής και πανευρωπαϊκής εμβέλειας, αναπτύσσοντας τον κυβερνο-αθλητισμό στην Ελλάδα, μια ιδέα που είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό.

Επιπλέον διοργανώνει Πανελλήνια πρωταθλήματα σε ετήσια βάση. Πέραν αυτού, η εταιρεία έχει ειδικό τμήμα που χειρίζεται ομάδες (management & sponsoring) με στόχο να εμφυσήσει το αθλητικό πνεύμα στους παίκτες και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να αναπτυχθεί σωστά ο κυβερνο-αθλητισμός στην Ελλάδα.

Η φιλοσοφία των Bits and Bytes στηρίζεται στο ότι προσφέρουν ένα εναλλακτικό είδος αθλητισμού, που εστιάζει περισσότερο στις δυνατότητες του ανθρώπινου μυαλού κοινωνικοποιώντας παράλληλα τον άνθρωπο στο σύγχρονο κόσμο των υπολογιστών και του Ιnternet.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η Bits and Bytes με τη σύμβαση Franchise προσφέρει στους συνεργάτες της :

 • Δικαίωμα χρήσης εταιρικού λογότυπου “Bits and Bytes”.

 • Την ένταξη του δικαιοδόχου (συνεργάτη) στο σύστημα με την παροχή σε αυτόν της απαιτούμενης τεχνικής και οργανωτικής υποδομής.

 • Tην τεχνογνωσία της στην επιλογή, το στήσιμο και την οργάνωση του καταστήματος.

 • Διασφάλιση του συνεργάτη στην περιοχή του καταστήματός του από εσωτερικό ανταγωνισμό και παραχώρηση περιοχής αποκλειστικότητας.

 • Εγχειρίδια λειτουργίας του καταστήματος.

 • Εκπαίδευση του συνεργάτη και των υπαλλήλων του.

 • Βοήθεια στην επιλογή προσωπικού.

 • Προβολή του καταστήματος του συνεργάτη μέσω των εταιρικών μέσων προώθησης.

 • Συμμετοχή στο δίκτυο οπτικών ινών των Bits and Bytes.

 • Υποστήριξη παιχνιδιών με dedicated servers.

 • Επικαιροποίηση των παιχνιδιών με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

 • Την υποστήριξη λειτουργίας και ανάπτυξης του καταστήματος όσο διαρκεί η σύμβαση. Η υποστήριξη περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, τη διαρκή παροχή συμβουλών σε οργανωτικά, νομικά, τεχνικά, χρηματοδοτικά ή άλλα θέματα.

H εταιρεία Bits and Bytes εκτός της συνεργασίας στα πλαίσια του συστήματος franchise, παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες internet – gaming ( Powered by Bits and Bytes ) σε μεμονωμένα Internet Cafe σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κατάστημα Bits and Bytes . Έτσι, η Bits and Bytes οργανώνει, υποστηρίζει και συντηρεί ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις σε περιοχές στις οποίες δεν επεκτείνεται μέσω του συστήματος franchise, για λόγους που μπορεί να σχετίζονται με το γεγονός ότι ο συνεργάτης δραστηριοποιείται σε περιοχή περιορισμένου πληθυσμού ή σε εποχιακή αγορά.

Επίσης, η Bits and Bytes παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προμήθεια και εγκατάσταση του κατάλληλου software και hardware στο κατάστημα του συνεργάτη και αναλαμβάνει την παράδοση της τελικής λύσης με το “κλειδί στο χέρι”.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 120 - 150 τ.μ.

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60,000 Ευρώ

ROYALTIES: 10 Ευρώ μηνιαίως ανά εγκατεστημένο Η/Υ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 19

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά