ez2c οπτικά franchise EASY TO SEE

Τα Easy to see έκαναν την δυναμική τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά οπτικών το 2008 προσφέροντας στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή αυτά που αναζητούσε: πλήρη διαφάνεια τιμών και μεγάλη ποικιλία οπτικών ειδών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, χωρίς όμως «εκπτώσεις» στα θέματα υγείας και ποιότητας.

 Δεν χρειάζεται να είσαι οπτικός!

Με τη δυνατότητα υπαλλήλου οπτικού με άδεια άσκησης επαγγέλματος,

ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει το δικό του κατάστημα οπτικών easy to see!

Γνωρίστε τα καταστήματα EZ2C (easy to see) και ανακαλύψτε το νέο τρόπο να αγοράζετε γυαλιά !!!

Η νέα αλυσίδα οπτικών καταστημάτων EZ2C (easy to see) είναι η πρώτη στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μια καινοτόμο μέθοδο αγοράς γυαλιών, αφού σας δίνει την δυνατότητα πριν ακόμα διαλέξετε τα γυαλιά που επιθυμείτε να γνωρίζετε από πριν, χωρίς κρυμμένα κόστη, πόσο θα πληρώσετε. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να φέρει πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό τα οπτικά καταστήματα και να τα κάνει πιο προσιτά προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ο καταναλωτής έχοντας την συνταγή του γιατρού , ή πραγματοποιώντας μία μέτρηση όρασης μέσα στο κατάστημα , βάση αυτής, διαλέγει εύκολα, με τη καινοτόμο μέθοδο “one easy price”   σκελετό οράσεως της επιλογής του. Στη τιμή αυτή περιλαμβάνονται  ελαφριοί επιστρωμένοι οφθαλμικοί φακοί και ένας χρόνος δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση θραύσης, ανεξαρτήτου αιτίας και όλα αυτά σε τόσο προσιτή τιμή (από 59,90€) που θα του είναι δύσκολο να το πιστέψει !

Όλοι οι σκελετοί οράσεως προσφέρονται πακέτο μαζί με οφθαλμικούς φακούς , ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμα, όλους τους φακούς επαφής της αγοράς, και πολλές ακόμα αγαπημένες σας μάρκες σε πολύ προνομιακές τιμές. Γι' αυτούς λοιπόν που θέλουν να ανανεώνονται συνεχώς τα καταστήματα EZ2C (easy to see) είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση, με χαμηλές τιμές και προσφορές που ισχύουν όλο το χρόνο.

Τα καταστήματα οπτικών EZ2C λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα και την εγγύηση ενός από τους μεγαλύτερους οίκους οπτικών στην Ελλάδα, της Optical Papadiamantopoulos.

Με ιστορία 100 ετών η Οptical Papadiamantopoulos έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία γεμάτη καινοτομίες.

Στη δεκαετία του '60, πρώτη στην Ελλάδα εφάρμοσε φακούς επαφής ενώ ήταν ο πρώτος οπτικός οίκος που απέκτησε το πιστοποιητικό EN ISO 9002 για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Σήμερα, η τρίτη γενιά Papadiamantopoulos συνεχίζει με τον ίδιο δυναμισμό δημιουργώντας τα καταστήματα EZ2C προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής, αναπτύσσοντάς τα με τη μέθοδο του franchising.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Με το πρωτοποριακό τρόπο των καταστημάτων οπτικών EZ2C, αποκτάτε τα γυαλιά της επιλογή σας, εύκολα και γρήγορα , γνωρίζοντας εξ’ αρχής τη τιμή τους, καθώς με το σύστημα One Easy Price, στη τιμή του σκελετού συμπεριλαμβάνονται και οι οφθαλμικοί φακοί!

FRANCHISE

H διεθνής εμπειρία στις αγορές δείχνει πως οι μικρές ανώνυμες εταιρίες μειώνονται συνεχώς. Αντιθέτως επικρατούν οι επώνυμες αλυσίδες, καθώς η επωνυμία και το μέγεθος του δικτύου λειτουργεί ως εγγύηση για τους καταναλωτές ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τους κινδύνους του επιχειρηματία.

Ταυτόχρονα ο κλάδος των οπτικών αποδεικνύεται αλώβητος στις οικονομικές συγκυρίες και κρίσεις, καθώς εξυπηρετεί τη σταθερή ανάγκη του καταναλωτή για όραση, γεγονός που τον καθιστά από τις πιο χαμηλού ρίσκου κλάδους στο επιχειρείν.

Έτσι με την επιλογή του franchise ΕΖ2C, ο επιχειρηματίας απολαμβάνει:

  • Τη δυνατότητα χαμηλής επένδυσης (50.000 €).

  • Ελαχιστοποίηση του κινδύνου της επιχείρησης.

  • Μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

  • Μοναδικότητα και διαφοροποίηση έναντι των ανεξάρτητων οπτικών καταστημάτων.

  • Χρήση αναγνωρίσιμου σήματος.

  • Διαφήμιση και προώθηση σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • Εφαρμογή ενός δοκιμασμένου συστήματος λειτουργίας.

  • Συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση.

  • και πολλά άλλα πλεονεκτήματα που καθιστούν τη πρόταση των EZ2C, την ιδανικότερη και πιο έξυπνη επιχειρηματική κίνηση.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 40 - 60

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 50.000 € - 55.000 €

συμπεριλαμβάνονται και τα entry fees, καθώς και το αρχικό εμπόρευμα.

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: 3%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 14

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 8

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των EZ2C ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο των Οπτικών και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά