FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

FsimaFB1

ΘΕΣγάλα

Thesgala350

Thes Gala

Μετά από επιτυχημένη πορεία έξι χρόνων που τον καταξίωσε στη συνείδηση του καταναλωτή, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα περνά στη δεύτερη φάση της ανάπτυξης του ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη. Εξελίσσει τα υπάρχοντα καταστήματά του σε γωνιές Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών με καθημερινά είδη διατροφής, αναγκαία σε κάθε νοικοκυριό. Ελληνικά προϊόντα, με σφραγίδα την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα και τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τους τιμές.

Διαβάστε περισσότερα: ΘΕΣγάλα

Comment (0) Hits: 1666

ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ

Agathis Logo 350

Agathis Logo

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ διασφαλίζει τόσο την επένδυσή σας, όσο και συνεχώς αυξανόμενα έσοδα και κερδοφορία. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας στο τρίπτυχο «bakery – café – patisserie» και με αιχμή του δόρατος, το φημισμένο ψωμί με προζύμι, σας παραδίδει το κατάστημά σας «στρωμένο» και ταυτόχρονα σας παρέχει ολοένα αυξανόμενα κανάλια εσόδων μέσω χονδρικής σε πρατήρια.

Διαβάστε περισσότερα: ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ

Comment (3) Hits: 9589

ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ BEE PLACE

Melissotopos 350

Melissotopos Logo

Η εταιρεία Μελισσότοπος Bee Place ιδρύθηκε το 2012 στην Πάτρα με αντικείμενο τα προϊόντα της κυψέλης προσφέροντας μεγάλη ποικιλία μελιών από όλη την Ελλάδα, γύρη, βασιλικό πολτό, βάμματα πρόπολης και κηραλοιφές, παραδοσιακά γλυκά και σπιτικές μαρμελάδες, βότανα και φυσικά καλλυντικά σε εξαιρετική ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές. Σήμερα αριθμεί σε 13 καταστήματα με αρχική επένδυση από 15,000 Ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ BEE PLACE

Comment (8) Hits: 18197

MARKET IN

Market In Logo Fill 250x59

Για τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία που θέλει να δημιουργήσει το δικό του κατάστημα με την μέθοδο franchise έχουμε τη λύση! Αρκεί να επιλέξει το όνομα daily's ή economy.

Διαβάστε περισσότερα: MARKET IN

Comment (5) Hits: 7898

CONSTANTIN

Constantin Newbanner

Constantin Logo New Fill 250x137

Η πρόταση franchise των «Constantin» δημιουργεί τομή στον κλάδο της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και καφέ, καθώς αφορά σε σύγχρονα «πολυκαταστήματα» που συνδυάζουν αφενός την παράδοση και την εμπειρία των 35 ετών με τις μυστικές συνταγές του Κυρ Κώστα και αφετέρου την σύγχρονη αισθητική, με μεγάλη γκάμα προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές, με αρχική επένδυση από 50,000 Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα: CONSTANTIN

Comment (3) Hits: 13681

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά