FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

Tsopelogiannis Autogaz Header

Tsopelogiannis Logo

H Autogas Tsopelogiannis, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης, με ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αυξανόμενη πορεία, διαθέτοντας ήδη ένα δίκτυο τριών καθετοποιημένων μονάδων, ξεκίνησε την ανάπτυξή της μέσω franchise. Η επιχειρηματική πρόταση της Autogas Tsopelogiannis αποτελεί μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση και αφορά νέα σημεία εξυπηρέτησης, με παράλληλη παροχή υπηρεσιών after sales.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

H Autogas Tsopelogiannis, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης, με ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς αυξανόμενη πορεία, διαθέτοντας ήδη ένα δίκτυο τριών καθετοποιημένων μονάδων, ξεκίνησε την ανάπτυξή της μέσω franchise. Η επιχειρηματική πρόταση της Autogas Tsopelogiannis αποτελεί μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση και αφορά νέα σημεία εξυπηρέτησης, με παράλληλη παροχή υπηρεσιών after sales.

Ο Όμιλος επιχειρήσεων Tsopelogiannis, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 115.000 αυτοκίνητα, με περισσότερες από 25.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Στην Autogas Tsopelogiannis, η υγραεριοκίνηση είναι μία σοβαρή υπόθεση και για αυτό το λόγο διαθέτει εξειδικευμένο και συνέχεια καταρτιζόμενο προσωπικό, ώστε να μας προτείνει το πλέον κατάλληλο σύστημα αναφορικά με τις εξατομικευμένες ανάγκες μας, όπως και αποκλειστικές αντιπροσωπείες κορυφαίων οίκων, αλλά και άρτια οργανωμένο τμήμα after sales service.

Tsopelogiannis Asfaleia Fill 300x342 Tsopelogiannis Oikogenia Fill 300x342

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Με εκατομμύρια οδηγούς και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην ιστορία της οικονομικής μετακίνησης, η υγραεριοκίνηση καταλαμβάνει τη θέση που της αξίζει και στην Ελλάδα ως η πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης, διασφαλίζοντας:

Υψηλή Οικονομία, της τάξεως του 50%

Μεγαλύτερη Αυτονομία, με διπλό ρεζερβουάρ

Καθαρότερο Περιβάλλον, με μειωμένες εκπομπές CO2 και πλήρη εξάλειψη μικροσωματιδίων

Μέγιστη Ασφάλεια, σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος

Καλύτερες Αποδόσεις, λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων

ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Στην Ελληνική Επικράτεια, η χρήση του φυσικού αερίου στις μεταφορές είναι γνωστή από το 2001, όταν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα λεωφορεία και στα απορριμματοφόρα, και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα σημαντικά πλεονεκτήματα κατά τη χρήση του:

Τεράστια Οικονομία, πάνω από 58% οικονομία σε σχέση με τη βενζίνη και πάνω από 30% σε σχέση με το πετρέλαιο

Μεγαλύτερη Απόδοση, με περισσότερη ενέργεια σε σχέση με ένα λίτρο από όλα τα άλλα υγρά καύσιμα.

Πλήρης Ασφάλεια, με υψηλό αντικροτικό βαθμό με 130 οκτάνια

Βελτίωση Δικτύου Τροφοδοσίας, με πλάνο να αυξηθούν τα σημεία τροφοδοσίας στη χώρα.

Tsopelogiannis Sq5 Fill 300x300 Tsopelogiannis Sq4 Fill 300x300

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΛΑΔΟΥ

Το υγραέριο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του World LPG Association, καθώς παρέχει υψηλότερες ενεργειακές αποδόσεις, εκλύει λιγότερους ρύπους, όπως και φορολογείται λιγότερο από τις κυβερνήσεις. Στην Ελλάδα με 15 χρόνια στην αγορά, συνεχίζει την ανοδική πορεία του και αποτελεί το οικονομικότερο καύσιμο κίνησης με διαφορά, με κόστος εγκατάστασης από 500 Ευρώ.

Το φυσικό αέριο αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η προτίμηση, άλλωστε, 20.000.000 οδηγών παγκοσμίως και η παροχή κινήτρων προς τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες για χρήση φυσικού αερίου στους επαγγελματικούς στόλους και τα ΙΧ, καταμαρτυρά την γοργή ανάπτυξη της αεριοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η Tsopelogiannis Αutogas διαθέτει κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης, όπως και άρτιες υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές και έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στον κλάδο.

Παράλληλα, αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους και παγκοσμίως καταξιωμένους οίκους στο χώρο των εναλλακτικών καυσίμων, και συνεργάζεται με αξιόπιστους οίκους συστημάτων στην Ευρώπη, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με τη μέγιστη ποιότητα.

 • Αποκλειστικος αντιπρόσωπος Ελλάδος και Κύπρου, Romano

 • Αντιπρόσωπος Ελλάδος: STAG

 • Αποκλειστικος αντιπρόσωπος: BRC LPG ADDITIVE

 • Στρατηγικος συνεργάτης: BRC, Landirenzo Italy και Prins Holland

 • Αντιπρόσωπος Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος: Flash Lube Australia

 • Συνεργάτης: Vialle Holland, Tunap Germany, ΟΜΒ Italy, TOMASETO Italy ,Faro Italy, Gomet , Autogas Italia, Saka και Step.

Η Autogas Tsopelogiannis, προσφέρει στους πελάτες της έως δεκαπέντε (15) χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα, με ελάχιστη διάρκεια, ανεξαρτήτως παλαιότητας, τα τέσσερα (4) έτη, όπως και εγγύηση των μονάδων ψεκασμού.

Επίσης, με στόχο την ολοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών της, παρέχει υπηρεσίες after sales service, για συστήματα LPG και CNG, κάθε τύπου ή μάρκας.

Αξιοποιώντας την κορυφαία θέση της στην αγορά, δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής της μετατροπής του αυτοκινήτου σε έως και 48 δόσεις.

Αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών, ώστε το αυτοκίνητο να είναι πλήρως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης.

Με στόχο τη πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο διαρκέσει η μετατροπή του οχήματος.

Tsopelogiannis Sq1 Fill 300x300 Tsopelogiannis Sq6 Fill 300x300

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της και προτείνει σε νέους και φιλόδοξους επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή τους σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο, με στόχο τη μεγιστοποίηση της επένδυσής τους και την τοπική καθιέρωσή τους.

Ως το νο1 όνομα στον κλάδο της υγραεριοκίνησης, προτείνει όχι απλά μια ασφαλή επένδυση, αλλά την δραστηριοποίηση σε ένα χώρο με ουσιαστικά μηδενικό ανταγωνισμό και παράλληλα συνεχώς και δυναμικά αναπτυσσόμενο. Οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι της Autogas Tsopelogiannis έχουν έσοδα τόσο από τις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης, όσο και από το after sales service, με σταθερά έσοδα από μόνιμους πελάτες και ολοένα περισσότερες εγκαταστάσεις λόγω της τεράστιας word of mouth απήχησης στην περιοχή τους, αλλά και των συνεχών πανελλήνιων και έντονων διαφημιστικών ενεργειών της μητρικής εταιρείας.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση της Autogas Tsopelogiannis διακρίνεται από μια σειρά από προνόμια, που διασφαλίζουν στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της τα εχέγγυα της επιτυχίας, με στόχο να αποτελέσουν το νο1 εγκαταστάτη συστημάτων υγραεριοκίνησης στην περιοχή τους και ταυτόχρονα να επιτύχουν σοβαρές οικονομικές αποδόσεις:

 • Νο1 brand, με τη μέγιστη αναγνωρισιμότητα στον κλάδο της.

 • Κορυφαία τεχνογνωσία.

 • Τεράστια εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου από το 1985.

 • Περισσότερες από 25.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης.

 • Αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων και εξαρτημάτων υγραεριοκίνησης.

 • Έντονη πανελλήνια διαφημιστική προβολή και προωθητικές ενέργειες.

 • Αρτιότατες υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές.

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση, με συχνά προγράμματα τεχνικής κατάρτισης, καθώς και διαδικασιών λειτουργίας.

 • Σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας, πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015.

 • Πλήρη εγχειρίδια λειτουργίας.

 • Συνεχή υποστήριξη σε τεχνικά θέματα και πωλήσεων.

 • Καθοδήγηση για τοπικές προωθητικές ενέργειες.

 • Αξιολόγηση περιοχής και σύνταξη μελέτης σκοπιμότητας / στοχοποίησης.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

 • Ευρεία γεωγραφική περιοχή αποκλειστικότητας.

 • Δυνατότητα παρακολούθησης και υποστήριξης του managament από τη μητρική εταιρεία, σε περιπτώσεις που οι επενδυτές δεν επιθυμούν να ασχοληθούν σε καθημερινή βάση με την επιχείρησή τους.

 • Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Tsopelogiannis Sq2 Fill 300x300 Tsopelogiannis Sq3 Fill 300x300

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 120 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Νέες Μονάδες: από 80.000 Ευρώ

Shop-in-Shop: από 30.000 Ευρώ (δηλ. για υφιστάμενα συνεργεία)

Συμπεριλαμβάνεται διαμόρφωση/ανακαίνιση καταστήματος και εξοπλισμός

ENTRY FEES: από 20.000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Ελλάδα, Β. Ελλάδα, Κρήτη, Ρόδος, νησιά άνω των 20,000 κατοίκων.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση της AUTOGAS TSOPELOGIANNIS ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης και να καθιερωθείτε στην περιοχή σας, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά