EXPRESS MARKET franchise

express logo

Το δίκτυο καταστημάτων express market ξεκίνησε την ανάπτυξή του από το 2005. Παρέχει μια πρόταση διαφορετική, αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή για κάθε επαγγελματία που είτε δραστηριοποιείται, είτε θέλει να δραστηριοποιηθεί στο λιανεμπόριο (για καταστήματα από 100 τ.μ.)

 

Τα express market είναι παντοπωλεία που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Συνδυάζουν το μικρό παντοπωλείο της γειτονιάς με τη μεγάλη ποικιλία και τις απίθανες προσφορές, με την υποστήριξη της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επένδυσης στα express market

  • Έχεις ένα πανελλαδικά αναγνωρίσιμο brand name

  • Γίνεσαι μέλος ενός ευέλικτου δικτύου συνεργατών που αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα

  • Γίνεσαι συνεργάτης χωρίς entry fees, marketing fees, royalties

  • Έχεις όλα τα σύγχρονα μέσα marketing, επικοινωνίας και προβολής

  • Έχεις προτάσεις στα μέτρα σου και ελευθερία επιλογής

  • Είσαι το πραγματικό αφεντικό στη δική σου επιχείρηση

Επενδύοντας στα express market επενδύεις σε: Ευελιξία. Εμπειρία. Επιτυχία.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των express market

H εφαρμογή WebOrders Express Market σχεδιάστηκε από το τμήμα μηχανογράφησης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποκλειστικά για τα express market τους συνεργάτες του τμήματος ειδικής συνεργασίας-franchise. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία ο εφοδιασμός και η διαχείριση των αποθεμάτων γίνεται µε αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω internet. Τα express market έχουν τη δική τους εφαρμογή τηλεφώνου express market app που διευκολύνει πολύ τους καταναλωτές στις αγορές τους.

Προβολή, επικοινωνία

Τα express market υποστηρίζονται από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με προγράμματα marketing, επικοινωνίας, προβολής και προώθησης των πωλήσεων. Mε κάρτα πιστότητας, τηλεοπτική προβολή, φυλλάδιο προσφορών, continuity promotions. Aποκλειστικά για τα express market έχουν δημιουργηθεί τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας First Class μέσα από αυστηρά επιλεγμένες συνεργασίες και καλύπτουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Έχει δημιουργηθεί για αυτά τη δική τους ηλεκτρονική σελίδα, www.expressmarket.gr και για την προβολή τους μέσα από τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας έχει παρουσία με επίσημη σελίδα στα social media (facebook, twitter, youtube).

Το δίκτυο καταστημάτων express market αναπτύσσεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

express store out express market 6668

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 100 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ανάλογα το κατάστημα

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά