FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Tetzeris Fb

Tetzeris Logo

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η ανάπτυξη μέσω franchise του tetzeris ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018, και ήδη η ανταπόκριση από την αγορά είναι πέρα των προσδοκιών της μητρικής εταιρείας, καθώς με ρυθμό ανάπτυξης γύρω στο 30% σταθερά τα τελευταία χρόνια, ο tetzeris αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο hot franchise concept στην εστίαση.

Ο tetzeris προσφέρει 7 πιάτα, τα οποία είναι διαφορετικά κάθε μέρα, 4 πιάτα grill, 2 μακαρονάδες, σαλάτες και κυπριακές πίτες. Απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να γευματίσουν μεταξύ 12:30 και 16:30, Δευτέρα με Παρασκευή.

Μέσα από τα πιάτα του μενού του tetzeris μεταφέρεται η εμπειρία ενός υπέροχου γεύματος που κάποιος βιώνει σε ένα πολύ καλό και ακριβό εστιατόριο, στον χώρο του, είτε αυτός είναι εργασία ή σπίτι, πολύ οικονομικότερα και σε premium packaging. Φυσικά όσοι επιθυμούν να καταναλώσουν το φαγητό τους στον χώρο του tetzeris, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι!

Tetzeris001 Fill 147x350Tetzeris002 Fill 234x350Tetzeris003 Fill 234x350

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Στον tetzeris καθημερινά αγοράζονται και μαγειρεύονται άριστης ποιότητας πρώτες ύλες οι οποίες μετουσιώνονται σε δημιουργικά λαχταριστά πιάτα σε προσιτές για τον καταναλωτή τιμές! Το μενού του tetzeris καλύπτει τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες όλων όσων έχουν μια επιβαρυμένη καθημερινότητα, προσφέροντάς ελαφριά και θρεπτικά γεύματα. Σε μια εποχή που η υπερκατανάλωση γρήγορου και πολλές φορές αμφιβόλου ποιότητας φαγητού έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, ο tetzeris προσπαθεί να προσφέρει γευστικές εμπειρίες και όχι “κάτι απλά για να χορτάσεις”.

Ο τρόπος λειτουργίας του tetzeris κατά τον οποίο μεγιστοποιούνται οι πωλήσεις σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα (Δευτέρα με Παρασκευή 12:30 -16:30 επιτρέπει στους franchisees να έχουν προσωπική ζωή και να ξεκουράζονται, γεγονός που αποτελεί ένα δυνατό χαρτί που διαφοροποιεί τον tetzeris από τα υπόλοιπα concepts της Μικρής Εστίασης.

Επίσης το ότι κάποιος που επενδύει στον tetzeris “αγοράζει” θέση εργασίας με πολύ δυνατές αποδοχές για τον ίδιο ή την οικογένεια του είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Tetzeris 9151 Fill 299x200 Tetzeris 9161 Fill 133x200

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας με τον εκάστοτε franchisee, το επιτελείο του tetzeris βρίσκεται δίπλα στον franchisee ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της επιχείρησης franchise! Αναλυτικότερα το σύστημα franchise tetzeris παρέχει:

 • Υποστήριξη για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου, σχεδιασμό και συνολική διαμόρφωση του καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Συνεχής υποστήριξη στο day to day operation.

 • Συνεχής εκπαίδευση franchisee.

 • Εξεύρεση και συνεχής εκπαίδευση προσωπικού.

 • Εγχειρίδια λειτουργίας με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τη στιγμή που μπαίνουμε στην επιχείρηση μέχρι και το τέλος του ωραρίου.

 • Συνεχής έρευνα και γευστικές δοκιμές για τα πιάτα που ενσωματώνονται σε κάθε νέο μενού (ανά 6μηνο)

 • Business plan.

 • Marketing plan.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 100

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 50,000 Ευρώ

ENTRY FEES: Ανάλογα περιοχής

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: 2%

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

 • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά