FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.

FsimaFB1

CAR GAZ

Cargaz

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία της PAINTBULL HELLAS, στο χώρο των μικροεπισκευών στην Ελλάδα, κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς η μητρική εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει την CAR-GAZ HELLAS, ένα νέο σύγχρονο project με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και άμεσης απόσβεσης.

Διαβάστε περισσότερα: CAR GAZ

Comment (0) Hits: 5436

GAS EXPERTS

Gas

Η "Gas experts" έχοντας πολυετή πείρα στην ίδρυση και λειτουργία εγκαταστάσεων ελέγχου οχημάτων, εμπειρία στην έκδοση αδειών, εκπαίδευσης, πιστοποίησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων, εξασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο την γρήγορη, οργανωμένη, νόμιμη, ανταγωνιστική λειτουργία μιας επιχείρησης στον τομέα της υγραεριοκίνησης, προσφέρει δε επιπλέον με τον οικονομικότερο τρόπο τον καλύτερο και πλέον σύγχρονο εξοπλισμό υγραεριοκίνησης της αγοράς μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της με την εταιρεία BIGAS από τους leader της παγκόσμιας αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα: GAS EXPERTS

Comment (0) Hits: 6172

Mr KTEO

Vtc

Η εταιρεία VTC® ιδρύθηκε το 2006, με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των ιδιωτικών ΚΤΕΟ (ίδρυση, κατασκευή, λειτουργία και υποστήριξη). ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 600.000 €

Διαβάστε περισσότερα: Mr KTEO

Comment (0) Hits: 6144

ART & CAR

ARTCARlogo Fill 120x54

Το κέντρο φροντίδας αυτοκίνητου Art&Car με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία τοπικής βαφής καθώς και μικροεπισκευών στο χώρο, προσφέρει ποιοτικά, άμεσα και οικονομικά την επιδιόρθωση οποιουδήποτε οχήματος. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35.000 €

Διαβάστε περισσότερα: ART & CAR

Comment (0) Hits: 6946

MICROREPAIRS

Micro Fill 61x53

H Microrepairs αναπτύσσεται συνεχώς και υλοποιεί συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες μικροεπισκευών σε Μ. Βρετανία και Καναδά. Είναι σε θέση να σας παρέχει μοναδική τεχνογνωσία και υποστήριξη, ώστε να μπορέσετε και εσείς να λειτουργήσετε επιτυχώς τη δική σας επιχείρηση ολοκληρωμένης περιποίησης αυτοκινήτου. Κοντά μας θα μάθετε πως πραγματοποιούμε 'αισθητική χειρουργική', επισκευάζοντας με απόλυτη ακρίβεια μικρογρατζουνιές και βαθουλώματα, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνουμε αισθητικά το αυτοκίνητο και το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15.000 €

Διαβάστε περισσότερα: MICROREPAIRS

Comment (0) Hits: 4471

Περισσότερα Άρθρα...

 1. PAINTBULL
 2. CHIPS AWAY
 3. STEAMCLEAN
 4. NANOTEK

Γνωριστε τις επιχειρηματικες προτασεις!

Διαθέτουμε από το 1998 την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη βάση για το franchising, με άξονες την διασφάλιση της αξιοπιστίας του franchising και την εξασφάλιση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων και  προβαίνουμε στην διαγραφή δικαιοπαρόχων εταιρειών σε περιπτώσεις μη πλήρωσης βασικών κριτηρίων φερεγγυότητας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required
NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά