FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

FsimaFB1

EMW

EMWlogo

Τεχνολογία, οικονομία και οικολογία συνδυάζει το νέο concept που ακούει στο όνομα EMW. Πρόκειται για την Electric Motor Way, την πρώτη εταιρεία που εισάγει οργανωμένα με έγκριση από την ευρωπαϊκή ένωση, scooters που κινούνται αποκλειστικά με 100% ηλεκτρική ενέργεια. Το δίκτυο καταστημάτων EMW electric motor way διαθέτει ηλεκτροκίνητα οχήματα, παρέχοντας λύσεις εύκολης και απόλυτα οικονομικής μετακίνησης, εκμηδενίζοντας την ρύπανση και συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 13,000 € (συμπεριλαμβανομένου του αρχικού εμπορεύματος)

Διαβάστε περισσότερα: EMW

Comment (1) Hits: 12674

KOZA Sports

Koza Logo

Το concept των KOZA Sports έρχεται να δώσει ουσιαστική λύση στην αναζήτηση μιας επιχειρηματικής πρότασης, η οποία να ξεχωρίζει τόσο για τη μοναδικότητα της, όσο και για τις προοπτικές κερδοφορίας. Σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν Ping Pong για πολλούς λόγους. Στην Ελλάδα το Ping Pong έχει καταφέρει να κερδίσει χιλιάδες οπαδούς που συναντώνται και παίζουν στα KOZA Sports απολαμβάνοντας όχι μόνο την ευχαρίστηση της άθλησης αλλά και όλα τα οφέλη για την υγεία τους.

Διαβάστε περισσότερα: KOZA Sports

Comment (0) Hits: 3865

GAMELAND

Gameland

Το brand GAMELAND ξεκίνησε το2006, ως υποκατάστημα μιας  εταιρείας πληροφορικής που εδρεύει στην Ξάνθη και σχετικά γρήγορα καθιερώθηκε ως το πλέον ενημερωμένο  κατάστημα για ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα περιφερειακά τους. Έχει τη δυνατότητα να παράσχει άμεση και υγιή κερδοφορία καθώς είναι  απόλυτα προσανατολισμένο στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του κοινού των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες χρηστών Η/Υ και τεχνολογίας, με μεγαλύτερο βάρος στις  ηλικίες  8-35 ετών. Η πλούσια εμπειρία  έχει καταστήσει τη Gameland, μια  επιχείρηση που λειτουργεί άνετα, είναι πλήρως μηχανογραφημένη και στοχεύει απόλυτα στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Λόγω της εξειδίκευσης που παράσχει τη δυνατότητα στους πελάτες να παίρνουν πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες ενώ δίνει τη δυνατότητα ακόμη και για προπαραγγελίες. Το περιβάλλον και η αισθητική του είναι προσαρμοσμένο στην αισθητική του gamer, δίνει την αίσθηση της οικειότητας, προσιτό  σε κάθε λάτρη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40,000 €

Διαβάστε περισσότερα: GAMELAND

Comment (0) Hits: 3585

TENNIS PHILOSOPHY

Tennis Philosophy Logo

Τα Tennis Philosophy, ως τα απόλυτα εξειδικευμένα καταστήματα τένις, διαθέτουν ολοκληρωμένων γκάμα προϊόντων, παρέχουν μαθήματα tennis, και επισκευάζουν ρακέτες. Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Tennis Philosophy καλύπτει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την επιτυχία και εναρμονίζεται με τις σημερινές απαιτήσεις της λιανικής και χονδρικής πώλησης προϊόντων. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 7,500 €

Διαβάστε περισσότερα: TENNIS PHILOSOPHY

Comment (0) Hits: 5791

JEMMA

JEMMA SHOPS LOGO Fill 120x78

Η πρώτη ολοκληρωμένη πρόταση franchise στο χώρο της πώλησης εξειδικευμένου ενδιαφέροντος βιβλίων, comic, αλλά και συλλεκτικών αντικειμένων. Όταν το χόμπυ γίνεται τεχνογνωσία και η τεχνογνωσία επιτυχία μιλάμε για τα καταστήματα Jemma! ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 49,750 €

Διαβάστε περισσότερα: JEMMA

Comment (0) Hits: 4035

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά