FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

TYCO Store

TYCO Logo

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE RATING

TYCO σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ρόμβης. Στο TYCO μπορείς να πας να κάτσεις στα στιλάτα stools ή να πάρεις το cocktail μαζί σου και να κάνεις τις βόλτες σου ή ακόμα και να το απολαύσεις με delivery, μόνος σου, με την παρέα σου ή ακόμη και σε party ή επαγγελματικά events, αφού η ομάδα του TYCO παρέχει μίνι ψύκτες που γεμίζουν με περίπου 30 δόσεις cocktails.

Τα cocktails του TYCO συμβαδίζουν με την εποχικότητα, την χαρούμενη διάθεση, αλλά και με τις γεύσεις του κάθε «καλεσμένου». Ο κατάλογος περιλαμβάνει εξωτικές γεύσεις, δροσερές και νόστιμες και βασίζεται σε λιτές μείξεις, αφού όλα τα cocktails έχουν 3 με 4 συστατικά και ανανεώνεται ανάλογα την εποχή, με τα υλικά να είναι φυσικά φρέσκα, όπως ανανάδες, κεράσια και μάνγκο.

Η φιλοσοφία του TYCO είναι 100% value for money, με στόχο τα εξαιρετικά cocktails, στην σωστή τιμή για κάθε στιγμή, με τη καλύτερη εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και χαμόγελο. Long drinks και signature cocktails (στα 6 ευρώ), detox mocktails (στα 4,5 ευρώ).

Η διακόσμηση του TYCO είναι απλή και λιτή. Μια μικρή μπάρα που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το μαγαζί, οικονομικά υλικά στην διακόσμηση, χρώματα, σκαμπό και cocktails σε πλαστικά ανακυκλώσιμα ποτήρια. Pop συνδυασμοί και τροπικές λεπτομέρειες, ένα σκηνικό απόδρασης από την καθημερινότητα.

TYCO Store Front Fill 155x233 TYCO 6105 Fill 350x233

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το TYCO έχει σχεδιάσει και προτείνει μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση franchise, η οποία βασίζεται σε value for money λογική, αναφορικά τόσο με την αρχική επένδυση, όσο και με την τιμολογιακή πολιτική.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise του TYCO χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και παρέχει όλα τα αναγκαία εφόδια προς τους συνεργάτες – franchisees, που διασφαλίζουν πολύ γρήγορη απόσβεση και ικανοποιητική κερδοφορία:

 • Μοναδικό και καινοτόμο concept

 • Χαμηλή επένδυση

 • Απαιτούμενος χώρος λίγων τετραγωνικών μέτρων

 • Χαμηλά λειτουργικά

 • Συμφέρουσες κεντρικές συμφωνίες

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους, της τάξεως του 150% με 270% ανάλογα το ποτό

 • Έσοδα τόσο από dine in, take away και delivery, όσο και από events, party κ.λπ.

 • Διαρκής ανανέωση καταλόγου

 • Πλήρης αρχική και συνεχής υποστήριξη

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση

TYCO 6101 Fill 350x233 TYCO 5860 Fill 350x233

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ.

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: 7,000 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 10,500 Ευρώ

Αρχικό Εμπόρευμα: 4,500 Ευρώ

ROYALTIES: 3% με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του TYCO ενδιαφέρουσα και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στη Μικρή Εστίαση, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg== , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise του TYCO και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

 • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά