FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

The official online franchise directory - Franchise.GR

Franchise.GR

Το Franchise.GR έχει ως στόχο την πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση όλων των εμπλεκομένων με τον θεσμό του franchising, καθώς και την προαγωγή του θεσμού στην χώρα μας, ώστε να αποτελέσει καταλυτικό μοχλό για την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της οικονομίας. Από την έναρξή του, έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο franchise portal, Νο 1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης καθώς και σε όλες τις μετρήσεις επισκεψιμότητας. Ξεκίνησε το 1998 και εξελίσσεται με την υποστήριξη του FRANCHISE BUSINESS, του πρώτου περιοδικού για το franchising που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, πριν από οποιαδήποτε άλλο φορέα και πρωτοβουλία μαζικής και τακτικής ενημέρωσης για το franchising. Επιπλέον, εκδίδει την ηλεκτρονική εφημερίδα FRANCHISE AGENDA που αποστέλλεται κάθε δύο εβδομάδες σε 480,000 αποδέκτες - ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους. Επίσης, μέσω του Franchise.GR διενεργείται και η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων franchise στο πλαίσιο των Βραβείων Franchise.

Το FRANCHISE BUSINESS αποτελεί με διαφορά το πλέον ισχυρό κλαδικό περιοδικό στο χώρο του franchising. Πρωτο-κυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998 και αποτέλεσε το πρώτο μέσο  ενημέρωσης αποκλειστικά και μόνο για το franchise, πολύ πριν από κάθε άλλο περιοδικό και φορέα. Κατέχει θεσμικό ρόλο καθώς υπηρετεί τον θεσμό, προβάλλοντας συνεχώς τα προνόμιά του, αγωνιζόμενο για την καθιέρωσή του ως το Απόλυτο Μέσο Έκφρασης της Επιχειρηματικότητας, καθιερώνοντας τα Βραβεία Franchise, πρωτοστατώντας σε ημερίδες και ενημερώσεις πολιτικών με στόχο την έγκριση προγραμμάτων επιδοτήσεων, μετέχοντας σε όλες τις εκθέσεις franchise της ΚΕΜ, ενεργό μέλος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος. Διατηρεί συνέχεια τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς διακρίνεται για τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις, έχοντας το πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό layout, τη καλύτερη ποιότητα εκτυπώσεων και χάρτου και αποσπώντας αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο. Παρέχει την πλέον αποδοτική εξυπηρέτηση στους διαφημιζόμενους και στους αναγνώστες του, έχοντας πρώτο καθιερώσει το Δελτίο Εξυπηρέτησης Αναγνωστών, βάση του οποίοι ενημερώνονται οι αλυσίδες δικαιόχρησης για ενδεχόμενους συνεργάτες τους, συντάσσει δελτία τύπου βάση σύντομου brief, έχει ειδικό τμήμα που σχεδιάζει τις διαφημιστικές καταχωρήσεις, ξεκίνησε πρώτο να προβάλλει τoυς επιχειρηματίες του franchising με ειδικά αφιερώματα και συνεντεύξεις. Πρώτο στον κλάδο του υιοθέτησε την τεχνολογία των qr-codes, μέσω των οποίων οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να μεταβούν με το κινητό τους στο διαδίκτυο και να ενημερωθούν εκτενέστερα.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά