FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

FA2018

FooterBg

Homeburger

Τo HOME BURGER ιδρύθηκε το 2007 από τον Βάσο Άρη, με πρώτο κατάστημα τον Αγ. Δημήτριο. Μετά από 10 έτη πετυχημένης διαδρομής στον χώρο της εστίασης, σήμερα μετράει 4 καταστήματα. Η εταιρία έχει ξεχωρίσει και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αλυσίδες δημιουργώντας ένα νέο ξεχωριστό προϊόν. Τα αυθεντικά Burger από 100% μοσχαρίσιο κιμά. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παράγουμε προϊόντα με μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές αλλά προϊόντα που δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από το καλό σπιτικό φαγητό που προσφέρει μια μητέρα στην οικογένεια της. Με διασφάλιση ποιότητας, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας είναι η εναλλακτική πρόταση στο χώρο της εστίασης, η σταθερή και σταδιακή ανάπτυξη και το άριστο επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας με τους franchisee μας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η HOME BURGER από την αρχή της πορείας της έχει ξεχωρίσει και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αλυσίδες στον κλάδο της εστίασης, δημιουργώντας ένα νέο και ξεχωριστό προϊόν. Τα αυθεντικά burgers από 100% εκλεκτό φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας.

Είμαστε περήφανοι για το μπιφτέκι μας. Πιο ποιοτικό, πιο γευστικό και σε τόσο προσιτή τιμή δεν θα βρείτε πουθενά στην αγορά!

Στόχος από το ξεκίνημά της είναι όχι μόνο να παράγει προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και σε προσιτές τιμές, αλλά και προϊόντα που δεν θα διαφέρουν σε τίποτε ποιοτικά από το καλό σπιτικό φαγητό που θα προσφέρει μια μητέρα στην οικογένειά της.

Ένας ακόμα λόγος που την διαφοροποιεί στον κλάδο, είναι την καινοτόμο έννοια των καταστημάτων της, που δεν θυμίζουν την κλασσική εικόνα που έχουν τα περισσότερα καταστήματα delivery. Όλα αποτελούν μοντέρνους, ξεχωριστούς και προπάντων καθαρούς χώρους τηρώντας όλα τα απαραίτητα αρχεία ελέγχου για την διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής των τροφίμων βάση της νομοθεσίας του ΕΦΕΤ αποτελώντας έναν καθρέφτη του προϊόντος.

 • Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της είναι, η εναλλακτική πρόταση στο χώρο της εστίασης, η διασφάλιση της ποιότητας μέσω σαφών και αυστηρών διαδικασιών, οι συνολικές ενέργειες Marketing αλλά και η συνεχής έρευνα για την ανανέωση του μενού, η σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη αλλά και το άριστο επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας με τους franchisees. Η HOME BURGER θέλει να δημιουργήσει συνεργασίες και να προσθέτει νέα δυναμικά και ενθουσιώδη άτομα στην οικογένειά της που θα τα εμπιστεύετε και θα την εμπιστεύονται.

 • Εκπαιδεύει τους συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα, τους δίνει την δυνατότητα να είναι ανεξάρτητοι και δημιουργικοί επιχειρηματίες.

 • Απορροφά όλες τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας και των εργαλείων management προκειμένου να μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή όλες τις κινήσεις των καταστημάτων και να επεμβαίνει προς όφελος των συνεργατών της.

 • Εχει αποκτήσει την ωριμότητα και την απαραίτητη γνώση που την κάνει ικανή σαν εταιρεία να αντεπεξέλθει στα πολύπλοκα και ποικίλα ζητήματα τα οποία προκύπτουν σε μια ανταγωνιστική αγορά.

FRANCHISE FACTS

ENTRY FEES: ~ 30,000 Ευρώ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 60 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 90,000 Ευρώ

ROYALTIES: Μηνιαία χρέωση

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά