PIZZA FAN

Με ένα δίκτυο 90 καταστημάτων που λειτουργούν με το σύστημα franchising, 2.000.000 ενεργούς πελάτες, 6.500.000 παραγγελίες το χρόνο και 2.500 στελέχη και συνεργάτες, η Pizza Fan, είναι σήμερα η Νο1 εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα.

 Από τα πρώτα της βήματα η εταιρεία επικεντρώθηκε στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των πελατών της δημιουργώντας call center για κεντρική λήψη των παραγγελιών σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα CRM. Επενδύοντας σταθερά στα πιο σύγχρονα μέσα που προσφέρει πλέον η τεχνολογία για υποστήριξη του πελάτη σε όλα τα στάδια της παραγγελίας, έχει δημιουργήσει τη βάση του πιο επιτυχημένου επιχειρηματικού μοντέλου που υπάρχει σήμερα στο χώρο της εστίασης. Ενός μοντέλου που αποδεδειγμένα εδώ και 27 χρόνια προσφέρει κερδοφορία και ασφαλή ανάπτυξη στους συνεργαζόμενους franchisees που αποτυπώνεται στο συνεχές άνοιγμα νέων καταστημάτων σε κάθε γειτονιά.

H Pizza Fan δίνει έμφαση στην καινοτομία, στη συνεχή βελτιστοποίηση της οργάνωσης και του ελέγχου των διαδικασιών παραγωγής, στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της που αποτελεί τη μεγάλη οικογένεια Pizza Fan.

 

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): 130

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

  • Για franchisees (BFL): 40,000 €
  • Για franchisees (FULL): 130,000 €

ENTRY FEES: 20,000 €

ROYALTIES: 7% - 9%

MRK FEES: 6%

 

 



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά