FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

FA2018

EVERESTred

Από το πρώτο κατάστημα στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest με μαγαζιά «γωνία» στα καλύτερα σημεία της πόλης, ανοιχτά όλο το 24ωρο ανανεώνονται διαρκώς αποκτώντας σύγχρονη και φιλόξενη αισθητική ενώ συνεχίζουν να αποτελούν το διαχρονικό meeting point των κατοίκων της πόλης.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Το βασικό χαρακτηριστικό του everest είναι η μεγάλη ποικιλία και οι αμέτρητες επιλογές. Από σαλάτες και σάντουιτς μέχρι φρεσκοφουρνιστά προϊόντα σφολιάτας και συνοδευτικά καφέ, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας, πάντα με τη σωστή σχέση ποιότητας και τιμής. Το σημείο αναφοράς της μάρκας είναι το θρυλικό zesto sandwich. Ένα sandwich μοναδικό όσο ο καθένας, σύμφωνα με τα υλικά που επιλέγει για να το κάνει χορταστικό, υγιεινό, πλούσιο και γευστικό ανάλογα με τη διάθεσή της κάθε στιγμής. Εκτός από το φαγητό, τα everest είναι γνωστά και για τις επιλογές σε διαφορετικά χαρμάνια που προσφέρουν σε όλους τους λάτρεις του καφέ. Σήμερα το everest αριθμεί περισσότερα από 135 καταστήματα πόλης, με την πλειοψηφία τους να βρίσκονται στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ η αλυσίδα έχει παρουσία και σε μεγάλες πόλεις της επαρχίας και στα νησιά. Η μοναδικότητα του concept everest είναι η δυνατότητά του να προσαρμόζεται στις ανάγκες των αγορών που λειτουργεί, γι αυτό και παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη στο δύσκολο τομέα του travel με πληθώρα σημείων σε επιβατικά πλοία, αεροδρόμια και Εθνικές Οδού, αυξάνοντας τον αριθμό των σημείων σε περισσότερα από 220.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η αλυσίδα everest είναι μέλος του ομίλου εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου ομίλου στον τομέα Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ενός ομίλου με όραμα για ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. Ο κλάδος της εστίασης χαρακτηρίζεται από σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με τη δραστηριοποίηση πολλών αλυσίδων αλλά και μεμονωμένων ανταγωνιστών. Η, πολλές φορές, άναρχη ανάπτυξη κρύβει πολλούς κινδύνους για ένα νέο επιχειρηματία, γι αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάποιον που επιθυμεί να επενδύσει, να επιλέξει οργανωμένες αλυσίδες και κυρίως σήματα που έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στο χρόνο, όπως η everest. Η επιλογή αυτή εμπεριέχει σημαντικά οφέλη, ξεκινώντας από την ασφάλεια και υποστήριξη που παρέχει μια εταιρία με σημαντική εμπειρία στο χώρο του franchise αλλά και τα οργανωμένα τμήματα και έμπειρα στελέχη που διαθέτει σε όλους τους απαραίτητους τομείς. Η everest είναι δίπλα στο συνεργάτη της από την πρώτη στιγμή, προσφέροντάς του τεχνική υποστήριξη στην ανεύρεση και κατασκευή ενός καταστήματος, οργανωμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως η έρευνα και η ανάπτυξη προϊόντων, ποιοτική διασφάλιση, διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού και υποστήριξη marketing τόσο σε επίπεδο μάρκας όσο και σε επίπεδο καταστήματος, αλλά και στην καθημερινότητα της λειτουργίας του καταστήματος του.

Everest Store Franchise 1 Fill 350x233 Everest Store Franchise 3 Fill 350x233

Everest Store Franchise 4 Fill 350x233 Everest Store Franchise 5 Fill 350x233

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ.

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 120,000 Ευρώ

ROYALTIES: 2% το πρώτο έτος και 4% από το δεύτερο έτος και τρίτο έτος ανάλογα με την περιφέρεια

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 10 έτη

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  People in this conversation

  Comments (2)

  • Guest - SALTAKOULIAS MILTIADIES

   Θα με ενδιέφερε να συνεργαστούμε έτσι ώστε να επενδύσω σε ένα κατάστημα Everest

   Short URL:
  • Guest - ΓΚΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

   Να ενημερωθώ εαν υπάρχει ενδιαφέρον για κατάστημα ιδιόκτητο επί της οδου Ρόδου-Καλλιθέας & Καλλιπάτειρας 2(γωνία) στη Ρόδο.

   Short URL:

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά