FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

Bullseye Header

Bullseye Logo

Ξεχάστε ότι ξέρατε για Burger! Τα BULLSEYE συνδυάζουν μοναδική μέθοδο ψησίματος και εκπληκτικές σάλτσες και toppings σε μία εθιστική και ανεπανάληπτη εμπειρία burger που γίνεται γρήγορα η πρώτη σας επιλογή.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE RATING

Χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο και επαναστατική μέθοδο τα BULLSEYE εγγυόνται για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, πολύ μαλακό, ζουμερό και, εκπληκτικά νόστιμο burger. Την ίδια τακτική και φιλοσοφία που αφορά τη γεύση και την ποιότητα, εφαρμόζoυν τόσο στις σάλτσες τους, όσο και σε κάθε άλλο προϊόν που προσφέρουν όπως onion rings, φιλέτα κοτόπουλου και γαλοπούλας, μανιτάρια κ.λπ.O Άρης Κάρευ (βραβευμένος επιχειρηματίας με επιτυχίες όπως Simply Burgers, Σουβλάκια Πάπρικα, και Κυψέλη Λουκουμάδες), αναζητώντας το τέλειο burger, ταξίδεψε, δοκίμασε, έμαθε και μετά από 2 χρόνια δοκιμών μας συστήνει το καλύτερο burger που έχουμε φάει ποτέ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ FRANCHISE

Η BULLSEYE αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, αφού τόσο οι ιδρυτές όσο και τα στελέχη της προέρχονται και έχουν εργαστεί επί σειρά ετών σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου όπως McDonalds, Domino’s Pizza, Simply Burger, Δωδώνη κ.λπ. και τα συνδυάζει αρμονικά με νέες τεχνολογίες και μεθόδους της σύγχρονης κουζίνας, δημιουργώντας έτσι το “next big thing” στην εστίαση, το νοστιμότερο burger της αγοράς, το BULLSEYE BURGER!

Η BULLSEYE είναι το παρόν αλλά και το μέλλον στα καταστήματα άμεσης εξυπηρέτησης στην παροχή ποιοτικού φαγητού. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό συνδυασμό ανεπανάληπτης εμπειρίας με άκρως απολαυστικές γευστικές προτάσεις, σε προσιτές για τον καταναλωτή τιμές.

Το στήσιμο της κουζίνας σε συνδυασμό με τις διαδικασίες που εφαρμόζουν τα BULLSEYE, επιτρέπουν να έχουν ασυναγώνιστους χρόνους παρασκευής και παράδοσης (delivery, take away) χωρίς αυτό να επηρεάζει στο ελάχιστο την κορυφαία ποιότητα του φαγητού.

Οι άνθρωποι της BULLSEYE είναι απόλυτα αφοσιωμένοι και επικεντρωμένοι, 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες το χρόνο, στο να εξυπηρετούν με συνέπεια τους πελάτες τους, προσφέροντας νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα. Το burger για την BULLSEYE δεν είναι ένα junk food, αλλά το καθημερινό φαγητό μας.

Bullseye Store Fill 325x207 Bullseye Store1b Fill 289x207

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Οι συνεργάτες του δικτύου BULLSEYE έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με μια αποδεδειγμένα έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα ειδικών στο burger και να δημιουργήσουν μια επιχείρηση χαμηλού επιχειρηματικού ρίσκου με τεράστιες προοπτικές κερδοφορίας.

Η BULLSEYE στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής και στη δημιουργία μιας αλυσίδα burger που όμοια της δεν υπάρχει.

Αν και εσύ έχεις τα ίδια όνειρα και όραμα τότε μπορείς να έρθεις μαζί της και να:

 • ενταχθείς και να συνεργαστείς με μια αποδεδειγμένα έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα ειδικών στο κλάδο της εστίασης και ειδικότερα στο burger.

 • εκμεταλλευτείς την γνώση και την εμπειρία της ομάδας της BULLSEYE και να δημιουργήσεις ένα σύγχρονο εστιατόριο burger, άμεσης εξυπηρέτησης, με τα πλέον νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα στον κλάδο.

 • και να προσφέρεις νοστιμιά και ποιότητα στον καταναλωτή, κάτι απόλυτα εγγυημένο αφού η BULLSEYE συστήνει και εφαρμόζει στην ελληνική αγορά μια σύγχρονη καινοτόμο μέθοδο μαγειρέματος.

KAINOTOMIA

Η BULLSEYE συνδυάζει αρμονικά τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους της σύγχρονης κουζίνας, με την άριστη ποιότητα πρώτων υλών, δημιουργώντας έτσι το “next big thing” στην εστίαση, το νοστιμότερο Burger της αγοράς, το BULLSEYE BURGER !!!

Το Burger για εμάς ΔΕΝ είναι ένα Junk Food αλλά το καθημερινό φαγητό μας.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι και επικεντρωμένοι, 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες το χρόνο, στο να εξυπηρετούμε με συνέπεια τους πελάτες μας προσφέροντας νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα.

SIMPLY, BULLSEYE TASTES GREAT!

Bullseye is about great food. We believe in creating the finest products by using recipes and flavors that always hit the spot. To ensure our taste, we have developed a unique cooking method that locks in our special marinated flavors to each one of our burgers, tenders, clubs, sandwiches and salads. This method is to slow cook our meats and then finish them off with an intense flame!

Ιδρυτές BULLSEYE BURGER

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η BULLSEYE σας υποστηρίζει καθολικά από την πρώτη μέρα της συνεργασίας σας, στους πιο ζωτικούς τομείς για την επιτυχία της επιχείρησης σας όπως:

 • Υποστήριξη για τον σχεδιασμό και τη συνολική διαμόρφωση καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Ισχυρό Brand Name, συνώνυμο της, της συνεχούς καινοτομίας, της απαράμιλλής ποιότητας και αξεπέραστης γεύσης.

 • Συνεχής υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, ώστε να λειτουργείτε με τον αποδοτικότερο τρόπο.

 • Στοχευμένη και αποτελεσματική εκπαίδευση, που καλύπτει όλες τις κρίσιμές λειτουργίες της επιχείρησής σας.

 • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προτυποποιούν τις διαδικασίες του καταστήματος σας.

 • Προσαρμογή προϊοντικού μείγματος στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, για να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

 • Συνεχής έρευνα για την εξεύρεση και λανσάρισμα νέων, καινοτόμων μεθόδων μαγειρέματος.

 • Οικονομοτεχνική μελέτη της επένδυσης για καλύτερη χρηματοοικονομική διαχείριση.

Bullseye Store2b Fill 325x232 Bullseye Store3b Fill 325x232

FRANCHISE FACTS

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 17,000 Ευρώ

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του εκάστοτε καταστήματος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την μελέτη μηχανικού, την έκδοση αδειών, τις αποψιλώσεις, την διαμόρφωση της πρόσοψης και τις επιγραφές, την διαμόρφωση και διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, τις εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και εξαερισμού, καθώς και την τοποθέτηση του εξοπλισμού.

Εξοπλισμός: από 18,000 Ευρώ

Περιλαμβάνει ψυγεία (ψυγείο πάγκος, θάλαμος συντήρησης, βούτες), Bain Marie, φριτέζες, grill, έπιπλα, πάγκοι, ράφια, σκεύη κουζίνας, POS, Η/Υ

Entry Fees: από 10,000 Ευρώ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των BULLSEYE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να όχι απλά να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της εστίασης, αλλά να είστε το νο1 στο burger industry, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Fields marked with * are required

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά