FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017.

The official online franchise directory - Franchise.GR

ΘΕΛΩ να εργασθώ μέσω αυτό-απασχόλησης, ΑΛΛΑ φοβάμαι τη μειωμένη καταναλωτική δύναμη! Η κυρίαρχη άποψη της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Η υφιστάμενη οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο ποσοστό ανεργίας, που σε συνδυασμό με την έλλειψη θέσεων εργασίας και παράλληλα τις δυσμενείς εργασιακές συνθήκες από το μισθό και την ασφάλιση, μέχρι τα ωράρια και την αβεβαιότητα, οδηγεί τον κάθε πραγματικά ή δυνητικά άνεργο, όπως και τον καθένα που δεν είναι ευχαριστημένος με την εργασία του να διερευνά την προοπτική να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση. Ταυτόχρονα, τα διαθέσιμα κεφάλαια είναι αφενός περιορισμένα και αφετέρου προβληματίζεται ιδιαιτέρως έντονα από τη μειωμένη καταναλωτική δύναμη που συνεπάγεται συμπιεσμένα έσοδα. Αν, δε, σκεφτεί κανείς λογικά, η αναγκαιότητα για χαμηλές τιμές λιανικής οδηγεί αναπόφευκτα σε χαμηλά περιθώρια κέρδους, τα οποία άλλοτε είναι, άλλοτε όχι, ικανά να καλύψουν τις λειτουργικές δαπάνες, από το ενοίκιο και τη ΔΕΗ, μέχρι τους μισθούς, τις εισφορές και τους φόρους. Σ' αυτό το πλαίσιο, διακρίνονται κάποιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν για τα καινοτόμα και νεωτεριστικά χαρακτηριστικά τους και πολλαπλασιάζονται γεωγραφικά μέσω επιχειρηματικών συστημάτων franchise που τυποποιούν την αρχική επιτυχία, αναδεικνύοντας το franchise ως κοιτίδα επιχειρηματικότητας και καταλύτη ανάπτυξης.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Τα πεδία που ειναι μαρκαρισμένα με * είναι απαραίτητα

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά