orchestra_newlogo

Η ORCHESTRA είναι Γαλλική εταιρεια παιδικών ενδυμάτων η οποία ιδρύθηκε το 1995 και από τότε ακολούθησε μια πολύ επιτυχυμένη πορεία στο χώρο με 500 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.Η είσοδός της στην ελληνική αγορά πραγματοποιήθηκε το 2004 μέσω της συνεργασίας της  με την εταιρεία “ROX A.E.”, η οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ORCHESTRA σε Ελλάδα και Κύπρο. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50.000 €

 

Αυτή τη στιγμή η ORCHESTRA αριθμεί 38 καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά, Πελοπόννησο, Κρήτη, Βόρεια Ελλάδα, Κέρκυρα, Ρόδο, Χίο και Κύπρο. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα στο 2009 λειτούργησαν 8 νέα καταστήματα σε Αιγάλεω, Ίλιον, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Κοζάνη, Κομοτηνή, Empoli Outlet (Περιστέρι) και Ν.Ιωνία.

Παροχές προς franchisee:  

  • Διεθνές brand name ORCHESTRA
  • Οργάνωση της εταιρείας σύνφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
  • Οικονομίες κλίμακας.
  • Εναλλακτικές επενδυτικές προτάσεις ανάλογα με το προφίλ του υποψήφιου επενδυτή και το ύψος κεφαλαίου που είναι διατεθειμένος να διαθέσει.
  • Παράδοση με το κλειδί στο χέρι.Υπάρχουν συνεργεία της αλυσίδας στην Ελλάδα που αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία.
  • Αρχική εκπαίδευση και συνεχή εκπαιδευτικά σεμινάρια που γίνονται σε χώρες του εξωτερικού και τα οποία οι franchisees μπορούν να παρακολουθήσουν επιβαρυνόμενοι μόνο το κόστος του αεροπορικού τους εισιτηρίου.
  • Φυσική παρουσία merchandiser της εταιρείας τις πρώτες μέρες λειτουργίας του καταστήματος αλλά και στη συνέχεια προκειμένου να βοηθήσει το νέο συνεργάτη.

Για την ORCHESTRA παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το να γνωρίζει ο υποψήφιος συνεργάτης το κλάδο της παιδικής ένδυσης και να έχει εργαστεί σ’αυτόν.Φυσικά η έλλειψη εμπειρίας δεν αποκλείει την συνεργασία με την ORCHESTRA αφού το σημαντικότερο είναι να υπάρχει διάθεση και κέφι για δουλειά.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά