FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

FsimaFB1

AUTOGAS TSOPELOGIANNIS

Tsopelogiannis Franchise Grey

Tsopelogiannis Logo

H Autogas Tsopelogiannis, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης, με ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αυξανόμενη πορεία, διαθέτοντας ήδη ένα δίκτυο τριών καθετοποιημένων μονάδων, ξεκίνησε την ανάπτυξή της μέσω franchise. Η επιχειρηματική πρόταση της Autogas Tsopelogiannis αποτελεί μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση και αφορά νέα σημεία εξυπηρέτησης, με παράλληλη παροχή υπηρεσιών after sales.

Διαβάστε περισσότερα: AUTOGAS TSOPELOGIANNIS

Comment (0) Hits: 4041

Mr KTEO

Vtc

Η εταιρεία VTC® ιδρύθηκε το 2006, με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των ιδιωτικών ΚΤΕΟ (ίδρυση, κατασκευή, λειτουργία και υποστήριξη). ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 600.000 €

Διαβάστε περισσότερα: Mr KTEO

Comment (0) Hits: 6805

PAINTBULL

Paintbull

Η εταιρεία προσανατολίζεται στη γρήγορη οικονομική και εγγυημένη επισκευή αυτοκίνητου όσον αφορά την τοπική βαφή, την επισκευή εσωτερικού χώρου, την επισκευή μικροχτυπηματων στο παρμπρίζ, το ξεθάμπωμα των πλαστικών φανών, τον βιολογικό καθαρισμό εσωτερικού χώρου και τις αντηλιακές μεμβράνες. Η 5ετής γραπτή εγγύηση των εργασιών φανερώνει την ποιότητα των επισκευών. Έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για 12ωρη τεχνική υποστήριξη. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60.000 €

Διαβάστε περισσότερα: PAINTBULL

Comment (0) Hits: 4919

CHIPS AWAY

CHIPSAWAY Fill 120x68

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της ChipsAway αφορά σε μια ιδιαίτερα κερδοφόρα και μικρού ύψους επένδυση, η επιτυχία της οποίας βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στοιχεία μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της σε περισσότερες από 20 χώρες. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25.500 €

Διαβάστε περισσότερα: CHIPS AWAY

Comment (0) Hits: 12326

NANOTEK

Nanotek LOGO

Η αγαπημένη εταιρία των Αυστραλών αλλά και των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο, η NANOTEK κάνει δυναμική είσοδο στο Franchise με προηγμένη νανοτεχνολογία καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτων. Οι ρίζες της ΝΑΝΟΤΕΚ ξεκινούν το 2004, όπου άρχισε ως Ecowash Mobile και κατόπιν εξελίχθηκε σε ένα πολυβραβευμένο διεθνές σύστημα franchise που έχει καθιερωθεί ως το Νο. 1 car care franchise στον κόσμο με δραστηριότητα σε 15 χώρες. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30.000 €

Διαβάστε περισσότερα: NANOTEK

Comment (0) Hits: 10817

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά