FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

FsimaFB1

FUNKY BUDDHA FRANCHISE

Funky Buddha Franchise New

Funky Buddha Logo

Η Funky Buddha αναπτύσσεται στον δυναμικό χώρο της fashion business, με ανδρικές και γυναικείες συλλογές, ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, σε δυναμικές γραμμές με προσεγμένες λεπτομέρειες. Η πρόταση franchise της Funky Buddha ξεχωρίζει και διασφαλίζει τους συνεργάτες της, με το εμπορευμα παρακαταθήκη, χωρίς εγγυήσεις, entry fees και royalties, με κορυφαία τεχνογνωσία και υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα: FUNKY BUDDHA FRANCHISE

Comment (6) Hits: 28032

RANIAMI

Raniami Fill 80x93

H RANIAMI είναι το κατάστημα Ανδρικών και Γυναικείων πουκαμίσων και αξεσουάρ που ντύνουν τον άνδρα και τη γυναίκα όλες τις ώρες. Με το σλόγκαν 3 πουκάμισα 99$ η τεράστια επιτυχία αυξάνει το τζίρο των καταστημάτων κατακόρυφα. Η συλλογή των πουκαμίσων αναπτύσσεται μέσα από τέσσερις διαφορετικές γραμμές Sport - Καθημερινά - Business - Βραδινά Όσον αφορά το γυναικείο πουκάμισο, η RANIAMI σε συνεργασία με τον Ιταλό στυλίστα Paolo Sardini δημιουργεί 4 συλλογές το χρόνο υψηλής ραπτικής με φίνα υφάσματα για κομψές γυναίκες με ξεχωριστό γούστο. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80.000 €

Διαβάστε περισσότερα: RANIAMI

Comment (0) Hits: 6716

MAN & MANETTI

MANMANETTI

Με εξειδίκευση στο αντρικό πουκάμισο, η εταιρεία μετρά 20 χρόνια πορείας στο χώρο, συνεργάζεται αποκλειστικά με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, παράγει με τις υψηλότερες προδιαγραφές, ενώ έχει εμπλουτίσει τη συλλογή της με πολλά ακόμη είδη προϊόντων. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ανάπτυξη με σταθερά και όχι βιαστικά βήματα, επενδύοντας στο τρίπτυχο Ποιότητα – Τιμή – Υψηλή αισθητική. Αποστολή της εταιρείας είναι η δημιουργία μόδας που να βασίζεται στην ποιότητα και την αισθητική καλύπτοντας τις ανάγκες του καταναλωτή. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50.000 €

Διαβάστε περισσότερα: MAN & MANETTI

Comment (0) Hits: 11320

GLOU

Glou Fill 120x36

Ο Όμιλος επιχειρήσεων Glou είναι μια άρτια οργανωμένη εταιρεία χονδρικής και λιανικής πώλησης ενδυμάτων και αθλητικών ειδών. Ο όμιλος διαθέτει μια γκάμα προϊόντων αρίστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας στον καταναλωτή τα ρούχα που έχει ανάγκη να φορέσει σε όλες τις στιγμές της ημέρας. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 300.000 €

Διαβάστε περισσότερα: GLOU

Comment (0) Hits: 4673

DOCA FRANCHISE

Doca Franchise

DOCA Logo

Η εταιρεία DOCA ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στον χώρο της γυναικείας μόδας το 1989. Το όνομα της εταιρείας είναι συνυφασμένο με τον μοντέρνο σχεδιασμό και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς είναι η πρώτη που προσέφερε ολοκληρωμένες συλλογές σε τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στην Ελλάδα και από τις πρωτοπόρες του είδους στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: DOCA FRANCHISE

Comment (0) Hits: 2147

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά