FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

FA2017

Bridge 1240

BRIDGE Logo

Τα Bridge Coffee Roasters έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα, το οποίο αφορά στη λειτουργία σύγχρονων street art café, με κύριο προϊόν υψηλής ποιότητας καφέδες από όλο τον κόσμο όπως και μια σειρά από ροφήματα, γλυκά, αλμυρά εδέσματα και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο. Η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποία διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποτελεί εγγύηση αναφορικά με την υψηλή ποιότητα στην επεξεργασία του καφέ και την υποστήριξη του δικτύου των καταστημάτων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Το πρώτο κατάστημα Bridge, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 στα σύνορα του Πειραιά με τη Δραπετσώνα στην ιστορική γέφυρα του Ρεμπέτη, επί της Αγίου Δημητρίου 2 και Εθνικής Αντιστάσεως και πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού της περιοχής. Πλέον, έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά και φημισμένα speciality café στην Ελλάδα.

Σήμερα, τα Bridge υιοθετούν την στρατηγική του franchising για την ανάπτυξήτους, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας και ολοκληρωμένη υποστήριξη, διαθέτοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες οργανωτικές και υλικοτεχνικές υποδομές, με σύγχρονη παραγωγική μονάδα επί της Κατσουλάκου και Μικράς Ασίας 1 στο Ν. Φάληρο.

Bridge 1 Fill 350x233 Bridge 5 Fill 155x233

Επιχειρηματική Πρόταση

Τα Bridge έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικόσύστημα, το οποίο αφορά στη λειτουργία σύγχρονων street café, με κύριοπροϊόν μονοποικιλιακούς και specialty καφέδες ανώτερης ποιότητας (βραβευμένους από το cup of excellence), όπως και μια σειρά από ροφήματα,γλυκά, αλμυρά εδέσματα και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο.

Η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποίαδιαθέτει καρβουδιστήρι νέας τεχνολογίας, εργαστήριο ελέγχου ποιότητας και συσκευαστήριο, αποτελεί εγγύηση αναφορικά με την υποστήριξη και εφοδιασμό του δικτύου των καταστημάτων.

Bridge 6 Fill 155x233 Bridge 7 Fill 155x233

Κατάστημα Bridge

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Bridge Coffee Roasters αφορά στη δημιουργία σύγχρονων καφέ με αισθητική βγαλμένη από street art. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα είναι φυσικά (ξύλο, σίδερο) και όλα τα έπιπλα ή διακοσμητικά στοιχεία είναι φτιαγμένα στο χέρι χωρίς τπτ να θυμίζει μαζική παραγωγή. Η τέχνη του καφέ συνδυάζεται με την τέχνη και στην αισθητική αφού μία ομάδα μηχανικών και διακοσμητών υπό την εικαστική επίβλεψη του Κ. Γιώργου Μυλωνά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα κατάστημα στο οποίο μπαίνοντας όλες οι αισθήσεις συμμετέχουν, λαμβάνοντας πληροφορίες και δημιουργώντας μία εμπειρία που μένει αξέχαστη. Η μητρική εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας καφέ με πιστοποιημένη τεχνογνωσία υπό την καθοδήγηση του Κ. Φώτη Βλαχάκη, εκπαιδευτή SCA και μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού chapter και την οικογένεια του να ολοκληρώνουν την ομάδα που τρέχει το project.

Bridge 3 Fill 200x150 Bridge 4 Fill 200x150 Bridge 5 Fill 200x150

Προϊόντα Bridge

Τα Bridge προσφέρουν εμπειρία καφέ, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλίααπό μονοποικιλιακούς καφέδες από Κολομβία, Γουατεμάλα. Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα,αλλά και το blend Μanhattan από εκλεκτές single origin ποικιλίες, τόσο για όλα ταγνωστά ροφήματα καφέ, espresso και capuccino, όπως και Flat White ή καφέδες φίλτρου Chemex, Aeropress, V60, Syphon για τους πιο μυημένους Cold Brew.

Bridge A Fill 150x227 Bridge B Fill 150x227 Bridge C Fill 150x227 Bridge D Fill 150x227

Επιχειρηματική Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία των Bridge είναι αντισυμβατική, δίνοντας βάρος στο προϊόν και μόνο, προσφέροντας στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα, στη σωστή τιμή, με σωστή εξυπηρέτηση, σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον.

Η ίδια λογική αφορά και στην ανάπτυξή τους μέσω franchise, όπου έχοντας σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα, υποστηρίζουν πλήρως τους συνεργάτες – δικαιοδόχους τους, μέσω υψηλού επιπέδου πιστοποιημένης εκπαίδευσης από τον κ. Φώτη Βλαχάκη, συνεχής υποστήριξης σε θέματα οργάνωσης και marketing, ανανέωσης της προϊοντικής γκάμας και ανελλιπούς τροφοδοσίας σε πρώτες ύλες.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:

 • Δραστηριοποίηση στον κλάδο του 3rd wave coffee movement, που χαρακτηρίζεται από αυξητικές τάσεις και γρήγορη διείσδυση στην αγορά.

 • Προϊόντα εξαίρετης ποιότητας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που προσδιορίζουν υψηλό περιθώριο κέρδους για κάθε κατάστημα franchise, μέσω της παραγωγικής μονάδας της μητρικής εταιρείας.

 • Πιστοποιημένη εκπαίδευση δικαιοδόχων και προσωπικού τους, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.

 • Κορυφαία, ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική καταστημάτων, γεγονός που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά πόλο έλξης των καταναλωτών και σημείο συνάντησης.

 • Προσεγμένη εργονομία καταστημάτων, που τα καθιστά πλήρως λειτουργικά με υψηλή παραγωγικότητα, συμπιέζοντας το λειτουργικό κόστος.

 • Σωστή γκάμα προϊόντων, που καλύπτει όλες τις καταναλωτικές ανάγκες, σε άριστη ποιότητα και με συνεχή ανανέωση.

 • Λογική επένδυση, με ταχεία απόσβεση.

Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Βασικό συστατικό της επιτυχίας των Bridge αποτελεί το άριστο προϊόν, το οποίο προϋποθέτει τον σωστό τρόπο παρασκευής, και γι αυτό το λόγο όλοι οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι των καταστημάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται υπό την καθοδήγηση του κ. Φώτη Βλαχάκη (SCAE Trainer), έτσι ώστε να είναι ικανοί να αποδώσουν σε κάθε καφέ το 100% των γευστικών και αρωματικών χαρακτηριστικών του. Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στο εκπαιδευτικό κέντρο στο Ν. Φάληρο και ταυτόχρονα, έμπειρο καθοδηγητικό προσωπικό της μητρικής εταιρείας παραμένει σε κάθε κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του. Επιπλέον, διενεργούνται σε τακτική βάση σεμινάρια τόσο για τις νέες τεχνικές, αλλά και τις τάσεις στον κλάδο.

Marketing

Η μητρική εταιρεία διενεργεί στοχευμένες ενέργειες marketing με στόχο να δημιουργήσει συνειδητοποιημένους καταναλωτές, μέσω αρθρογραφίας σε περιοδικά και blogs, σεμιναρίων και ενημερωτικών φυλλαδίων, τα οποία διανέμονται δωρεάν στο κοινό της εκάστοτε περιοχής, με άρθρα για τον καφέ, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή.

Bridge 6 Fill 200x133 Bridge 7 Fill 177x133 Bridge 8 Fill 200x133

Προνόμια Franchise

Το Σύστημα Franchise των Bridge παρέχει μια σειρά από μοναδικά προνόμια, τα οποία αφενός τα διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και αφετέρου διασφαλίζουν τα εχέγγυα της επιτυχίας προς τους συνεργάτες – δικαιοδόχους τους και εκμηδενίζουν κάθε επιχειρηματικό ρίσκο:

 • Συνεργασία με ένα brand που είναι ήδη γνωστό και έχει δημιουργήσει σημαντική φήμη.

 • Διενέργεια έρευνας αγοράς και μελέτη σκοπιμότητας για κάθε υποψήφιο κατάστημα και περιοχή.

 • Προκοστολόγηση του καταστήματος, πριν την υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι και ταυτόχρονα ευελιξία αν ο συνεργάτης επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος τη διαμόρφωση του καταστήματός του, παραδίδοντάς του πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη.

 • Εκτενής και πιστοποιημένη κατά SCAE εκπαίδευση συνεργάτη και προσωπικού του, στο εκπαιδευτικό κέντρο της μητρικής εταιρείας στο Ν. Φάληρο.

 • Καθοδήγηση κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, από έμπειρο προσωπικό της μητρικής εταιρείας με φυσική και ενεργή παρουσία στο κάθε κατάστημα.

 • Συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνικές και τάσεις του κλάδου.

 • Τροφοδοσία με προϊόντα από τη παραγωγική μονάδα της εταιρείας, χωρίς μεσάζοντες, σε χαμηλό κόστος και με κορυφαία ποιότητα.

 • Συνεχής ανανέωση της προϊοντικής γκάμας, δυο φορές κατ’ έτος.

 • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, παρακολούθηση κάθε καταστήματος με στόχο τη συνεχή βελτίωσή του και αύξηση της κερδοφορίας του.

 • Υποστήριξη σε τοπικές προωθητικές ενέργειες, με πλήρη κάλυψη σε θέματα δημιουργικού.

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες σε social media και σε άλλα μέσα.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΣΕ Τ.Μ.): από 80

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 70,000 €

ENTRY FEES: 13,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

#FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

Επόμενα Βήματα

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των Bridge ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης, παρέχοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg==, ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας μας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

People in this conversation

Comments (3)

 • Guest - Sideris apostolos

  Με ενδιαφέρει θα ήθελα κάποια επικοινωνία με κάποιον υπεύθυνο.ευχαριστώ.

  Short URL:
 • Guest - costas christodoulou

  Με ενδιαφέρει, θα ήθελα κάποια επικοινωνία με κάποιον υπεύθυνο

  Short URL:
 • Guest - Χριστος Χριστου

  Για σας , ενδιαφερομαι να ενημερωθω κατα ποσον υπαρχει περίπτωση συνεργασιας με την εταιρια bridge για Κυπρο , Λευκωσια . Ευχαριστω πολυ

  Short URL:

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά