FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

FA2018

DOCA Logo

Η εταιρεία DOCA ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στον χώρο της γυναικείας μόδας το 1989. Το όνομα της εταιρείας είναι συνυφασμένο με τον μοντέρνο σχεδιασμό και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς είναι η πρώτη που προσέφερε ολοκληρωμένες συλλογές σε τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στην Ελλάδα και από τις πρωτοπόρες του είδους στην Ευρώπη.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Έμπνευση μας είναι η σύγχρονη γυναίκα. Για τον λόγο αυτό, δημιουργούμε κάθε χρόνο δύο ολοκληρωμένες συλλογές όπως και special projects. Κάθε συλλογή αποτελείται από ένα μοναδικό concept, το οποίο εκφράζει τις σύγχρονες τάσεις στην μόδα και στο street style.Tα Total Look που προτείνει η εταιρεία, καλύπτουν κάθε ανάγκη ενός γυναικείου μοντέρνου outfit και αποπνέουν άνεση και στυλ.

Οι συλλογές μας είναι διαθέσιμες σε 21 DOCA shops( εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό είναι franchisees), 5 Corners, 2 Outlet stores, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε κατάστημα DOCA είναι ένας κόσμος γεμάτος στυλ και έμπνευση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, διασφαλίζει την άψογη εξυπηρέτηση και προβολή του DOCA shopping experience, τα οποία μας χαρακτηρίζουν. Τα καταστήματα μας με την minimal και σικ αισθητική τους, δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον επισκέπτη.

Η παρουσία και η ταχεία ανάπτυξη του brand δεν περιορίζεται μόνο εντός συνόρων. Με εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο, το δίκτυο σημείων πώλησης και franchise εξωτερικού, διευρύνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Η ως τώρα παρουσία μας στις σημαντικότερες εκθέσεις τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού, συνετέλεσε στην προώθηση και καθιέρωση του brand ως ένα από τα αγαπημένα του κοινού.

H εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σε μία εποχή που οι δυσκολίες διαδέχονται η μία την άλλη, η DOCA βρίσκεται στο πλευρό μη κυβερνητικών οργανισμών, αποδεικνύοντας ότι η θέση του ανθρώπου βρίσκεται πιο μπροστά από τις επιχειρήσεις. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η σχεδιαστική ομάδα μας δημιουργεί ξεχωριστές ολοκληρωμένες συλλογές με τσάντες και πορτοφόλια, στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 70-120 τ.μ. πώλησης &30-60 τ.μ. αποθήκη

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ: ~ 500 Ευρώ ανά τ.μ.

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ:

 • ΜΕ ΑΓΟΡΑ

 • ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

 • ΜΕΙΚΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά