FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Beauty Salon

Τα Beauty Salon έχουν ως σκοπό να πρωταγωνιστήσουν στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς. Για το σχεδιασμό τους εμπνεύστηκαν από επαγγελματίες του χώρου και απευθύνονται στον επαγγελματία αισθητικό και κομμωτή λανσάροντας προϊόντα αισθητικής, κομμωτικής, ονυχοπλαστικής, προϊόντα αποτρίχωσης και περιποίησης σώματος. Μπαίνοντας κάποιος στο Beauty Salon αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα καλλιτεχνικό στούντιο ή στο backstage κάποιας επίδειξης μόδας, διότι το όλο στήσιμο του καταστήματος λιανικής πώλησης αποπνέει αυτό που λέει και το όνομα του… professional!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Βασισμένοι στο τρίπτυχο καινοτομία – ποιότητα – οικονομία φιλοδοξούν να γίνουν ο leader της επαγγελματικής αγοράς καλλυντικών.

Δραστηριοποιούνται από το 2014 με τρία points: BEAUTY Nail, Hair και Care SALON PROFESSIONAL τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και μεμονωμένα.

Τον Οκτώβριο του 2014 ξεκίνησαν την δική τους Ακαδημία με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τους επαγγελματίες της ομορφιάς, να κατανοήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες των πελατών από έναν επαγγελματικό χώρο, να αντιληφθούν τις ανάγκες των επαγγελματιών παροχής υπηρεσιών και να έρθουν ακόμη πιο κοντά μαζί τους.

Το προσωπικό του καταστήματος Beauty Salon είναι αποκλειστικά κομμωτές - κομμώτριες, αισθητικοί προσώπου και νυχιών και make-up artists πάντοτε εκπαιδευόμενοι από εξειδικευμένα άτομα της εταιρείας μας και έχοντας παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια που γίνονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Η πιο σημαντική διαφορά από όλα τα άλλα καταστήματα καλλυντικών είναι ότι το Beauty Salon είναι PROFESSIONAL. Δηλαδή απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον επαγγελματία κομμωτή, αισθητικό γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του από ιδία πείρα καθώς επίσης και σε επαγγελματίες άλλων καταστημάτων καλλυντικών αφού πουλάει εκτός από λιανική και χοντρική πώληση.

Το γεγονός ότι το Beauty Salon είναι PROFESSIONAL είναι πολύ σημαντικό καθώς τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες που δεν είναι επαγγελματίες πάντοτε θέλουν να χρησιμοποιούν επαγγελματικά προϊόντα για τον καλλωπισμό τους, προϊόντα που δύσκολα βρίσκουν στην λιανική πώληση πόσο μάλλον όταν τους δίνεται η δυνατότητα να τα προμηθεύονται και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το Beauty Salon στοχεύει να γίνει το στέκι κάθε λάτρη της ομορφιάς είτε επαγγελματία είτε ερασιτέχνη που ασχολείται με τα επαγγελματικά καλλυντικά καθώς εκτός από την πώληση εμπορευμάτων δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε σεμινάρια και άλλους μεθόδους ενημέρωσης των πελατών τους. Γι’αυτό άλλωστε δίνουν το παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις ομορφιάς της χώρας, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στόχος τους να πρωταγωνιστούν στην αγορά των επαγγελματικών προϊόντων μέσα από τη λιανική πώληση τους.

Η μοναδικότητα τους είναι και η γοητεία τους καθώς:

 • Έχουν καινοτόμο concept με νέες ιδέες.

 • Είναι αποκλειστικοί προμηθευτές όλων των προϊόντων.

 • Εγγυούνται κερδοφορία και γρήγορη απόσβεση επένδυσης.

 • Θέτουν υψηλά επαγγελματικά standards.

 • Ξεχωρίζουν με ισχυρό και αναγνωρισμένο όνομα.

 • Συνεργάζονται με δίκτυο συνεργατών επωνύμων καλλυντικών.

 • Διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία.

 • Παρέχουν ανταγωνιστικές τιμές.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά