FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

FsimaFB1

DESPINA

Despina Logo

Τα ζαχαροπλαστεία Despina έχουν καταξιωθεί στο χώρο. Βρίσκονται στο προσκήνιο συνεχώς και έχουν καταφέρει να είναι leader στην κατηγορία τους. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 150,000 €

Διαβάστε περισσότερα: DESPINA

Comment (0) Hits: 9722

MAX PERRY

Max Perry Logo

Η MAX PERRY HANDMADE CHOCOLATE ιδρύθηκε το 2005 στον Πειραιά προσφέροντας ποικίλες, πρωτότυπες, νόστιμές και ποιοτικές σοκολατένιες λιχουδιές και από τότε έχει κερδίσει την ανταπόκριση του κοινού και την αύξηση του πελατολογίου.

Διαβάστε περισσότερα: MAX PERRY

Comment (0) Hits: 13961

PAPAGALLINO

PAPAGALLINO NEWLOGO

Αλυσίδα ζαχαροπλαστείων που την χαρακτηρίζει η δημιουργία πρωτοποριακών, ελαφριών αλλά και ταυτόχρονα πλούσιων γεύσεων, με ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση αλλά και στην ποιότητα των υλικών. Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στην προσφορά ιδιαίτερων γεύσεων, στη συνεχή ανανέωση των προϊόντων σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις τάσεις σε όλο τον κόσμο με σεβασμό στον πελάτη. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 90.000 €

Διαβάστε περισσότερα: PAPAGALLINO

Comment (0) Hits: 4802

ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ

Pagotomania Logo Fill 110x30

Aλυσίδα με ευρεία γκάμα παγωτών, γλυκισμάτων και ροφημάτων με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη σωστή εξυπηρέτηση. Οι πρωτοποριακές ιδέες στην εμφάνιση και προώθηση του παγωτού, οδηγούν την αλυσίδα να παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια αξιοσημείωτο ρυθμό ανάπτυξης. Χαρακτηριστική η εντυπωσιακή παρουσίαση των παγωτών σε χειμαρώδη βουνά. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 220.000 €

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ

Comment (0) Hits: 6041

HÄAGEN DAZS

HDlogo Fill 250x147

Tα Häagen-Dazs Café αποτελούν την προσωποποίηση της απόλυτης εμπειρίας Häagen-Dazs, που συνδυάζει το super premium παγωτό Häagen-Dazs σε 22 εκπληκτικές γεύσεις, λαχταριστά γλυκά, και απολαυστικά ροφήματα σε ένα ζεστό περιβάλλον με εξαιρετικό σέρβις, υψηλή ποιότητα και πολυτέλεια!

Διαβάστε περισσότερα: HÄAGEN DAZS

Comment (0) Hits: 12172

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά