CoffeebrandsSIMA

H εταιρεία Coffeebrands ήρθε για να σας ταξιδέψει στον κόσμο του καλού espresso και να σας αποκαλύψει τις μυστικές συνταγές του, που αποκλειστικά προσφέρονται στα Μπλέ Καταστήματα Coffeebrands.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Το όραμα της Coffeebrands έχει ξεκάθαρους στόχους, την δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων που θα σερβίρουν υψηλής ποιότητας ροφήματα σε ανταγωνιστικές τιμές και την καθιέρωση των “μπλε καφέ” ως τους ειδικούς του espresso διεθνώς.

Η Coffeebrands ξεκίνησε την λειτουργία της το 2009 με κύριο σκοπό να μυήσει τους καταναλωτές στον κόσμο του ποιοτικού espresso. Η εταιρεία έδωσε έμφαση στην πρώτη ύλη προκειμένου να εξασφαλίσει την παρασκευή άρτιων ροφημάτων με γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων παραγωγής.

Πλέον έχει δημιουργηθεί μια γκάμα προϊόντων με αποκλειστικά brandnames, τα όποια διασφαλίζουν την μόνιμη ποιότητα των ροφημάτων που παρέχονται στα καταστήματα.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής η Coffeebrands επενδύει συνεχώς στην οπτική επικοινωνία και παρέχει χώρους ιδιαίτερου και εκλεπτυσμένου αρχιτεκτονικού ύφους με βασικό χαρακτηριστικό το μπλε χρώμα, δημιουργώντας έτσι την καλύτερη εμπειρία στον καταναλωτή που επισκέπτεται τα “μπλε καφέ”.

Επιπρόσθετα αναπτύσσει δραστηριότητες δημιουργώντας το τμήμα "Home & Office" με βασικό στόχο να παρέχει στους καταναλωτές την δυνατότητα να απολαύσουν έναν αρίστης ποιότητας espresso στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η ποιότητα σε συνδυασμό με την εξειδίκευση, την ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και τη σωστή προώθηση, αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της επιτυχίας.

IMG 5865 Fill 350x234 BEN 7064 Fill 350x234

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Ένα κατάστημα του δικτύου Coffeebrands εξειδικεύεται στην παραγωγή του τέλειου espresso και παράλληλα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με όλα τα είδη καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, κρύων σάντουιτς, γλυκισμάτων, με άριστη ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το ευχάριστο περιβάλλον και ο σχεδιασμός του καθιστικού προσφέρονται για κατανάλωση εντός καταστήματος ενώ παράλληλα όλα τα προϊόντα παρέχονται για takeaway κατανάλωση ή και delivery στον χώρο του πελάτη.

Η λειτουργία ενός καταστήματος Coffeebrands βασίζεται στην αποκλειστική χρήση και διάθεση των προϊόντων που φέρουν το σήμα της εταιρείας, καθώς είναι σχεδιασμένα να θέσουν την βάση παρασκευής ενός τέλειου ροφήματος με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την μοναδική γεύση.

Η συνολική επένδυση για ένα κατάστημα μεγέθους 40 – 60 τ.μ. ανέρχεται στα 45,000-50,000 Ευρώ, ποσό που αφορά στην διαμόρφωση, επίπλωση και τον εξοπλισμό.

Τα EntryFees μηδενίζονται και αντικαθίστανται με ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Περιοδικά τέλη, όπως royalties και marketingfees δεν υπάρχουν.

BEN 2423 Fill 350x233 VSP 3761PS Fill 350x234

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η τεχνογνωσία και η εκπαίδευση σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα και αποκλειστικότητα των πρώτων υλών έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή πραγματικά ποιοτικών ροφημάτων, χαρακτηρίζοντας τα Coffeebrands ως τους ειδικούς του espresso. Παράλληλα ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των καταστημάτων και η υποστήριξη από τα τμήματα marketing που παρέχονται από την εταιρεία, καθιστούν κάθε κατάστημα Coffeebrands leader στην αγορά που απευθύνεται ανεξαρτήτως ανταγωνισμού.

Η πρόταση Franchise των Coffeebrands διαθέτει ξεκάθαρα και σημαντικά προνόμια προς τους συνεργάτες - δικαιούχους τους, καθώς δημιουργούν ένα παγκόσμιο brand, το οποίο ισχυροποιούν συνέχεια:

  • Παρέχουν αποκλειστικότητες, το Megisto cafe, την σοκολάτα Chocolatina, το γάλα Milkme και άλλα επώνυμα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

  • Εξασφαλίζουν ταχεία και σίγουρη απόσβεση της επένδυσης σας, από 18 – 24 μήνες.

  • Μέσω της μοναδικής τεχνογνωσίας τους και της εκπαίδευσης που παρέχουν, γίνεστε οι ειδικοί του espresso.

  • Παράδοση “με το κλειδί στο χέρι”

Η Coffeebrands αριθμεί σήμερα 47 καταστήματα στην Ελλάδα, 12 στην Κύπρο, 3 στην Σερβία και 1 στο Παρίσι, ενώ ήδη κατασκευάζονται 4 καταστήματα στην Ελλάδα, 2 στην Αγγλία, 2 στην Γερμανία και 1 στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα λειτουργεί και το Coffeebrands Academy στην Πάτρα για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων. Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα 2 έτη είναι να έχει παρουσία επιπλέον σε 6 ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και σε άλλες ηπείρους, με τα Coffeebrands να αποτελούν τον ειδικό του espresso worldwide.

VSP 4194P Fill 350x234

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): 40 - 60

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 45.000 – 50.000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (σε έτη): 10

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1 (ΕΛΛΑΔΑ)

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 49 ΕΛΛΑΔΑ - 12 ΚΥΠΡΟΣ – 4 ΣΕΡΒΙΑ – 1 ΠΑΡΙΣΙ

 

FA2016

FA2017

FA2018

FA2019