FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Cofis Header2

Cofis11

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Το δίκτυο των COFIS στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό, νέους σε ηλικία με άριστη εκπαίδευση και καλή διάθεση, οι οποίοι εκπαιδεύονται τουλάχιστον 2 φορές το μήνα μέσα στο κατάστημα. Όλοι οι franchisees εκπαιδεύονται για να γνωρίζουν την κάθε διαδικασία και αυτοματισμό που χρειάζεται ένα κατάστημα COFIS, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν δυναμικά κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί. Ο πυρήνας των COFIS αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην αγορά και στην παρασκευή του καφέ, στο επιχειρηματικό πλάνο, στη προώθηση και στο marketing. Τα COFIS προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε κάθε κατάστημα, και είναι δίπλα του σε κάθε ανάγκη.

Άριστη ποιότητα πρώτων υλών

Τα COFIS διαθέτουν 3 είδη καφέ. Ένα ισορροπημένο blend άριστης ποιότητας και δύο μονοποικιλιακούς καφέδες για τους απαιτητικούς ουρανίσκους. Χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό και καθαρίζουν καθημερινά τη μηχανή τους και όλον τον εξοπλισμό. Αυτό είναι το μυστικό τους για τον τέλειο καφέ!

Τα sandwiches και τα snacks παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά κάθε πρωί για να είναι φρέσκα και αφράτα. Ο πελάτης ξέρει να διακρίνει την ποιότητα, γι αυτό έχει καθημερινά τα COFIS στην προτίμησή του.

Προσωπικό με νεανικό προφίλ

Σε κάθε κατάστημα COFIS θα βρεις ανθρώπους νέους, χαμογελαστούς και γεμάτους όρεξη για δουλειά, που γνωρίζουν τους πελάτες και τις συνήθειές τους, συζητάνε μαζί τους και τους κάνουνε να νιώθουν άνετα στο χώρο. Τα COFIS αλληλοεπιδρούν πολύ στα Social Media (Facebook/ Instagram) και έχουν μια ισχυρή online παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη.

Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση

Τα COFIS δεν φτιάχνουν απλά έναν καφέ, ούτε εμπορεύονται μικρογεύματα. Η εκπαίδευση είναι στην καθημερινότητά τους. Μαθαίνουν τα νέα της αγοράς, χρησιμοποιούν τα καλύτερα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η εμπειρία τους μέσα σε αυτή την μέχρι τώρα πορεία, τους επιτρέπει να εξυπηρετούν ταυτόχρονα έναν πολύ μεγάλο όγκο πελατών με απόλυτη επιτυχία.

Μοιραζόμαστε καθημερινά μαζί σας το πάθος μας και την αγάπη μας για τον καφέ.

FRANCHISE FACTS

Απαιτούμενος Χώρος (σε τ.μ.): 45 – 120

Entry Fees: από 10.000 Ευρώ

Αρχική Επένδυση: από 45.000 Ευρώ

Marketing Fees: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Overall Rating (1)

4.5 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  People in this conversation

  Comments (1)

  • Guest - Constantinos

   Rated 4.5 out of 5 stars

   Καλησπέρα! Για Κύπρο υπάρχει περίπτωση συνεργασίας? Ευχαριστώ

   Short URL:

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά