FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τρίτη 24 Απριλίου 2018.

The official online franchise directory - Franchise.GR

Όροι Χρήσης

Το Franchise.GR αποτελεί την πλέον ενημερωμένη και αξιόπιστη διαδικτυακή πλατφόρμα για το franchising στην Ελλάδα, από το 1998.

Νέοι επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι:

  • Μπορείτε να πλοηγηθείτε στις σελίδες του και να ενημερωθείτε για όλες τις επιχειρηματικές προτάσεις franchise και να αιτηθείτε περισσότερες πληροφορίες για τις αλυσίδες που σας ενδιαφέρουν.

  • Μπορείτε να διαβάσετε τα πλέον έγκριτα άρθρα, συμβουλές και έρευνες και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις του franchising στην Ελλάδα.

  • Μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αποδεκτών του δεκαπενθήμερου newsletter Franchise Agenda, ώστε να μαθαίνετε τις εξελίξεις στο email σας.
  • Καθώς η απόφασή σας να συνεργασθείτε με μία αλυσίδα franchise καθορίζει το επιχειρηματικό μέλλον σας και είναι ιδιαίτερα σοβαρή, σας προτρέπουμε να ανατρέξετε με προσοχή και επιμέλεια όλες τις θεματικές ενότητες και κυρίως στην ενότητα ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και στην ενότητα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, ώστε αφενός να ενημερωθείτε με χρήσιμα checklists και tips και αφετέρου να γνωρίσετε τα τρέχοντα και μελλοντικά trends της επιχειρηματικότητας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας πριν λάβετε την τελική σας απόφαση.

Υφιστάμενες αλυσίδες franchise και νέοι δικαιοπάροχοι:

  • Θεωρούμε δημοσιογραφική υποχρέωση του Franchise.GR να συμπεριλαμβάνει όλες τις αλυσίδες που έχουν υιοθετήσει την στρατηγική του franchise για την ανάπτυξή τους.

  • Οι νέοι δικαιοπάροχοι μπορούν να μας αποστέλλουν περιγραφή του επιχειρηματικού τους συστήματος και το λογότυπό τους, ώστε να τα αναρτήσουμε χωρίς κόστος.
  • Οι δικαιοπάροχοι ενημερώνονται για τους ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους τους δωρεάν, μέσω του comment system (δηλ. θα πρέπει να "μπαίνουν" στην σελίδα - καρτέλα τους στο Franchise.GR ανά τακτά χρονικά διαστήματα) και μια φορά το μήνα αποστέλλουμε συγκεντρωτική αναφορά. Τα updates λαμβάνουν χώρα και πάλι δωρεάν τουλάχιστον μια φορά το έτος, μετά από σχετική ειδοποίηση.

  • Οι δικαιοπάροχοι που διαφημίζονται με οιοδήποτε τρόπο ενημερώνονται άμεσα για τους ενδιαφερόμενους δικαιοδόχους και επίσης τα updates στο επιχειρηματικό τους σύστημα πραγματοποιούνται άμεσα.
 

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Franchise.GR κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Η Franchise.GR χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της προκειμένου να τους ενημερώνει για νέες υπηρεσίες ή franchise concepts και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων σχετικών με το περιεχόμενο και το αντικείμενο της. Επίσης τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών-χρηστών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία μαζί τους. Η Franchise.GR δίνει το δικαίωμα στους χρήστες της να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή και να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ή και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή. Η Franchise.GR κοινοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών-χρηστών της στις μητρικές εταιρείες των αλυσίδων franchise για τις οποίες οι επισκέπτες – χρήστες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν αιτηθεί σχετικά, δίνοντας την συγκατάθεση τους. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη-χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο Franchise.GR κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας. Για τη συμμετοχή του επισκέπτη-χρήστη σε ψηφοφορία-δημοσκόπηση-έρευνα που διενεργείται από το Franchise.GR, δεν ζητούνται προσωπικά στοιχεία. Η ψήφος του επισκέπτη-χρήστη καταγράφεται αποκλειστικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη θέση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένα ζητήματα και δεν συνδέεται με άλλα προσωπικά στοιχεία. Οι ψηφοφορίες και τα αποτελέσματά τους αποτελούν αποκλειστικά πνευματική ιδιοκτησία του Franchise.GR. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη των υπηρεσιών της Franchise.GR υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Εάν κάποιος επισκέπτης-χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Fanchise.GR Aπαγορεύεται η καθοποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή εικόνων, δεδομένων, στοιχείων ή η αναπαραγωγή αυτών, η αναστροφή κώδικα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αντιγράψει δεδομένα του υπάρχοντος ιστοχώρου, τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο Franchise.GR και στην TheWebEmpire.

Fields marked with * are required
NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά