FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

FA2009

FA2010

FA2011

FA2018

FA2013

FA2014

PISCINES IDEALES Store

PISCINES IDEALES Logo

Ο 100% ελληνικός Όμιλος Ideales είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας (Piscines Ideales | the eco pool®) και μονάδων υδροθεραπείας (Ideales Spa). Η επιτυχημένη πορεία του πολυβραβευμένου Ομίλου Ideales ξεκίνησε το 1990 και είναι συνώνυμη με την αριστεία, την ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Διαθέτει εκτενέστατο Δίκτυο Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα για την αποτελεσματική σας εξυπηρέτηση και έχει προσφέρει μέχρι σήμερα απόλαυση και χαλάρωση σε πάνω από 12.500 χαρούμενους ιδιοκτήτες πισίνας και 1.500 ιδιοκτήτες σπα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Επιπλέον, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα με την Ideales Κατασκευαστική και στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου με το Ideales Resort.

Η πισίνα και τα σπα ήταν και είναι ένα προσωπικό καταφύγιο, μια επένδυση ηρεμίας και απόλαυσης, μια επένδυση ζωής με αμέτρητα οφέλη που απαλλάσσουν από το άγχος της καθημερινότητας. Τώρα όμως περισσότερο από ποτέ αποτελούν -εκτός από μια επένδυση σε έναν αναβαθμισμένο και πιο υγιή τρόπο ζωής- μια οικονομική επένδυση που αποφέρει απτά οφέλη.

Μια Piscines Ideales | the eco pool® είναι μια σίγουρη επένδυση χωρίς σπατάλη αφού είναι η μόνη -πιστοποιημένα- οικολογική πισίνα παγκοσμίως! Αυτό σημαίνει ότι τόσο η λειτουργία, όσο και η συντήρηση της γίνονται με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Στόχος της Ideales είναι να προσφέρει ένα νέο τρόπο ζωής γεμάτο υγεία, απόλυτη χαλάρωση, απόλαυση, χαρά και θετική ενέργεια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που εγγυώνται την διαχρονική επένδυση, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Γι’ αυτό και οι Πελάτες της κολυμπάνε σε κρυστάλλινα νερά χωρίς προβλήματα.

Χάρη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και την καινοτόμο τεχνολογία της, υλοποιεί κάθε χρόνο εκατοντάδες έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε περιβάλλοντα χώρο (εξωτερικό, εσωτερικό, ταράτσα κ.λπ.) και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό σε υλικά, μέγεθος ή σχήμα πισίνας, καθώς είναι απόλυτα εξειδικευμένη στο σχεδιασμό και την υλοποίηση επαγγελματικών πισίνων, κολυμβητηρίων και aqua parks.

Στην Ideales θα βρείτε μια πολύπειρη, άρτια καταρτισμένη ομάδα που θα συνεργαστεί στενά μαζί σας ώστε να απολαμβάνετε για όλη σας τη ζωή την πισίνα που ονειρεύεστε και που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η Ideales έχει διακριθεί κατά καιρούς με πολλές και σημαντικές ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις και έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί για την επιχειρηματική της αριστεία. Από το 2000 το σύνολο των υπηρεσιών της είναι πιστοποιημένο με ISO 9001, ενώ διακρίνεται σταθερά ως εξέχουσα επωνυμία της ελληνικής αγοράς (Superbrand). Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και μέλος του ALBA και του ΕΙΕΠ.

Το 2009 της απονεμήθηκε το βραβείο European Bestworkplace (1η θέση πανευρωπαϊκά για εταιρίες 50-500 εργαζομένων), ενώ για τρεις συνεχείς χρονιές (2007, 2008 & 2009) της απονεμήθηκε το βραβείο για το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (1η θέση στην Ελλάδα). Ακόμη, έχει διακριθεί με το βραβείο Best Franchise Leader (2012) και δύο φορές με το βραβείο Best Franchise Workplace (2010 & 2013) των Franchise Awards, ενώ το 2012 διακρίθηκε για το Δείκτη Αντίληψης στην κατηγορία «Εργασιακά» του Θεσμού “Bravo” 2012.

Το 2008 η Ideales βραβεύθηκε με το Βραβείο Οικολογικού Προϊόντος από τον ΠΑΣΕΠΠΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποκτώντας έτσι το διακριτικό τίτλο Piscines Ideales | the eco pool®. Ο οικολογικός χαρακτήρας της πισίνας της βραβεύθηκε το 2011 από το ΕΒΕΑ, στα πλαίσια του έργου Think Green, για τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές της και για το γεγονός ότι είναι η μόνη, πιστοποιημένα, οικολογική πισίνα παγκοσμίως και επιπλέον απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Προϊόν Εξοικονόμησης Νερού» των Environmental Awards 2014 που διοργανώνονται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος. Επιπλέον, το 2018 βραβεύθηκε και πάλι για τον οικολογικό προσανατολισμό της και τις πράσινες πρακτικές της σε προϊόντα και υπηρεσίες, αυτή τη φορά με τη διάκριση «Eco Friendly Franchise» στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018.

Ακόμη, το 2015 βραβεύθηκε με το Bronze Award στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών» του πυλώνα Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα των Sales Excellence Awards, που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές των κορυφαίων στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (Ι.Π.Ε.).

Είναι η μοναδική μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα που διακρίνεται συνεχόμενα για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής ευθύνης με το Δείκτη CR Index, ενώ για 6 συνεχείς χρονιές (2008-2013) της απονεμήθηκε το Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής Αριστείας BEE Award από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό European Business Ethics Network.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η Ideales είναι μόνη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο των πισίνων και της υδροθεραπείας με σωρεία διακρίσεων για το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της και τη δέσμευση της στη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και η μοναδική εταιρία παγκοσμίως με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις για την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης Πελατών, της αριστείας στην οργάνωση κ.ά.

Σαν αποτέλεσμα, η αγορά στηρίζει και επιβραβεύει σταθερά την ποιότητα, την αξιοπιστία και τα value for money προϊόντα της αμιγώς ελληνικής Ideales και ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στον κλάδο της πισίνας (Piscines Ideales | the eco pool®) και του σπα (Ideales Spa), επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αύξηση της προτίμησης της προς αυτήν.

Η Ideales παρέχει συνεχή και συστηματική υποστήριξη στους Συνεργάτες/επενδυτές της. Διαθέτει μία άριστη οργάνωση που εφαρμόζεται τόσο στη Διοίκηση της εταιρείας όσο και στο Δίκτυο καταστημάτων της, καθώς και μία κοινή γραμμή λειτουργίας στα τμήματα Εμπορικής Διεύθυνσης, Προμηθειών, Marketing και Customer Care με στόχο να υπάρχει μια ομαλή και επιτυχημένη συνεργασία με το Δίκτυο της που να εξασφαλίζει άρτια και αποτελεσματικά την εξυπηρέτηση των Πελατών.

Όλα τα παραπάνω, προσφέρουν τεράστια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε έναν νέο Συνεργάτη/επενδυτή, καθώς εγγυώνται την υψηλή απόδοση της επένδυσής του και την απόσβεσή της σε σύντομο χρόνο.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 200 τ.μ. με αποθήκη

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15,000 Ευρώ (συμπερ. ENTRY FEES)

Αρχικό εμπόρευμα: 5.000 Ευρώ

 

Κεφάλαιο κίνησης: από 10.000 Ευρώ

ENTRY FEES: Συμπεριλαμβάνονται στην αρχική επένδυση

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES:

0% Συμμετοχή στην πανελλαδική διαφήμιση

100% Συμμετοχή στην τοπική διαφήμιση

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 12

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1991

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 1992

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 2 ΑΤΟΜΑ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά