FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

FsimaFB1

GATSOULIS

Gatsoulis Logo

Η αλυσίδα Gatsoulis προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση επιχειρηματικής δραστηριότητας ανάπτυξης μέσω franchise, που γνώμονα έχει το χαμηλό ρίσκο και την υψηλή απόδοση για τον επιχειρηματία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή πλήρη πρόσβαση σε εξειδικευμένα προϊόντα ποδηλασίας ανώτερης ποιότητας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η πρόταση franchise της Gatsoulis ανοίγει την πόρτα σε έναν επιχειρηματικό χώρο που γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη, καθώς οι οικονομικοκοινωνικές συνθήκες σήμερα ευνοούν τη χρήση του ποδηλάτου, που κερδίζει σταθερά έδαφος και φανατικούς οπαδούς. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 €

Διαβάστε περισσότερα: GATSOULIS

Comment (0) Hits: 3405

EMW

EMWlogo

Τεχνολογία, οικονομία και οικολογία συνδυάζει το νέο concept που ακούει στο όνομα EMW. Πρόκειται για την Electric Motor Way, την πρώτη εταιρεία που εισάγει οργανωμένα με έγκριση από την ευρωπαϊκή ένωση, scooters που κινούνται αποκλειστικά με 100% ηλεκτρική ενέργεια. Το δίκτυο καταστημάτων EMW electric motor way διαθέτει ηλεκτροκίνητα οχήματα, παρέχοντας λύσεις εύκολης και απόλυτα οικονομικής μετακίνησης, εκμηδενίζοντας την ρύπανση και συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 13,000 € (συμπεριλαμβανομένου του αρχικού εμπορεύματος)

Διαβάστε περισσότερα: EMW

Comment (1) Hits: 13253

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

Podilatis

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ αποτελεί τη μοναδική αλυσίδα franchise στο κλάδο του ποδήλατου παρέχοντας μια νέα και διαφορετική επιχειρηματική πρόταση, η οποία υποστηρίζεται από τον κορυφαίο όμιλο που αποτελείται από τα Καταστήματα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ , την εταιρεία κατασκευής ποδηλατικού ρουχισμού demaraz , από την εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ OUTDOOR SPORTS , την ηλεκτρονική εφημερίδα podilatis.com , και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bike-shop.gr. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 24.000 €

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

Comment (2) Hits: 10080

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά