FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

FsimaFB1

AUTOGAS TSOPELOGIANNIS

Tsopelogiannis Franchise Grey

Tsopelogiannis Logo

H Autogas Tsopelogiannis, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης, με ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αυξανόμενη πορεία, διαθέτοντας ήδη ένα δίκτυο τριών καθετοποιημένων μονάδων, ξεκίνησε την ανάπτυξή της μέσω franchise. Η επιχειρηματική πρόταση της Autogas Tsopelogiannis αποτελεί μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση και αφορά νέα σημεία εξυπηρέτησης, με παράλληλη παροχή υπηρεσιών after sales.

Διαβάστε περισσότερα: AUTOGAS TSOPELOGIANNIS

Comment (0) Hits: 414

CAR GAZ

Cargaz

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία της PAINTBULL HELLAS, στο χώρο των μικροεπισκευών στην Ελλάδα, κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς η μητρική εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει την CAR-GAZ HELLAS, ένα νέο σύγχρονο project με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και άμεσης απόσβεσης.

Διαβάστε περισσότερα: CAR GAZ

Comment (0) Hits: 5520

GAS EXPERTS

Gas

Η "Gas experts" έχοντας πολυετή πείρα στην ίδρυση και λειτουργία εγκαταστάσεων ελέγχου οχημάτων, εμπειρία στην έκδοση αδειών, εκπαίδευσης, πιστοποίησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων, εξασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο την γρήγορη, οργανωμένη, νόμιμη, ανταγωνιστική λειτουργία μιας επιχείρησης στον τομέα της υγραεριοκίνησης, προσφέρει δε επιπλέον με τον οικονομικότερο τρόπο τον καλύτερο και πλέον σύγχρονο εξοπλισμό υγραεριοκίνησης της αγοράς μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της με την εταιρεία BIGAS από τους leader της παγκόσμιας αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα: GAS EXPERTS

Comment (0) Hits: 6240

Mr KTEO

Vtc

Η εταιρεία VTC® ιδρύθηκε το 2006, με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των ιδιωτικών ΚΤΕΟ (ίδρυση, κατασκευή, λειτουργία και υποστήριξη). ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 600.000 €

Διαβάστε περισσότερα: Mr KTEO

Comment (0) Hits: 6216

ART & CAR

ARTCARlogo Fill 120x54

Το κέντρο φροντίδας αυτοκίνητου Art&Car με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία τοπικής βαφής καθώς και μικροεπισκευών στο χώρο, προσφέρει ποιοτικά, άμεσα και οικονομικά την επιδιόρθωση οποιουδήποτε οχήματος. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35.000 €

Διαβάστε περισσότερα: ART & CAR

Comment (0) Hits: 7035

Περισσότερα Άρθρα...

 1. MICROREPAIRS
 2. PAINTBULL
 3. CHIPS AWAY
 4. STEAMCLEAN
 5. NANOTEK

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.