Επιχειρηματικές Επιτυχίες μέσα στη Κρίση

Εν μέσω κρίσης, το franchising παρέχει εξαιρετικά προνόμια, τόσο σε όσες επιχειρήσεις το αξιοποιούν για την ανάπτυξή τους,

όσο και για όσους το εμπιστεύονται για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, ως η απόλυτη έκφραση του ατομικού καπιταλισμού.

FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Η Ελλάδα, και συγκεκριμένα οι Έλληνες επιχειρηματίες, πάντα και πολύ περισσότερο εν μέσω κρίσης μεγαλουργούν, τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό. Αν μη τι άλλο, οι επιδόσεις μας στην επιχειρηματικότητα ανέρχονται, βάση επίσημων στατιστικών, άνω του ευρωπαϊκού μέσου όρου, και πλήθος επιχειρηματικών κλάδων ξεπερνά σε «ποιότητα» concepts μητροπόλεων του εξωτερικού, όπως στη εστίαση, στις εκδόσεις περιοδικών και εφημερίδων, σε ιστοσελίδες και εφαρμογές διαδικτύου κ.ο.κ. Μέσω του franchise, δεκάδες Έλληνες επιχειρηματίες γνωρίζουν την επιτυχία εντός και εκτός συνόρων της χώρας και δημιουργούν ολοένα και περισσότερες θέσεις εργασίας, αναδεικνύοντας την παγκόσμια τάση του ατομικού καπιταλισμού.

Coffeelab Shop 1

Coffeelab Logo New

Ένας Έλληνας που αποφάσισε να καινοτομήσει και να σκεφτεί τόσο πρακτικά, όσο και δημιουργικά είναι ο κ. Στέλιος Ρουμελιώτης. Η μακρόχρονη ενασχόλησή του στον κλάδο της καφεστίασης ή καλύτερα το πάθος του για το ρόφημα του καφέ, τον οδήγησε να φέρει στην Ελλάδα το 3rd wave coffee movement.

Σε μια χώρα, καθόλου φιλική προς το επιχειρείν και σε μια εποχή, το 2009, όπου ο Έλληνας είχε ακόμη τη γεύση του καφέ στο στόμα του, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα concept με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, κάτι που συναντούμε κυρίως στη Ν. Υόρκη, σε καταστήματα όπως το Blue Bottle και Intelligentsia Coffee. Τα εν λόγω καταστήματα παρασκευάζουν και σερβίρουν υψηλής ποιότητας καφέδες, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, αλλά και με νέους τρόπους όπως την Pour Over και τη Syphon. Τα καταστήματα αυτά ανήκουν στο «Τρίτο Κύμα του Καφέ», και αναδεικνύουν τον ίδιο τον καφέ, σε όλες του τις διαστάσεις, από την α' ύλη, τις φάρμες, τις μεθόδους παραγωγής, την παρασκευή, το σερβίρισμα, και του «συμπεριφέρονται» ως προϊόν ανώτερης ποιότητας, εντός του τρίπτυχου «barista - roaster - farmer».

Coffeelab Stelios Fill 150x150

Ο κ. Ρουμελιώτης δραστηριοποιείται εδώ και 14 χρόνια στον χώρο του καφέ. Διατέλεσε υπεύθυνος εκπαίδευσης σε γνωστές εταιρείες καφεστίασης, όπως και υπεύθυνος για την κατασκευή μεγάλου εργοστασίου παραγωγής καφέ. Έχει διακριθεί δυο φορές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα barista 2008 – 2009 με την πρώτη θέση, όπως και στα παγκόσμια πρωταθλήματα barista WBC Copenhagen 2008, με την 20η θέση ανάμεσα σε 48 χώρες, και Atlanda 2009, με την 15η θέση ανάμεσα σε 52 χώρες. Τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του speciality coffee, διαθέτοντας, πλέον, καθετοποιημένη μονάδα (εκπαιδευτικό κέντρο, παραγωγικές εγκαταστάσεις, αποθήκη) στο Μοσχάτο, αναπτύσσοντας το δίκτυο των καταστημάτων Coffee Lab.

FA2016 Fill 150x109 FA2017 Fill 150x109


Πως ξεκίνησε η ιδέα των Coffee Lab

Ο πραγματικά καλός καφές είναι κάτι πολύ σημαντικό και αυτό ο καταναλωτής το αναζητά. «Όταν το βρει, δεν τον αλλάζει. Αυτό το έχουμε διαπιστώσει την πρώτη, σχεδόν όλοι όμως θα θελήσουν να δοκιμάσουν σίγουρα πάνω από μια γεύση για να είναι σίγουροι για την τελική τους προτίμηση! Οι γνώσεις και και στην πράξη στα καταστήματά μας. Οι πελάτες μας πάντα επιστρέφουν και καταλήγουν στην ποικιλία καφέ που τους ταιριάζει. Άλλοι θα καταλήξουν μετο ενδιαφέρον των baristi μας διαφαίνονται ξεκάθαρα και έντονα και αυτό γίνεται αντιληπτό από όλους. Ξέρουν ότι μπορούν να τους εμπιστευθούν και ξέρουν ότι θα απολαύσουν speciality coffee στην κυριολεξία!» σημειώνει ο κ. Ρουμελιώτης.

Με motto «choose your coffee!» ο κ. Ρουμελιώτης σκέφτηκε απλά και καινοτόμα:

Ήθελε να μας προσφέρει ανώτερους καφέδες, σε ποιότητα και σε γεύση, speciality και single origin καφέδες, και να μας οδηγήσει μακριά από τα εμπορικά brands της χονδρικής, ακόμα και μακριά από τα Starbucks, και να μας ταξιδέψει σε γεύσεις της Βραζιλίας, της Κένυας, της Γουατεμάλας, της Αιθιοπίας, του Παναμά. Όλα αυτά σε ένα ζεστό περιβάλλον και σε χαμηλές τιμές, συνδυάζοντας το street coffee με το ψαγμένο café.

Coffeelab Brasil Fill 75x25 Coffeelab Guatemala Fill 75x25Coffeelab Ethiopia Fill 75x25Coffeelab Kenya Fill 75x25

Ταυτόχρονα, έδωσε στον Έλληνα την δυνατότητα να εκφράσει την ατομική επιχειρηματικότητά του, δημιουργώντας ένα franchise concept, ολοκληρωμένο και με συμπιεσμένη αρχική επένδυση.

Με μια πολύ μικρή, αλλά και πολύ δυνατή ομάδα, αρχές του 2015, ξεκίνησαν να χτίζουν το όνειρο, μια αγαπημένη οικογένεια με την αμέριστη υποστήριξη της γυναίκας του, Τέτας που συντονίζει τα διοικητικά, όπως και των αδελφών του Χάρη και Δημήτρη, που έχουν αναλάβει την παραγωγή.

Ο κ. Κώστας Αντωνόπουλος, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο επιχειρείν και στην καφεστίαση, ιδιοκτήτης και συνέταιρος σε γνωστά café των Αθηνών και με μια μακρόχρονη εμπειρία ως ανώτατο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών, εγκατέλειψε την σταδιοδρομία του και αφιερώθηκε στα Coffee Lab, προσφέροντας τις δεξιότητές του στην ανάπτυξη της νέας αλυσίδας.

Ο κ. Διονύσης Νατσωλάρης, ανέλαβε από την αρχή, με το κλειδί στο χέρι, τον σχεδιασμό και κατασκευή, δημιουργώντας καταστήματα εργονομικά, λειτουργικά, διαφορετικά και πάντα εντός της προβλεπομένης και συμπιεσμένης αρχικής επένδυσης.

Αυτή η ομάδα έφτασε τέλος του 2015, το δίκτυο Coffee Lab να αριθμεί σε λίγο λιγότερα από 10 καταστήματα, και αρχές του 2016 ξεκινά μια ταχεία ανάπτυξη, πλέον και με ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον Argus, τον πιστό φίλο και προστάτη του σωστού καφέ. Το ξημέρωμα του 2017 βρίσκει τα Coffee Lab με 40+ καταστήματα, με λίγο λιγότερα από 30 άτομα να στελεχώνουν την εταιρεία, με την ανάπτυξη να συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, τόσο εντός Ελλάδος, όσο και εκτός, με την Κύπρο, όπου έχει ξεκινήσει η λειτουργία καταστημάτων Coffee Lab, αλλά και σε άλλες χώρες, από τις οποίες υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι επενδύσεις, όπου πέρα από την καθετοποιημένη - computer driven μονάδα που εγκαινιάσθηκε το 2016, η αλυσίδα επενδύει σε digital marketing και σε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Coffeelab Kafekopteio Fill 200x100 Coffeelab Back Fill 200x100 Coffeelab Shop 1 Fill 200x100


Ποιο είναι το concept

Τα Coffee Lab έχουν καθιερωθεί ως η Νο 1 αλυσίδα 3rd wave coffee movement στην Ελλάδα, διαθέτοντας το πλέον δυναμικό brand name, κορυφαία τεχνογνωσία και ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin), σε ασύγκριτες τιμές και ποιότητα, με ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις και άριστα εκπαιδευμένους baristi. Με μοναδικό design καταστημάτων, εντυπωσιακό open espresso bar, εξαίρετα προϊόντα, από το καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, μέχρι τα εκλεκτά ροφήματα σοκολάτας και αξεπέραστες καινοτομίες, από την εμφιάλωση του cold brew, μέχρι την λαχταριστή διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων σοκολάτας, αλλά και τον ξεχωριστό τρόπο σερβιρίσματος, αποτελούν μια μοναδική πρόταση franchise και αλλάζουν τα δεδομένα του street coffee.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του του τρίτου κύματος του καφέ αποτελούν τόσο η έμφαση στην προέλευση και στην ποιότητα της α’ ύλης, όσο και ο τρόπος προετοιμασίας και παρασκευής του ροφήματος. Ο έλεγχος της ποιότητας των κόκκων και η προσήλωση σε αυστηρές προδιαγραφές καθ’ όλη την αλυσίδα «Farmer – Cupper – Roaster – Barista – Customer» αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας καφέ.

Η μητρική εταιρεία διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις, όπου επεξεργάζονται και συσκευάζονται οι ποικιλίες καφέ τις οποίες προμηθεύεται σε μορφή σπόρων για να διανεμηθούν στα καταστήματα της αλυσίδας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση των baristi, οι οποίοι αποτελούν τον σημαντικότερο κρίκο της αλυσίδας αξίας, και πραγματοποιείται σε ειδικό εκπαιδευτικό κέντρο, τόσο αναφορικά με αρχικό στάδιο, όσο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε το προσωπικό όλων των καταστημάτων να προσφέρει άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης στους καταναλωτές, πάντα με την ευθύνη της εκπαίδευσης να έχει αναλάβει ως Barista Trainer, κ. Ρουμελιώτης.

Coffeelab Coldbrew2 Fill 150x150 Coffeelab Poikilies2 Fill 150x150 Coffeelab Toixos Fill 150x150


Ποια είναι η πρόταση franchise

Η επιχειρηματική πρόταση των Coffee Lab έχει σχεδιασθεί ώστε να προσφέρει μοναδικά διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά, όπως και νεωτεριστικά στοιχεία που κάνουν την διαφορά.

Το concept των Coffee Lab προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τόσο τα προϊόντα, όσο και τις μεθόδους παρασκευής ροφημάτων, προσφέροντας μια συνολικά νέα εμπειρία καφέ. Από το open espresso bar μέχρι την εντυπωσιακή διαδικασία κρύας εκχύλισης (cold brew), τον κορυφαίο εξοπλισμό και τους άψογα εκπαιδευμένους baristi κάθε κατάστημα Coffee Lab ενθουσιάζει τους πελάτες και τους μυεί στον μαγικό κόσμο του 3ου κύματος του καφέ.

Τα Coffee Lab προφέρουν κορυφαία προϊόντα καφέ που αλλάζουν τις καθημερινές συνήθειές μας, και τον ίδιο τον καφέ όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, με μονοποικιλιακούς - single origin καφέδες απ’ όλο τον κόσμο, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία. Καφέδες αψεγάδιαστοι, με ευδιάκριτη γεύση λόγω της προέλευσης ποικιλίας, της επεξεργασίας και του ιδιαίτερου τρόπου ψησίματος, που αντιστοιχούν μόνο στο 10% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ποιοτικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τον συνηθισμένο εμπορικό καφέ. Άλλωστε, τα Coffee Lab υπηρετούν τη φιλοσοφία του direct trade, δηλαδή την απευθείας αγορά καφέ από τους ίδιους τους παραγωγούς, ώστε να διασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα και υψηλή διαφοροποίηση.

Στα Coffee Lab οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, πάντα με τη βοήθεια των καταπληκτικών και άρτια εκπαιδευμένων baristi, βάσει των προσωπικών τους γευστικών προτιμήσεων την ποικιλία καφέ που θα απολαύσουν, δηλ. ακριβώς τον καφέ που θέλουν βάσει του δικού τους γευστικού προφίλ και φυσικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, σχεδόν απίστευτες.

Η προϊοντική γκάμα που διαθέτουν τα Coffee Lab αποτελείται από προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία του 3ου κύματος του καφέ. Πέρα από speciality coffee, η προϊοντική γκάμα συμπληρώνεται από φρέσκα, υγιεινά σνακς, σάντουιτς, σπιτική λεμονάδα και φυσικά εξαιρετική πραγματική σοκολάτα σε διαφορετικές γεύσεις, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας, φτιαγμένη μπροστά στα μάτια του καταναλωτή, ακολουθώντας μια λαχταριστή διαδικασία παρασκευής από κακάο σε υγρή μορφή, έχοντας καθιερωθεί ως απόλυτο γευστικό σημείο αναφοράς.

Παράλληλα, λειτουργούν και ως καφεκοπτείο, με εξαιρετικές ποικιλίες συσκευασμένου καφέ, σοκολάτας και τσαγιού, όπως και μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ (π.χ. aeropress, syphon) για παρασκευή του καφέ στο σπίτι ή στο γραφείο.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!


Ποια είναι τα προνόμια franchise

Το Σύστημα Franchise της Coffee Lab σχεδιάστηκε με αυστηρό γνώμονα τόσο την διαχρονικότητα, όσο και τις ικανοποιητικές αποδόσεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι αφενός η αρχική επένδυση θα πρέπει να κυμαίνεται σε λογικά όρια, αλλά αφετέρου η κερδοφορία είναι αυτή που διαδραματίζει τον πρωτεύοντα ρόλο και εδώ είναι που η Coffee Lab υπερτερεί με στοιχεία, καθώς όλα τα καταστήματά της χαρακτηρίζονται από σημαντικές αποδόσεις. Η Coffee Lab παρέχει μια σειρά από μοναδικά προνόμια και διασφαλίζει τους συνεργάτες – δικαιοδόχους της με τα εχέγγυα της επιτυχίας:

Η πρώτη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, που όχι μόνο διαθέτει single origin coffee, αλλά έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο concept σύμφωνα με το 3rd wave coffee movement και τολμά να καινοτομεί και να ενθουσιάζει.

Brand name υψηλής αναγνωρισιμότητας και κορυφαίας αποδοχής τόσο από την αγορά, όσο και από τον κλάδο του καφέ.

Κορυφαία τεχνογνωσία, με τον δις πρωταθλητή Ελλάδος, εμπνευστή και ιδιοκτήτη των Coffee Lab, κ. Στέλιο Ρουμελιώτη.
Κορυφαία προϊόντα καφέ που αλλάζουν τις καθημερινές συνήθειές μας, και τον ίδιο τον καφέ όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Μοναδικές ποικιλίες speciality coffee υπηρετώντας τη φιλοσοφία του direct trade, από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα, Αιθιοπία.

Ασύγκριτες τιμές και ποιότητα καφέδων.

Ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Αρχική και συνεχής εκπαίδευση. Άριστα εκπαιδευμένοι baristi, που υπηρετούν το μότο των CoffeeLab «Έλα να διαλέξεις τον καφέ που σου ταιριάζει!»

Μοναδικό design, σύγχρονο, ζεστό και φιλικό, με το open espresso bar να δεσπόζει και να αναδεικνύει την ιεροτελεστία παρασκευής των ροφημάτων.

Μοναδικά προϊόντα, από το καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης (cold brew), μέχρι τα μοναδικά ροφήματα σοκολάτας.

Αξεπέραστες καινοτομίες, από την εμφιάλωση του cold brew, μέχρι την λαχταριστή διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων σοκολάτας, αλλά και το μοναδικό τρόπο σερβιρίσματος.

Σωστή προϊοντική γκάμα, όπου πέρα από καφέδες, σοκολάτες και τσάι, περιλαμβάνει απολαυστικά αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Προϊόντα καφεκοπτείου, όπως απαράμιλλης ποιότητας συσκευασμένοι καφέδες, σοκολάτα, τσάι και αξεσουάρ καφέ.

Αποκλειστικότητα περιοχής, με δικαίωμα προτίμησης για όμορες περιοχές.

Μηδενικά περιοδικά τέλη, royalties και marketing fees.

Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Τα Coffee Lab αποτελούν τη μοναδική αλυσίδα του τρίτου κύματος που τολμά να καινοτομεί και να ξεχωρίζει με διαφορά:

Τέσσερις ποικιλίες origin coffee, από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία και special seasonality varities, π.χ. panama christmas blend

Πρωτοποριακός τρόπος σερβιρίσματος, με τα ροφήματα να αναδεικνύονται καθώς τοποθετούνται πάνω σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ξύλινο, μαύρο δίσκο, και έλκουν την προσοχή των πελατών, συνοδευόμενος ο καφές από το αντίστοιχο αναγνωριστικό καρτελάκι με πληροφορίες προέλευσης και γεύσης.

Εξαιρετική πραγματική σοκολάτα σε διαφορετικές γεύσεις, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας, φτιαγμένη μπροστά στα μάτια του καταναλωτή, ακολουθώντας μια λαχταριστή διαδικασία παρασκευής από κακάο σε υγρή μορφή, έχοντας καθιερωθεί ως απόλυτο γευστικό σημείο αναφοράς.

Παρασκευή κρύου καφέ φίλτρου μέσω της ξεχωριστής διαδικασίας της κρύας εκχύλισης (cold brew) προσφέροντας ένα εξαίρετο ρόφημα, λικέρ καφέ, όχι μόνο για απόλαυση στο κατάστημα, αλλά και για το σπίτι ή το γραφείο, καθώς συσκευάζεται συνέχεια σε μπουκάλια, φρέσκο και ανάρπαστο.

Coffeelab 3rd Fill 150x150 Coffeelab Coldbrew3 Fill 75x150 Coffeelab Eke Fill 150x150 Coffeelab Details1 Fill 75x150


Πόσο κοστίζει να ξεκινήσει κάποιος το δικό του Coffee Lab

Η μέση επένδυση για ένα Coffee Lab αφορά σε 50,000 Ευρώ για τον εξοπλισμό, επίπλωση και διαμόρφωση ενός καταστήματος 40 – 60 τ.μ. Δεν υπάρχουν περιοδικές χρεώσεις royalties και marketing fees. Τα entry fees είναι 15,000 Ευρώ και υπάρχει και ένα κόστος 1,500 Ευρώ που αφορά την προσαρμογή της αρχιτεκτονικής μελέτης και την επίβλεψη της κατασκευής. Οι δικαιοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να συνεργασθούν με δικά τους συνεργεία ή και να επιλέξουν τη δυνατότητα να τους παραδώσουμε το κατάστημα με το κλειδί στο χέρι.

Αναφορικά με τους ενδιαφερόμενους, αυτό που ζητάει η μητρικήεταιρεία είναι η ενεργή απασχόλησή τους στο κατάστημα, όχι με την έννοια να φτιάχνουν ή να σερβίρουν καφέ, αλλά να μπορούν να κάνουν τα παραπάνω όταν χρειασθεί και να είναι πάνω στο κατάστημά τους, να το αγαπάνε και να το φροντίζουν.


Τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι νέοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ανοίξουν το δικό τους 3rd wave café

Πρέπει να προσέξουν τη συνεργασία με τη σωστή αλυσίδα που θα τους παράσχει τεχνογνωσία, προϊόντα και συνεχή βελτίωση. Να δώσουν βάρος στο σημείο που θα ανοίξουν το κατάστημά τους, ένα θέμα που έχει καθοριστική σημασία και πάντα σε σχέση με το ενοίκιο. Το πιο σημαντικό είναι η επιλογή συνεργάτη που θα έχει την ικανότητα και την δέσμευση για συνεχή υποστήριξη. Το να φτιάξει κάποιος ένα κατάστημα και να βρει προμηθευτές είναι εύκολο. Δύσκολο είναι να έχει κάποιον συνέχεια κοντά σου σε θέματα εκπαίδευσης, νέων καταλόγων και προϊόντων, προώθησης και προβολής. Εδώ είναι που υπερτερούν τα Coffee Lab και γι αυτό το λόγο επένδυσαν σε νέες εγκαταστάσεις παραγωγής και γραφείων στην Αθήνα, για να είναι κοντά στους συνεργάτες τους.


Εν κατακλείδι

Η επιτυχία των Coffee Lab, και η δημιουργία 40+ επιτυχημένων καταστημάτων μέσα σε 1,5 έτος ξεκινά και βασίζεται στην γνώση, θεωρητική και πρακτική, και στο πάθος του κ. Ρουμελιώτη. Η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας – κορμό για την περαιτέρω ανάπτυξη, η προσήλωση στις αρχές της ποιότητας και της συνεργασίας, οι άμεσες και συνεχείς επενδύσεις, η αξιοποίηση του franchising, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του concept, η δέσμευση για τελειότητα, το σωστό design και marketing, η επιλογή των σωστών εξωτερικών συνεργατών για την ανάπτυξη της αλυσίδας, το κορυφαίο προϊόν και οι καθετοποιημένες διαδικασίες, όλα αυτά, το καθένα με το δικό του ειδικό βάρος, οδηγούν τα Coffee Lab σε μια από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες στη χώρα μας, και ίσως τη μοναδική έως τώρα που γεννήθηκε εν μέσω κρίσης.


Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEE LAB ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

#CoffeeLabGR #3rdWaveCoffee #FranchiseGR

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά