SAKANA logo

Το SAKANA μόλις σε ένα χρόνο καθιερώθηκε ως ο ναός του sushi, αποτελώντας το πλέον ποιοτικό και πραγματικά value for money sushi bar, με εξαιρετικής ποιότητας μενού σε ασύγκριτες τιμές. Αναπτύσσεται μέσω franchise στο πιο hottrend της γαστρονομικής σκηνής και παρέχει ένα πλήρες, ευέλικτο και λιτό σύστημα franchise.

Το SAKANA έφερε την ποιοτική και valueformoney ιαπωνική τέχνη του sushi στη Νέα Ερυθραία και πλέον αναπτύσσεται μέσω franchise, έχοντας, ήδη, καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία sushibars, με περισσότερους από 6,000 followers στο Instagram, με 96% των κριτικών στο facebook να το βαθμολογούν με 5 αστέρια και με 89% των κριτικών στο TripAdvisor να το αξιολογούν από Πολύ Καλό ως Εξαιρετικό.

Τον Ιούλιο του 2015, κάπου ανάμεσα στο χαμό της Νέας Ερυθραίας, ξεπρόβαλλε το νέο στέκι των Βορείων Προαστίων. Με γεύσεις που σε ταξιδεύουν στην Ιαπωνία και με minimal διακόσμηση, το SAKANA κέρδισε πολύ γρήγορα το δικό του φανατικό κοινό.

Τα πιάτα του SAKANA δεν μένουν όμως μόνο εντός των συνόρων της Νέας Ερυθραίας.

Τα καλοκαίρια το συναντάμε και στην Πάτμο στον πανέμορφο χώρο της Αστοίβης!

sakana ekso sakana panorama SAKANA store

SUSHI & COCKTAILS

Το SAKANA προσφέρει εξαιρετικό sushi σε πολύ προσιτές τιμές, που ενθουσιάζουν τους πιστούς του sushi, αλλά και τους λιγότερο μυημένους… καθώς οι λάτρεις της λιγότερο ωμής κουζίνας θα βρουν το πιάτο που τους ταιριάζει και σε τηγανητούς συνδυασμούς.

Το μαγαζί είναι καθαρά ιαπωνικό, δεν έχει ζεστή κουζίνα. Πέρα από τα ρολά, μπορεί να δοκιμάσει κάποιος Nigiri, που είναι η πιο παραδοσιακή μορφή ιαπωνικού φαγητού, Sashimi που είναι το ωμό φιλέτο και Tataki, που είναι φιλέτο ψημένο στο φλόγιστρο σολομό ή τόνο με σως από λάδι τρούφας. Φυσικά μπορεί να δοκιμάσει κανείς και το τηγανητό (Volcano), που είναι κάτι μοναδικό.

Το menu του SAKANA διαθέτει πολλές επιλογές σε εξαιρετική ποιότητα, από 4,50 έως 7,00 Ευρώ τα Maki rolls των 8 τμχ ή από 7,00 έως 9,80 Ευρώ τα Special rolls των 8 τμχ, τα Nigiri των 3 τμχ από 4,50 έως 5,60 Ευρώ και τα Sashimi των 4 τμχ από 5,50 έως 6,50 Ευρώ.

Παράλληλα, αποτελεί το ιδανικό στέκι για μια βραδινή έξοδο, με ευφάνταστα cocktails, όπως Spicy Sakana, Tommys Margarita, Sake Mojito, Saketini, Mellon-Lime Daquiri, Cucumber Delight, αλλά και σπιτική λεμονάδα με δυόσμο και lime.

Ό,τι προσφέρει το SAKANA είναι απλά… εξαιρετικό, από το Salmon Teriyaki, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα στην Αθήνα, μέχρι το Sake Mojito, που ενώνει γευστικά την Κούβα με την Ιαπωνία.

Στο μενού του SAKANA θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, είτε είστε... «προχωρημένοι» στην ιαπωνική κουζίνα, είτε για «πρωτάριδες». Μεταξύ άλλων, πρέπει να δοκιμάσετε τα Volcano Rolls - που δικαιολογημένα αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά γευστικά χαρτιά του, τα Tempura Shrimp Roll, γαρίδα με αυγά χελιδονόψαρου που σκάνε στο στόμα και δίνουν μία εκπληκτική αίσθηση και γεύση, όπως και τα Drogon Roll, σολωμός, καβούρι, γαρίδα και αυγά χελιδονόψαρου με εκπληκτική σάλτσα από πάνω και σε σχήμα δράκου!

sakanaA sakanaE sakanaD sakanaI

THE FUTURE OF SUSHI

Τα τελευταία χρόνια, αφενός τα ακριβά εστιατόρια παρουσιάζουν χαμηλή επισκεψιμότητα λόγω της κρίσης, αλλά και της αλλαγής στο lifestyle και αφετέρου ο Έλληνας έχει υποδεχθεί θερμά τις ethnic γευστικές προτάσεις της ιαπωνικής κουζίνας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα street casual ethnic bars γνωρίζουν ανάπτυξη, με το SAKANA να συνδυάζει επιτυχημένα το ποιοτικό φαγητό με τις προσιτές τιμές.

Άλλωστε, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα το sushi διεκδικεί αντάξιο μερίδιο αγοράς σε σχέση με τα υπόλοιπα φαγητά σαν ethnic γεύση, με τον Έλληνα να έχει δύο παραμέτρους στο μυαλό του, ότι το sushi είναι ωμό και ακριβό. Το SAKANA εξαλείφει την δεύτερη παράμετρο και προσφέρει κορυφαίο sushi σε απίστευτο value for money.

Επιπλέον, στο SAKANA το κάθε τι έχει τη θέση του και τη λογική του, εναρμονισμένο απόλυτα στη minimal φιλοσοφία της Ιαπωνίας και μας ξεναγεί στον δικό του κόσμο αισθήσεων και γεύσεων, στη μυσταγωγία του να χαρείς λίγες ώρες διασκέδασης, στις οποίες θα γνωρίσεις κάτι καινούριο, θα φας και θα πιείς κάτι εξαιρετικό, με προσωπική περιποίηση για τον κάθε πελάτη.

sakana sushi fire sakanaH

SAKANA DESIGN

Το SAKANA έχει στηθεί σε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα και δείχνει πραγματικό σεβασμό στον πελάτη στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Η διακόσμηση και το ύφος του αποτελεί ένα κράμα σύγχρονης αισθητικής origami με αφαιρετικά στοιχεία, από τα τραπεζοκαθίσματα, το πάτωμα με λωρίδες LED που σχηματίζουν ένα ακανόνιστο origami που συνεχίζει σε κάθε γωνιά του καταστήματος μέχρι τον κατάλογο και τα διακοσμητικά.

sakana sushi 1 730x487 sakana sushi 5 730x487

SAKANA COMPETITIVE ADNANTAGE

Το βασικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του SAKANA, αλλά και στόχος των ιδιοκτητών του, αποτελεί το γεγονός ότι είναι το πιο «τίμιο» sushi bar, καθώς έχει καταφέρει να συνδυάσει μια πολύ εξαιρετική ποιότητα - αντίστοιχη με αυτή των πλέον ακριβών εστιατορίων - με μια πολύ λογική τιμή. Μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και ενώ ο κόσμος αρχίζει και λατρεύει το sushi, το SAKANA ανοίγει ένα παράθυρο στην απόλαυση και καθιερώνεται ως ένα απο τα 5 καλύτερα Sushi Bars στην Ελλάδα!

SAKANA FRANCHISE

Η πρόταση franchise του SAKANA έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να προσφέρει ευελιξία και σημαντικές αποδόσεις, με λιτή οργάνωση που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και την ταχεία απόσβεση, προσφέροντας μια σειρά από προνόμια, όπως:

  • Εξαιρετική φήμη του brand SAKANA

  • Υψηλή τεχνογνωσία

  • Ενίσχυση του sushi bar με cocktail bar

  • Έσοδα από sit in, take away και delivery

  • Έσοδα από sushi parties, το νέο food trend

  • Χαμηλό food cost, λόγω οικονομιών κλίμακος και συνεχών ερευνών αγοράς

  • Έντονες προωθητικές ενέργειες σε social media και internet

  • Συνέργειες και πλάνο δημοσίων σχέσεων

  • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση του sushi chef και του προσωπικού

  • Υποστήριξη στην εύρεση προσωπικού

  • Ευρεία γεωγραφική αποκλειστικότητα

  • Pet friendly

  • Παράδοση του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι

FACTS

ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΟΥ: από 35 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση Χώρου: από 20,000 Ευρώ

Εξοπλισμός και Επίπλωση: από 20,000 ευρώ

ENTRY FEES: 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: 3,5%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά