FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Aroma Caffe Logo

Η αλυσίδα καταστημάτων AROMA Caffe εξειδικεύεται στη γρήγορη και ποιοτική εστίαση, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε μοναδικές τιμές, καθώς και γευστικά, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Τα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι ποιοτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, ο σύγχρονος σχεδιασμός καθώς και οι στρατηγικές θέσεις των καταστημάτων, καθιστούν την αλυσίδα AROMA Caffe ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες καταστημάτων στον χώρο της καφεστίασης, αριθμώντας σήμερα σε 26 καταστήματα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE RATING

ΌΡΑΜΑ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το όραμα της AROMA Caffe αφορά στην δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καφεστίασης μέσω franchise που θα φημίζεται για την απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών, την έγκαιρη παράδοση και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με κύριους στόχους:

 • Να προσφέρει μοναδική εμπειρία καφέ σε ιδιαίτερα καλή τιμή και ροφημάτων, καθώς και πρωτότυπα γεύματα, τα οποία να συνδυάζουν μοναδικές και υγιεινές γεύσεις, ποιότητα υλικών και παρασκευής, ποικιλία, καλή σχέση αντιλαμβανόμενης αξίας προς τιμή και να εξελίσσονται συνεχώς με στόχο τη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

 • Να διατηρεί και να βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές.

 • Να αποτελεί μοχλό εξέλιξης και ανάπτυξης για το ανθρώπινο δυναμικό.

 • Να παρουσιάζει πάντα καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις που βασίζονται στην παρακολούθηση και μελέτη των τάσεων της εποχής και συμβαδίζουν με τις σύγχρονες διατροφικές αξίες.

 • Να παρέχει μοναδικό περιβάλλον αισθητικής και υγιεινής που εξασφαλίζει τη ποιότητα και τη φροντίδα προς τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη - καταναλωτή.

Τα καταστήματα AROMA Caffe απευθύνονται:

 • σε κάθε ηλικιακό group, καθώς σε όλους τους καφέδες και τα ροφήματα χρησιμοποιούνται πρώτης ποιότητας υλικά και διαδικασίες παρασκευής.

 • σε κάθε οικονομικό κλιμάκιο εισοδήματος, αφού οι τιμές είναι ιδιαίτερα προνομιακές.

 • σε όσους θέλουν να απολαύσουν ένα καφέ ή ένα ρόφημα μαζί με ένα μικρό χορταστικό γεύμα σε ένα ευχάριστο χώρο ή να το πάρουν μαζί τους.

Τα AROMA Caffe έχουν ενσωματώσει στην φιλοσοφία τους την κοινωνική ευθύνη, συνεισφέροντας και συμμετέχοντας στα δρώμενα της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιώντας συγκεκριμένες δράσεις (π.χ. χορηγίες σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, δωρεές σε σχολεία και δήμους). Κατ’ αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν ουσιαστικά στη ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στο περιβάλλον, με κύριο άξονα των σχετικών πρωτοβουλιών την βελτίωση της ευημερίας της εκάστοτε τοπικής κοινωνικής δομής.

Aroma Caffe Photo1 Fill 150x100 Aroma Caffe Photo2 Fill 150x100 Aroma Caffe Photo3 Fill 150x100

Aroma Caffe Photo5 Fill 150x100 Aroma Caffe Photo9 Fill 150x100 Aroma Caffe Photo17 Fill 150x100

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Ο στόχος της αλυσίδας καταστημάτων AROMA Caffe αφορά στην δημιουργία καταστημάτων σε κάθε αστικό κέντρο της Ελλάδος, έχοντας ένα σαφές πλάνο ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τόσο την απόλυτη ποιότητα και εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο και την φήμη του ονόματος AROMA Caffe Caffe και AROMA Caffe Gold. Η μητρική εταιρία έχει καταρτίσει ένα απόλυτα δομημένο πακέτο franchise, που χαρακτηρίζεται από ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 • Ισχυρό brand στο χώρο της καφεστίασης

 • Εξειδίκευση στις διαδικασίες delivery

 • Δυνατό μενού τόσο στον καφέ και ροφήματα, όσο και στα σνακς - μικρογεύματα

 • Συνεχής και σταθερή ανάπτυξη νέων καταστημάτων

 • Διασφάλιση ποιότητας μέσω σαφών διαδικασιών λειτουργίας

 • Συνολικές ενέργειες marketing

 • Συνεχής έρευνα για την βελτίωση του μενού, ώστε να παραμένει συνέχεια επίκαιρο

Aroma Caffe Photo7 Fill 100x150 Aroma Caffe Photo11 Fill 100x150 Aroma Caffe Photo16 Fill 100x150

Υποστήριξη

Η αλυσίδα καταστημάτων AROMA Caffe παρέχει συνολική υποστήριξη στους συνεργάτες της, η οποία εγγυάται την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του καταστήματος:

Κατά την διάρκεια προετοιμασίας του καταστήματος

Η AROMA Caffe είναι κοντά στον επενδυτή από την αρχή, κατά την διαδικασία εύρεσης και επιλογής σημείου. Με την επιλογή του σημείου υπάρχει υποστήριξη στο σχεδιασμό και στην διαμόρφωση του καταστήματος. Με το ξεκίνημα της νέας επιχείρησης η μητρική εταιρεία είναι δίπλα σας προσφέροντας υποστήριξη για την επιλογή του προσωπικού, την εκπαίδευσή του και την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος.

Λειτουργία καταστήματος

Στόχος της AROMA Caffe είναι η ανάπτυξη ισχυρού πελατολογίου, για το κάθε κατάστημα και για το σκοπό αυτό σας καθοδηγεί στην σύνταξη ενός αποτελεσματικού marketing plan, αλλά και επιμέρους προγραμμάτων προώθησης για την περιοχή σας.

Εκπαίδευση

Κάθε νέος συνεργάτης της εταιρείας συμμετέχει σε προγράμματα όπου λαμβάνει κατάρτιση σε θέματα που αφορούν μάρκετιγκ, διοίκησης, χρηματοοικονομικά, επικοινωνίας, καθώς και σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του καταστήματος, παρασκευή προϊόντων, παραγγελίες, εξυπηρέτηση πελατών, τοπική προώθηση πωλήσεων, merchandising κ.λπ.

Εκπαίδευση κατά τη διάρκεια λειτουργίας

Η εκπαίδευση είναι συνεχής και μετά το πρώτο διάστημα λειτουργίας, αφού κάθε μέλος της ομάδας AROMA Caffe, ενημερώνεται για νέες μεθόδους, νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που του έχουν δημιουργηθεί και θα ήθελε υποστήριξη.

Η εγγύηση του brand name AROMA Caffe και η δυναμική της εταιρείας δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και αποδοτική επένδυση.

Η AROMA Caffe στηριζόμενη στο ισχυρό υπόβαθρο που έχει αναπτύξει μετά από την 5ετή ανοδική της πορεία στο χώρο της καφεστίασης, με γνώση στην οργάνωση δικτύων και διαθέτοντας ένα αποδεδειγμένο και δοκιμασμένο σύστημα οργάνωσης, δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους επιχειρηματίες να ενταχθούν σε ένα ισχυρό δίκτυο.

AROMA Gold

Aroma Gold 350 Fill 150x150

Η αλυσίδα καταστημάτων AROMA Caffe, πιστή στην φιλοσοφία της για συνεχή βελτίωση και παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, αναπτύσσει το premium brand AROMA Gold, στο πλαίσιο του 3rd wave coffee movement, με καφέδες ανώτερης ποιότητας και μοναδικής προέλευσης. Στα AROMA Goldο καταναλωτής συνεχίζει να απολαμβάνει την εξυπηρέτηση, την ταχύτητα και τις τιμές των AROMA Caffe, ταυτόχρονα όμως έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών ειδών μονοποικιλιακών καφέδων single estate origin, εξαιρετικής ποιότητας και άριστα καβουρδισμένων κόκκων. Το πρώτο πιλοτικό κατάστημα έκανε την εμφάνισή του στην Καλλιθέα και πλέον τα AROMA Gold αποτελούν ένα κορυφαίο brand στο τρίτο κύμα του καφέ.

Aroma Caffe Photo23 Fill 150x100 Aroma Caffe Photo27 Fill 150x100 Aroma Caffe Photo28 Fill 150x100

Facts

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 35 τ.μ. - 80 τ.μ.

ENTRY FEES: 10,000 Ευρώ– 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Εξοπλισμός: 10,000 Ευρώ – 15,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: 17,000 Ευρώ - - 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά