FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

FsimaFB1

ANAMNESIA FRANCHISE

Anamnesia Franchise

Anamnesia Logo

Tο ANAMNESIA είναι ένα νέο, 100% ελληνικό brand, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των σουβενίρ.

Διαβάστε περισσότερα: ANAMNESIA FRANCHISE

Comment (0) Hits: 1485

BEST FOR FRANCHISE

Bestfor350

Bestforlogo

H «BEST FOR…» αφορά σε μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει την ποιότητα και το έξυπνο design με την προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που δημιουργεί μια απόλυτα ανταγωνιστική αξία (value) στον καταναλωτή, στοχεύοντας σε μεγάλη αύξηση του όγκου των πωλήσεων της και επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, με αποτέλεσμα τη γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης. Η «BEST FOR…» οποία προσανατολίζεται αποκλειστικά σε λιανικές πωλήσεις καινοτόμων προϊόντων υψηλού design και χαμηλού κόστους, κάνοντας προσιτά περισσότερα από 8,000 είδη που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες όλων των ηλικιακών και εισοδηματικών ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα: BEST FOR FRANCHISE

Comment (0) Hits: 6600

STICKY

STICKYintro

Sticky Fill 120x70

Το Νο1 brand στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, με αυτοκόλλητα τοίχων, με επένδυση από 20,000 €. Η STICKY έχει διαμορφώσει την πλέον σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση, υποστηρίζοντας τους δικαιοδόχους του τόσο με ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες σε ΜΜΕ, διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα, όσο και μέσω ενός οργανωμένου συστήματος franchise που διασφαλίζει εύρυθμη λειτουργία από την πρώτη μέρα και τεκμηριωμένα υψηλές αποδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα: STICKY

Comment (2) Hits: 19843

KAPTAIN

Captain

H KAPTAIN είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία που ιδρύθηκε το 1990 και ξεκίνησε την εμπορία συνθετικών κουφωμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2001 κατασκευάζεται η αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής έτοιμου κουφώματος u-PVC της ΚΑPTAIN και η βιομηχανία βελτιώνει τη σχέση ποιότητας / τιμής και αναπτύσσεται σε πανελλήνια και διηπειρωτική κλίμακα με αντιπροσωπίες τόσο στην Ελλάδα, Κύπρο και Ελβετία όσο και στην Αυστραλία. Σήμερα η εταιρία είναι η μοναδική στον κλάδο της που αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό την οικοδομή και προωθεί το brand name μέσω διαφημιστικής προβολής. Παρατηρώντας μια άνοδο της τάξης του 15% στην ανακαίνιση παλαιών κτιρίων το franchise KAPTAIN είναι μια σίγουρη επιλογή με χαμηλό ρίσκο και υψηλές αποδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα: KAPTAIN

Comment (0) Hits: 3775

AQUA

Aqua

Η Aqua Maritime, ευρέως γνωστή ως AQUA, είναι σήμερα μια απ' τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες με σημεία franchise στην Νότιο-ανατολική Ευρώπη. Ενώ κάθε τουριστικός προορισμός έχει ατελείωτα μαγαζιά ειδών δώρου και σουβενίρ, κανένα δεν προσφέρει το εκλεπτυσμένο design και την φρεσκάδα ενός μαγαζιού AQUA.

Διαβάστε περισσότερα: AQUA

Comment (0) Hits: 5158

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά